22 Януари, 2017 10:30 1 227 13

Цел на ГЕРБ е да бъдем първа политическа сила

  • цветанов-
  • герб-
  • първа-
  • политическа сила-
  • бойко борисов
Цел на ГЕРБ е да бъдем първа политическа сила - 1

Зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на предизборния щаб Цветан Цветанов постави като цел на Националната работна среща на партията ГЕРБ да събере поне над 1 милион гласа като цел, за да има комфорт при следващо управление. Целта е ГЕРБ да бъде първа политическа сила.

Трябва да има по-различен подход към кампанията за предсрочните избори, с акцент върху секторните политики, важни за отделните райони.

От проведено вътрешноструктурно онлайн запитване ставало ясно, че кампанията не трябва да бъде открита в зала "Арена Армеец", както винаги досега, заради лошите метеорологични условия. ГЕРБ обаче твърдо ще провежда срещи "лице в лице" с кратки и ясни послания.
Като грешка за изминалите президентски избори Цветанов посочи, че обявяването на кандидата е закъсняло, макар, че кампанията е била позитивна. Слоганът бе обявен преди да е известно името на претендента за "Дондуков"2, което също, според него, вероятно е било негативно.

Той отбеляза, обаче, че все пак на първия тур е бил мобилизиран целият твърд партиен електорат от около 840 000 души. Цецка Цачева-Пламен Манушев не дадоха този импулс на кампанията, който се очакваше, подчерта Цветанов. Около 65 процента от членовете и симпатизантите при обявяване на двойката, според социологическите проучвания, в началото са я подкрепяли. Това допълнително отклонило сили на ГЕРБ, за да се вдигне мотивацията.

Ръководството не е успяло и да обясни решението на правителството да смени кандидатурата на Ирина Бокова за генерален секретар на ООН с Кристалина Георгиева.

Най-желаните партньори след допитване в партията са Реформаторският блок с 62 на сто, Обединените патриоти - с 46 процента, следвани от формацията на Веселин Марешки - 45 на сто, "Да , България" на Христо Иванов, ДСБ. Членовете на ГЕРБ са твърдо срещу сътрудничество с ДПС и БСП.

Правосъдие, здравеопазване, образование, общо благоустрояване и стандарт на хората, вътрешен ред и сигурност са секторите, на които най-много държат членовете на ГЕРБ, става ясно още от допитването.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тннтнт

    8 1 Отговор
    Като имате такива цели - ограничете кражбите от обикновените хора и дребния и среден бизнес! Постарайте се усвоените пари от ЕС да отиват по предназначение, да не се трошат пътищата като ФаФли и тн.
    То ясно - сладко е управлението но се самозабравихте!
  • 2 Гого

    10 2 Отговор
    Мечтите са безплатни Цецо ама в някой друг живот кораба ви наречен Герб потъна.
  • 3 бай село

    8 2 Отговор
    Вашата цел ни е от ясна по ясна , но вие не разбирате нашата цел , и там ви е грешката !Помислете малко как да подобрите скапания живот на Българина , а не как да го излъжете взимаики му гласа и после да се биете в гърдите , нас народа ни избра!
  • 4 Карл Майчев

    7 1 Отговор
    Тя целта ясна, ама стрелата на вожда крива ;))
  • 5 кроко

    7 1 Отговор
    Цел на ГРОБ-аджиите, а и на всички други кърлежи, окупирали политиката в България, е да имат власт за да могат да крадат, пък държавата кучета я яли!
  • 6 БАЛКАНСКИ

    1 6 Отговор
    Г-н Цветанов , защо не се обедините и да се получи ЕНП ? Само ГЕРБ не може да получи над 120 депутати .Колкото по рано осъзнаете тези факти , толково по добри резултзти ще има . Ще печели не само ГЕРБ , по скоро ДЪРЖАВАТА НИ . Противен случай , ще сервираш държавата на тепсия ........на гжа ЛЪЖАТА .
  • 7 семи проф

    5 1 Отговор
    Първи за ЗАТВОРА за престъпленията си срещу Българския народ ,,,,,а и откъде 1млн. гласа ....няма толкова Цигани в България
  • 8 Гербаджия

    4 1 Отговор
    Г-н Цветанов, докато ултра-корумпирания караилиев е лице на партия Герб в град Перник ,до тогава тя ще продължава да е разделена и губеща ! Ние знаем,че това не е новина за Вас, но търпението на г-н Борисов по въпроса ни е непонятно ?!!
  • 9 Колев

    2 5 Отговор
    Злобеете но какво очаквате от БСП+ДПС,предложете нещо по добро та всички да го подкрепим.
  • 10 нвнд

    1 2 Отговор
    Очакваме нищо да не се прави - както преди!
    Беше далеч по-добре отколкото да се мислят закони които да ровят в джоба на обикновения човек! Това очакваме от БСП и ДПС
  • 11 Иван

    1 0 Отговор
    Тези от Да, България на мошеника Прокопиев не могат да им помогнат по никакъв начин ма Герб, тъй като са едно политическо джудже.
  • 12 Мартин

    2 0 Отговор
    А целта на формацията на Иво Прокопиев - "Дай, България" е да прескочи 4%, за да може да рекетира и изнудва от Парламента явно?!?
  • 13 Електрон

    1 0 Отговор
    Kъде пък видяха коалиция с коалиция с "Да , България" на Христо Иванов или по-скоро на Иво Прокопиев, като те сигурно дори няма да минат границата от 4%, за де влезнат в парламента.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове