828 4

Ще търсят причините за напукванията по "Цариградско"

Ще търсят причините за напукванията по "Цариградско"
Калина Петрова

Специализирана лаборатория ще търси причината за напукванията по булевард "Цариградско шосе", съобщиха от Столичната община.

От гражданското сдружение "Спаси София" алармираха, че асфалтът по обновеното преди година "Цариградско шосе", от четвърти до седми километър, се е напукал и има дупки. Ремонтът струваше над 20 млн. лв. и две години сериозни затруднения в трафика.

От Столична община увериха, че фирмата изпълнител ще организира за своя сметка аварийно запълване на пукнатините.

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • crocki
  Отговор
  1 14:09  22.01.17
  Голямото крадене! Виж кой дава поръчките....
 • неутрален
  Отговор
  2 14:37  22.01.17
  Тази възгордяла се куметица дето се усмихва гордо и доволно за извършеното от нея с доволната усмивка на гимназистка освен да казва, че свършените некачествено дейности са в гаранционен срок и фирмите изпълнители носят отговорност и ремонтите са за тяхна сметка, друго от тази герберка не се е чуло - така беше за изпълнението на ремонта на Руски паметник, на бул. "Витоша", пред НДК, Няколко пъти на "Цариградско шосе", На Централна гара от гордостта на Тиквока, че той я е построил, тече вода от покрива като Ниагарския водопад, в метростанция "Лъвов мост" ще се видят висулки от замръзнала вода от тавана и стърчащи болтове за укрепване. Мръсно, долно ЛЪЖЛИВО, ГРАБЛИВО, НЕКАДЪРНО ГЕРБЕРСКО УПРАВЛЕНИЕ. ВЪН и НИКОГА ДА НЕ СЕ ПОЯВЯВАТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ, МРЪСНИ МАНИПУЛАТОРИ!!!!!
 • герберони
  Отговор
  3 17:31  22.01.17
  Причината е той - КОЙ !!!
 • нвнвнв
  Отговор
  4 18:11  22.01.17
  Причините са ясни - няма какво да ги търсите! Те са - кражба и надписване на материали. ПЛЮС - кофти изработка и полагане в неподходящо време и условия от некомпетентен работен персонал! С други думи ФИРМАТА - АУТ веднага - независимо че не само тя е взела пара - поне някой да понесе обща отговорност за кражбите и неуредиците в тази държава! Но понеже няма държава - фирмата ще даде 1000лв от откраднатите 5 милиона и ще закрие козметично дупките като затрудни наново движението с години - след което дупките за 1-2 години и пукнатините ще се отворят и така ... до края на света!

Напиши коментар:


Публикувай