1 065 4

Кърпят дупки по три магистрали

Кърпят дупки по три магистрали
Снимка: АПИ
Калина Петрова

Агенция „Пътна инфраструктура“ предприе изкърпване на новопоявилите се след снеговалежите дупки по основните пътни направления. Със студена асфалтова смес се запълват неравности по стари и неремонтирани от години участъци от автомагистралите „Тракия“, „Хемус“ и „Марица“, както и по първокласните и второкласните пътища. Това съобщиха от АПИ.

Ежедневно служителите на 27-те областни пътни управления и пътноподдържащите фирми извършват огледи на отсечките и предприемат ремонтни дейности, за да се осигури безопасното пътуване на шофьорите. Основните ремонтни дейности на пътната мрежа ще бъдат извършени след края на зимата - през месеците април, май и юни.

В участъците, в които се извършват ремонти е необходимо шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват въведената пътна сигнализация.

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • пари нема действайте
  Отговор
  1 15:28  23.01.17
  Ейй, вече и зимата ги ремонтира бат бойки тия неговите магистрал, бе! Много работлив! АПИ да направи обществена поръчка за сайт, в който денонощно да се обновява информацията за ремонти по пътищата, че нещо журналята не могат да смогнат всеки ден с новините!

  Коментиран от #2

 • 2 15:49  23.01.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Ама това вашето мрънкане на нищо не прил
  Отговор
  3 18:55  23.01.17
  Ааааа да видя не вярвам. Това са долни инсинуации, манипулации и откровени лъжи. Няма дупки никъде, а магистралите са като писти за излитане гладки, равни и почистени до асфалт. ГРОБ асфалтираха страната от Силистра до Петрич и от Видин до Резово и само по магистрали се пътува. Какво сте се разревали и какво толкова не ви харесва? Те хората работят по 25 часа в денонощието от 24 възможни, а вие пак недоволни. Ааааа така няма да се разберем.
 • камата
  Отговор
  4 22:53  23.01.17
  Зимата не се прави това! Те трябва изцяло да се направят като хората, а не да се кърпят при неподходящи метеорологични условия! А и като гледам дупката не е изрязана и почистена - пълни се само! Хвала на такива кърпежи, само някой ще вземе заплата и допълнителни премии за подобни псевдо ремонти. Демек пак пари от джоба на данъкоплатеца!

Напиши коментар:


Публикувай