3 156 11

43-тото Народно събрание премина в историята със скандал

ГЕРБ и БСП си размениха обвинения и в последния ден

43-тото Народно събрание премина в историята със скандал
Снимка: БТА
Анатоли Стайков

Завърши последното заседание на 43-тото Народно събрание. Депутатите си направиха обща снимка пред парламента.

Ние, депутатите от 43-то Народно събрание днес си отиваме, но парламентаризмът остава, заяви председателят на НС Цецка Цачева, преди да удари за последен път звънеца.

Чуха се различни истини за това как работи законодателната институция и за парламентаризма, очаквах лично да чуя повече съгласие за това какво предстои занапред, коментира тя.

За всички нас е заслуга, че не работихме сред железни заграждения, полицейски коли и униформени служители, посочи Цачева.

Имахме добър диалог с гражданското общество, ние сме най-достъпната и прозрачната държавна институция, отчете тя. Председателят на парламента припомни, че предстоят избори и се присъедини към очакванията те да бъдат честни и справедливи.

Последното заседание на 43-тото Народно събрание отново не се размина без скандали, а основни действащи лица бяха ГЕРБ и БСП.

Управляващото мнозинство и правителството на Бойко Борисов лиши българския народ от национално самочувствие и достойнство. Това заяви в декларация на БСП Корнелия Нинова.

Цветан Цветанов в декларация от името на ГЕРБ каза на Нинова, че когато говорят за социални мерки, които ще предприемат при един евентуален техен мандат и предлагат да направят разходи от 1,5 милиарда лева за пенсии, общата социална политика да бъде в размер на 3 милиарда лева, за един управленски мандат това прави 12 милиарда лева.

Декларации направиха и останалите парламентарни групи.

София / България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • читател
  Отговор
  1 11:24  26.01.17
  Толи, заглавието ти за скандал в парламента не отговаря на написаното в статията за мирно разделяне. Стегни се и бъди последователен
 • читател 2
  Отговор
  2 14:50  26.01.17
  оправил го е, браво!
 • Варна
  Отговор
  3 16:50  26.01.17
  Вероятно трябва заглавието" 43 НС премина в историята със скандали, некомпетентност и шуробаджанащина" Избирайте внимателно! --------------------------- Аз така бих приключил ... Надявам се всички да разберат, че така не може и не трабва да се продължава. Спрете да избирате едни и същи и да чакате промяна. И не се подвеждайте по въпроса а ми няма за кого! Напротив! - Винаги има, стига да знаете каква цел гоните! Моята лична цел е да правя така, повече да не допускам хора като: Борисов, Цветанов, Станишев, Р.Овч., Трайков, Бъчварова, Цачева, Теменужка Петкова, Михов, Гергов, Костов, Кунева, Паси, Нейнска и всички останали отрепки от последните 15 20 години. Това са хора които съсипаха страната, крадливи са и са способни да продадат националния интерес. Ще избирам всеки друг, докато тези говеда отпаднат от властта Не можеш да очакваш нови лица докато старите К-ви държат управлението. Те няма да се махнат доброволно!
 • Осмия
  Отговор
  4 17:35  26.01.17
  Аз-никога повече няма да гласувам за ГЕРБ...........защото ми писна от техните физиономии........*тиквата-физкултурника с гривата глава -мамата камила /старшината на ротата мама Цецка-дебелата ЛИЛЯНЯ/ВИНЕТКОВА/............и други и други............всички тези са разследване и за затвора.............Искам да гледам нови -млади ръководители на БЪЛГАРИЯ...............от тези досегашни ...........повдига ми се и ще повър......

 • Гост читател
  Отговор
  5 17:51  26.01.17
  БСП са загорели за власт като новобранец за п.тка ,преди първа отпуска. Сега обещават всичко ,готови са да продадат и майките си ,само и само да дойдат на власт. Говорят пълни глупости, които после няма да изпълнят,както винаги е било. ГЕРБ може да не струват, ноооо БСП са още по-големи б...ци.Нищо социално или социалистическо няма в тях, напротив, те са най-дивите капиталисти. Да не говорим,ква простоия е сегашната им спекулация за енергетиката,че била в състояние на тревога. Да не би да е станала в състояние на тревога преди 1 седмица? Тя си е така от години. И защо точно сега се вади тва писмо,преди изборите?
 • ОЛТОМАНЦИ
  Отговор
  6 18:51  26.01.17
  ДРУГАРКАТА КОМУНИСТКА , СЕДЕСАРКА ИЛИ КАКВАТО И ДА Е КОГАТО И ИЗНАСЯ - КУРНЕЛИЯ НИНОВА , ЯВНО МНОГО СЕ Е ОХАРЧИЛА ПОКРАЙ СИНЧЕТО , ЗАЩОТО В USA РАЗХОДИТЕ ЗА КОМУНИСТИЧЕСНИТЕ ИЗЧАДИЯ СА ГОЛЕМИ И МИЛИОНИТЕ ОТ ДАЛАВЕРАТА С ПЕТРОЛ ПРЕЗ МИТНИЦАТА НА МЪЖА И - ОЛТОМАНЦИ ЯВНО СА НАМАЛЕЛИ И ДРУГАРКАТА ВИЛНЕЕ ЛИ ВИЛНЕЕ СЕГА ГОТОВА ЗА НОВИ ДАЛАВЕРИ ...

  Коментиран от #7

 • Путко Мафани
  Отговор
  7 20:31  26.01.17

  До коментар #6 от "ОЛТОМАНЦИ":

  Детето на Цецка къде е? (До колкото помня са на едно място с това на Корнелия) А как мъжът и от гробищни паркове гр.Плевен стана директор в РВД?
 • Иван
  Отговор
  8 22:11  26.01.17
  ГЕРБ и БСП са едно и също , правят театър за пред народа да го разделят . За тях народа е само донор за блага нищо друго . Презират го както тенията презира гостоприемника си . Само идиот може да окаже хуманно отношение на паразит . На всякъде по света паразитите ги елиминират , само в антидържавата българия ги толерират .
 • Педя човек лакат брада
  Отговор
  9 22:46  26.01.17
  А какво ще се случи по-нататък ще научите след следващите избори. А сега извинявайте че се видяхме. Тра ла ла, тра ла ла! Лека нощ страна! Промяна няма да има защото касапите са си същите. Народа няма избор, все едно е кой ще ни коли! Бе е е е! Ако ще и всеки ден избори да има все сме си Бе е е ! Нищо че Румбата президент/овчар/, касапите са си все същите! Народна партия е нужна с НАРОДНА ПРОГРАМА! Ама няма такава. Затова на ченгела. Бе е е !
 • Кой ще оправи положението? Неволята
  Отговор
  10 23:00  26.01.17
  Царя уж беше, но уви, после почнахме Дон ке Хоте от Ламанша - Коста Цонев, някои взеха да търсят де го Митко бомбата, ама при него петела се оказа женски. И кой , кой пак сме на Доню Донев с неговите ТРИМАТА от "Умно село" ! Ами ко ш праим ма свате, настанаха едни времена в България - нит ти да си жива, нит аз да съм умряла, ки! Не думай мари, нима до там га докарайми, чумата да та тръшни, свате!
 • Да престанем да гоним опашката си
  Отговор
  11 23:14  26.01.17
  Ако не са бивши комунисти то те следва да бивши фашисти и до кога? Нова страница е нужна с ново начало с нова национална народна идея! Щото демагозите от Елита касапски, днес вече са НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР!

Напиши коментар:


Публикувай