2 054 5

Арабист: У нас обучават терористи, даваме им оръжие – няма как българи да не са в ИДИЛ

В Австрия арестуваха българин по подозрение, че има връзка с ИДИЛ

Стефанаки Йоанис

Австрийката полиция арестува 14 души по подозрение, че вероятно са свързани с терористичната организация ИДИЛ. Сред тях е и 23-годишен българин. Името на сънародника ни не се съобщава.

„Преди години казах, че България е база, в която се обучават хора на ИДИЛ. Говорих и за оръжието, което изнасяме за организацията. Следователно има българи в състава на ИДИЛ”, коментира в „Здравей, България” арабистът Мажд Алгафари.

За тероризма има почва там, където няма ред и контрол. В малките селца липсва такъв, на мнение е той. Алгафари обясни, че една от основните цели на ИДИЛ е да ползва европейски граждани за техните клетки в Европа, за да могат да се придвижват съвсем спокойно в Европейския съюз.

„От „Гранична полиция” не могат да направят нищо. Гонят мигрантите, но в един момент им губят следата. Зимата на ден през нашата страна минават между 100-200 души, а лятото - между 200 и 500”, каза още арабистът.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Васичка Атанасова
  Отговор
  1 10:01  27.01.17
  така е и джипките са от тука и калашниците така че за нас няма страшно да има терористичен акт те са тука шефовете на идил спокойно братя българи

  Коментиран от #5

 • Чичо
  Отговор
  2 12:46  27.01.17
  За комуниста всеки който не е с Русия е враг, терорист и всякаква сволоч
 • румяна бъчварова
  Отговор
  3 13:03  27.01.17
  Като мунистка (щото бишви такива няма) и видна социоложка, искам да кажа от именто на цялата герберска комунистическа пасмина, че у нас няма никакви проблеми! Заравяйте си смело главата в пясъка и стискайте отзад!
 • ИСТИНАТА
  Отговор
  4 13:26  27.01.17
  Тази истина се знаеше,знаеше се че американски екипи провеждат обученията и износа на Българското оръжие,знаеше се,че правителството на Борисов услужливо мълчеше и криеше истината от Народа!
 • Лъчо
  Отговор
  5 10:40  29.01.17

  До коментар #1 от "Васичка Атанасова":

  Страшно е, дори да няма джихадисти от ИДИЛ. Защото принцзипите са погрешни отдавна. Българските власти, от векове превърнаха хората в свои слуги, а ги тиранизират чрез охраната си, приватизирана като сега МВР и други служби. Преди столетия българите си носехме оръжието с нас. Прабългаритен е убиваха животни за лов, те знаеха, че дивите животни сами се грижат за броят си, саморегулират се.- Сееха посеви за храна, имаха коне пуснати и свободно като индианските. С годините управниците възприеха от василевсите дворцовите простотии и станаха нежни крадливи боляри. Оттогава и досега българският народ е в упадък. бъчварова крие истината и предните дори преди нея. Те ни третират като слуги на мафията на постовете за да им снасяме данъци а те наготово да лапат и богатеят. това не е Български морал, нито човешки. Затова, че дали има от ИДИЛ или няма е далеч второстепенно. По-важното е, че ние сме мачкани от българи на постовете, да не броим пък други кръгове. А от това по-гадно няма - държавата ти да те мачка и да снасяш на паразити данък. Затова и няма да се оправи докато не стоят Българи на постовете. не говорим за етнос паспорт, а за МОРАЛ. А тия нямат такъв морал, те сас трахливци. никога български хан, не е ходел с брониран кон сред хората. А тия ще се скрият зад десет прегради страхливите му човечета и пращат ченгетата да ги пазят. Дотолкова са страхливи, че освен да плямпат простотии друго не става от тях и да лапат пари. Ето затова нямат и авторитет сред хор

Напиши коментар:


Публикувай