546 4

Юнкер: Беше удоволствие да работя с вас

Анатоли Стайков

Прощално писмо от председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер е получил днес премиерът Бойко Борисов. "По време на Вашия мандат България беше надежден партньор в осъществяването на инициативите от европейския дневен ред, част от които са прилагането на Инвестиционния план за Европа, установяването на Европейската гранична и брегова охрана и Енергийният съюз", пише в писмото на Юнкер.

"Тази година отбелязваме десетата годишнина от членството на България в Европейския съюз. Тази година Вашата страна се подготвя да поеме Председателството на Съвета на ЕС в първата половина на 2018 г.

В тези важни времена се надявам, че България ще довърши започнатото, ще завърши реформите, ще ги направи необратими и ще работи усърдно за нашето общо европейско бъдеще. В личен план, беше удоволствие да работя с Вас и Ви желая всичко най-добро във Вашите бъдещи начинания", гласи още посланието на председателя на ЕК.

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ЕС лигавщини
  Отговор
  1 19:00  27.01.17
  Congratulation от пажа на Меркел към послушкото, колко мило и евротолерастко !!!
 • Све
  Отговор
  2 19:09  27.01.17
  Те на това работа му викат Хахаха
 • Бастун Бойко
  Отговор
  3 20:03  27.01.17
  Това му беше на пожарникаря управлението.Юнкер изпраща един прост и послушен слуга,който правеше каквото му кажат,а те го оставяха да краде спокойно.
 • име на гост
  Отговор
  4 09:54  30.01.17
  Публикувано във факти.бг: Юнкер: Беше удоволствие да работя с вас! П.С. Що пара си делнахмеееее ;-)))

Напиши коментар:


Публикувай