264 2

Борисов лично реди листите на ГЕРБ

Венцислав Михайлов

Бойко Борисов лично ще пресява един по един кандидатите за депутати на ГЕРБ. Той ще се захване с тази задача още в понеделник, когато се връща в кабинета си в централата на ГЕРБ, научи "Стандарт" от свои източници в партията.

Лидерът на ГЕРБ е решил да даде одобрението си или пък отказа си за всеки един, който иска да влезе в следващото Народно събрание от редиците на партията му, разкриха източниците ни. ГЕРБ вече започна подготовката си за предстоящите парламентарни избори, след като миналата неделя направи анализ на работна среща и призна грешките си от изминалия президентски вот.

За нов парламент ще гласуваме на 26 март, което бе решение на новия държавен глава. Официалният старт на предизборната кампания ще е месец по-рано - на 26 февруари. Въпреки това от партията на Бойко Борисов усилено подреждат кандидатдепутатските си листи. Процесът по номинационните събрания на структурите в цялата страна текат с пълна пара, научи още "Стандарт". Вече са ясни и хората, които членовете и симпатизантите на ГЕРБ най-много искат да видят в новия парламент.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • бай село
  Отговор
  1 21:46  03.02.17
  Това е демокрацията на бойко ,чрез диктатура търси власт
 • ТИКВОЧА
  Отговор
  2 08:42  04.02.17
  НАЙ-ГОЛЕМИЯТ АЙДУК НА 21 ВЕК.

Напиши коментар:


Публикувай