1 582 3

Герджиков първо реже такси за бизнеса

Стефанаки Йоанис

Орязване на таксите, които плаща бизнесът към държавата, подготвя служебното правителство, научи в. “24 часа”. Целта е да се спазят законите, според които размерът на таксите трябва само да покрива разходите на администрацията за оказване на услуги. Промените в тарифите ще спестят десетки милиони левове разходи на година за бизнеса. Това е мярка, насочена главно към малкия и средния бизнес, защото едрият сам се грижи за себе си, обясни служебният премиер Огнян Герджиков в “Панорама”.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • mihala
  Отговор
  1 05:41  29.01.17
  С чужда пита помен прави.
 • некойси
  Отговор
  2 08:52  29.01.17
  След почти десетилетие някой мисли в правилна посока. Именно бизнесът плаща сметките, а не държавните служители. ББ се бие в гърдите, че бюджета е в излишък, но това пари иззети почти насилствено и непрекъснато вкарвани в разни мелнички и проекти.

  Коментиран от #3

 • гост
  Отговор
  3 17:26  29.01.17

  До коментар #2 от "некойси":

  До някъде си прав !!! Но на нов премиер и на малко прасенце не се радвай !!! И особенно на докзал се крадлив и доказал се във времето Б....К !!! Откъде имотите му на морето и милионите които открадна !!!! Е те дето му ги дадоха го и избраха за премиер !!! ЦИРКА продължава !!!!

Напиши коментар:


Публикувай