604 3

Хасан Азис не очаква кървава битка между ДПС и ДОСТ, а просто съревнование

Стефанаки Йоанис

Последните социологически проучвания показват, че ДОСТ са в полето на статистическата грешка, каза кметът на Кърджали и зам.-председател на ДПС Хасан Азис

Кметът на Кърджали и зам.-председател на ДПС Хасан Азис подчерта, че не би определил като кървава битка конкуренцията между движението и ДОСТ. „Последните социологически проучвания показват, че те са в полето на статистическата грешка. На предстоящите избори в Кърджали ще се състои политическата развръзка от това съревнование”, смята Хасан Азис.

„Сблъсък може да има между съизмерими величини, в настоящия момент няма съизмеримост”, допълни той.

В момента имаме 4 от 5 възможни депутатски мандата в Кърджали. На предстоящите предсрочни парламентарни избори целта ни е да ги запазим. Ще се борим за 5 от 5 в Кърджали.

„Ние сме либерална партия, били сме в добра координация и с ляво управление, подкрепяли сме и важните за страната ни предложения от страна на дясна партия”, посочи Хасан Азис на въпрос за възможен коалиционен партньор на движението.

България


Още по темата

 • Карадайъ обвини партиите в популизъм

  Карадайъ обвини партиите в популизъм

  Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ внесе в Централната избирателна комисия над 6800 подписа за регистрация на партията за участие в предсрочните ...
  8.02.2017
  502
  2

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Осъзнал
  Отговор
  1 11:17  31.01.17
  ТОЗИ ЧОВЕК И ГРУПАТА МУ НАНЕСЕ МНОГО ВРЕДИ НА СВОЯ ЕТНОС И НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА . ВЯРВАМ ЧЕ ИСТОРИЯТА ЩЕ ОЦЕНИ ПАГУБНОТО ИМ ВЪЗДЕЙСТВИЕ СРЕЩУ СВОЯ ЕТНОСТ. ТОЙ И ГРУПАТА МУ ЩЕ ПРИСЪСТВАТ НА : стената на срама В КЪРДЖАЛИ. ДАНО НЕ ГИ ВИЖДАМЕ ПОВЕЧЕ.
 • Аскер
  Отговор
  2 12:26  31.01.17
  Този не направи нищо за града той е внук на крадци и той същия е крадец виждал съм как шофьора му се хвали как му носи рушвети от по милион лева в куфарче.
 • абдул ахмет
  Отговор
  3 17:53  31.01.17
  Абе значи Азиза имал син на име Хасан! Странна работа мислех си че ромския славей Азис е хомо сексуален!

Напиши коментар:


Публикувай