965 1

Кадиев: Системата ни наказа

Той определи като "политическа поръчка" отказа на съда да регистрира партията „Нормална държава”

Анатоли Стайков

Съдът и прокуратурата изпълниха политическа поръчка с отказа да регистрират партия „Нормална държава”. Това обяви в предаването „Тази сутрин” лидерът на формацията Георги Кадиев. Системата ни наказа, защото доказахме, че ни се водим, ни се караме, смята бившият депутат.

Кадиев влезе в 43-тото Народно събрание като депутат от БСП, но беше изключен от партията и остана в парламента като независим депутат. По-късно учреди „Нормална държава”.

Аз бях депутатът, който внесе проектът на омбудсмана за промени в Избирателния кодекс, вероятно за това го отхвърлиха, уточни Кадиев.

По повод бързата регистрация на партия „Да, България” на Христо Иванов бившият депутат обвини съда, че мери с двоен аршин. Той уточни, че не е срещу регистрацията на партията на Иванов.

Георги Кадиев е категоричен, че няма да се върне в БСП.

По думите му в един момент левите формации трябва да се обединят, но все още не е дошло времето за това.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Реалист
    Отговор
    1 09:49  01.02.17
    Ето ви един пример за самозабравил се червен велможа от типа на РОвч и мадам Курни. Жена му върти далаверите за износ на ел енергия от АЕЦ а такива като него ни обясняват как трябвало да построим още една АЕЦ. Може би за да не свършва далаверата?! Вчера и друг крадец комунист - варненския Гуцанов излезе по новините да ни обяснява колко сме тъпи че не ги избираме. Мършоядите изпълзяха от дупките - време е за далавера. Идат избори...

Напиши коментар:


Публикувай