712 0

БЧК започва раздаването на хранителни помощи в София

Анатоли Стайков

Българският червен кръст започва раздаване на храните от програмата за подпомагане на жителите на София. Правоимащите ще получат 10 продукта, които могат да се вземат лично или от упълномощено писмено друго лице, след представяне на лична карта.

На лица и семейства, получавали целеви помощи за отопление през 2015-2016 година, на майки-осиновителки, които получават месечни помощи за отглеждане на дете до една година. На лица и семейства, получили еднократна помощ за ученици, записани в първи клас. На лица и семейства, получили еднократни месечни помощи, предназначени за превенция и реинтеграция, отглеждане на дете при близки и роднини, в приемни семейства.

Лица и семейства, пострадали инцидентно при бедствия и аварии, или други обстоятелства, подпомогнати с еднократна помощ. Раздаването ще продължи цял месец. Продуктите са в голямо количество – повече от 38 килограма.

София / България


Още по темата

 • Протести в цяла Румъния

  Протести в цяла Румъния

  Десетки хиляди души излязоха на протести по улиците на румънската столица Букурещ, съобщи Евронюз. Те протестират срещу планираното помилване на ...
  1.02.2017
  1 558
  13
 • Русия, Китай и Тръмп са заплахи за ЕС

  Русия, Китай и Тръмп са заплахи за ЕС

  Председателя на Европейския съвет Доналд Туск обяви, че Русия, Китай и новата администрация в САЩ са сред водещите заплахи за Блока, съобщи Voice of ...
  1.02.2017
  1 101
  16

Напиши коментар:


Публикувай