Last news in Fakti

1 Февруари, 2017 10:09 2 461 32

Има ли по-подготвен от Бойко Борисов за премиер?

  • владислав горанов-
  • бойко борисов-
  • герб

В момента ГЕРБ не обмисля никакви коалиционни формати, обяви бившият финансов министър

„А кой да бъде? Има ли по-подготвен и не е ли нормално лидерът на спечелилата политическа партия да поеме отговорността за нейната власт?“ Така бившият финансов министър Владислав Горанов отговори на въпроса дали Борисов отново ще бъде премиер, ако ГЕРБ спечелят изборите в интервю за предаването „Тази сутрин” по bTV.

„Имаше някои колеги, чието темпо беше по-бавно и нещата, които правеха се различаваха от програмата на ГЕРБ. Но нека да не интриганстваме. Нека това да остане оценка на времето”, така Горанов оцени работата на кабинета „Борисов 2”.

Работата на здравния министър Петър Москов той определи като добра.

По думите му в момента ГЕРБ не обмисля никакви коалиционни формати.

„Едно е сигурно, ако се наложи да се прави коалиция, партньорите на ГЕРБ са център – дясно. Показали сме качество на управление, което може да се сравни с управлението на тройната коалиция и това на Орешарски – търсете разликите", каза още бившият финансов министър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    11 23 Отговор
    Има логика ! Все пак за политическите наблюдатели втория мандат на Б. Борисов беше доста по успешен от първия !А за по широк кръг от обществото ,растежа на БВП с над 3,5 % в двете последни години е сериозно осезаем!

    Коментиран от #12, #15

  • 2 неутрален

    24 14 Отговор
    Самонадеяни, нагли, алчни и заслепени гербераци. Освен вашите членове, на които яко им плащате и подкупвате от огромните субсидии, които вземате от нас хората, има ли някой българин да е доволен от управлението Ви? Съсипахте Държавата и хората. Крадете безобразно, това, което "построихте", всичко е некачествено и се руши, има ли сектор в който хората справедливо да са обезпечени? НАГЛИ ЛЪЖЦИ. Колкото до Вашия Лидер, всички тези простотии идват ЛИЧНО ОТ НЕГО!!!!ПОЗОР и ГНУСОТИЯ!

    Коментиран от #4

  • 3 Гражданина

    23 12 Отговор
    Много противен кабинет баха... Забиха България до дъното
  • 4 утрален

    11 11 Отговор

    До коментар #2 от "неутрален":

    Абе трол , като говориш за огромни субсидии , тогава защо си против референдума ,а ???? Щото си червен или щото си прост ? Или и двете ?
  • 5 Водещия

    19 6 Отговор
    Гурануф, шушумине провал сте, що за наглост е вашето да се ежите и биете в гърдите колко сте направили, а катастрофирахте държавата с назначения на сульо и пульо и безогледна кражба
  • 6 onq s konq

    9 24 Отговор
    Ас като истински и интелегентен бългърин ще гласувам за герб и за Бойко и всеки здравомислеш и културен човек трябва да го направи

    Коментиран от #7, #8, #16, #25

  • 7 утрален

    22 8 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Кон , аЗ пък да ти кажа , че не те намирам за интелИгентен , да не кажа и нещо друго :))) Еле па здравомислеЩ !
  • 8 зелено човече

    19 5 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Да не са започнали вече да изплащат по 20 лева???Много рано бе!!!
  • 9 botev

    9 4 Отговор
    Дочут разговор между двама депутати, обсъждайки декларираната от ББ готовност партийните субсидии да се премахнат дори, "... естествено че не са му необходими, при наличност в черната каса на ГЕРБ около 4 милиарда ..."
    Така си обясняваха двама депутати онази готовност.
    Ако това е истина (а така изглежда) опитайте се да си представите бъдещето на тази партия и след като намерите доказателства за или против, решавайте как ще гласувате... Според мен бедата е в това, че и останалите 2 "водещи до сега" партии сигурно имат зад гърбовете си по някой друг милиард, за които средства ние простосмъртните може само да се досещаме...
  • 10 ББ ГЕРБ

    6 5 Отговор
    Въпросът е дали съм подготвен въобще за примиер. То или аз, или никой. Но когато става дума за ПО- може и въобще да не си подготвен. Просто и другите не са подготвени. Иначе аз два пъти бавно, но успешно забатичих държавата, но кой ти гледа. Другите я забатачват много по-бързо от мен.
  • 11 Гого

    15 6 Отговор
    По подготвен мафиот от Бойко няма и кокаиновите картелите на Колумбия биха му завидели с какъв размах краде пари от народа.
  • 12 Варна

    13 7 Отговор

    До коментар #1 от "ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ":

    Бая глупости надрънка,
    През ден скандал в държавата и поне по един международен всеки месец! Страната се разпада. Всяко ново поколение по неграмотно от предходното, а бедните ставата все по бедни. 85% от фирмите са с до 5 души персонал, а консолидирания дълг нарасна до почти 30% от БВП. В абсолютна стойност стигна невижданите 26,5 млрд. лева при условие, че когато дойде Винету на власт имахме дълг от 9,9 млрд и държа да подчертая резерв, а не дефицит!
  • 13 гост

    12 2 Отговор
    Чували ли сте за фирма Шик Кар Трейдинг?Камионите на тази фирма извозиха софийския боклук за Силистра и Цалапица,когато Борисов беше кмет на София.Фирмата беше негова,но се водеше на негов човек.Знам го,защото съм кандидатствал за работа там.Базата й беше в Кнежа.Вече не съществува,но всеки може да провери.

    Коментиран от #14

  • 14 жщг

    2 7 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    И как точно разбра като кандидатства за работа че че фирмата е негова ? Или и ти така да кажеш нещо ?
  • 15 Жалко ГРОБачийско тролче

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ":

    гробачийско тролче, само за твоите политически набюдатели важи това, народа не забелязва нищо такова!
  • 16 кроко

    5 6 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Я си помисли дали да не стягаш багажа за САЩ!

    Коментиран от #19

  • 17 Никой

    3 6 Отговор
    Крокич като заговори за стягане на багаж аиде сандъка и в русия

    Коментиран от #21

  • 18 Друг е!

    3 0 Отговор
    Да,да,да,да има,има!
  • 19 Тръмп

    8 0 Отговор

    До коментар #16 от "кроко":

    Вече казах че границата на САЩ е затворена за добитък !!!
  • 20 големия колайдер

    4 1 Отговор
    Няма ве, как ша има, той най умният от цялата ви група, кат ядрен физик е в сравнение с останалите.
    Голям език извади горелката, за рекордите на гинес.
  • 21 кроко

    4 4 Отговор

    До коментар #17 от "Никой":

    Нямаш проблеми, г-н "няма никой в главата ми"! Колко голям сандък да ти приготвя, дай си размерите. И кажи имаш ли предпочитания в коя част на Русия да те пратя.
  • 22 Никой

    2 6 Отговор
    Не ганьо, аз нямам напъни за русия, ти си им фен, така че не ми говори за размери вземи твоите и аиде със здраве към росий

    Коментиран от #23

  • 23 кроко

    5 3 Отговор

    До коментар #22 от "Никой":

    Ганчовото, по твоята логика щом съм им такъв фен, да взема да ги поканя на гости в България, а? Нямаш ли си пишка да си играеш с нея, ами се чудиш с кой за какво да се дърлиш?
  • 24 Никой

    2 4 Отговор
    Не брат имам си пишка за разлика от теб, ама ме дразниш много с червените си лозунги и да вече това ще ми е идеята да се заяждам с теб дори и да си прав, както правят твоите шефове от БКП. Доволен ли си

    Коментиран от #26

  • 25 Някой

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Публикувано във факти.бг: Ас като истински и интелегентен бългърин ще гласувам за герб и за Бойко и всеки здравомислеш и културен човек трябва да го направи

    Сам ли ще си откриеш грешките, или да те запиша отново във втори клас?
  • 26 кроко

    1 4 Отговор

    До коментар #24 от "Никой":

    Да ти кажа, ако наистина го мислиш това, или имаш нужда да си намериш жена/работа/някакво по-градивно занимание, или си направо за лекарска помощ. Но понеже ми стана интересно, я цитиряй някой от червените ми лозунги?
  • 27 Мършата

    3 2 Отговор
    Да се критикува, камо ли да се оплюва, просветител, обществен деец и безспорен интелектуалец като коментатор номер шест 6 си е чисто кощунство! Завиждате за това, че някой е прав, че е успял в живота, че има луксозна кола и вила, че е по-умен от вас! Но ако се поучавахте от това, което ви пише държавата нямаше да е на тоя хал! Всеки коментар на номер 6 трябва да го записвате в тетрадка и ще видите след време колко е бил прав! Да понякога истината е неприятна и от нея боли, но такъв е живота! До номер 26 , днес на Светия ден за престъпленията комуняшки ли се сети да тровиш, за комуняшки лозунги?!?!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Мършата

    2 2 Отговор
    Успял, проспериращ, високо интелектуален авторитет, като номер 6 безспорно би могъл, да не отделя от драгоценото си време за да ни просвещава и показва пътя, което е абсолютно в наша полза, а да се посвети на свои занимания! Но не, той ни се посвещава, което свидетелствува за безпрецедентен патриотизъм и родолюбие! Ето защо, неоправданите критики по отношение на коментатор номер 6 вече дразнят, не само поради своята необоснованост, но носят и повтарящ се характер, което от своя страна свидетелстува, че насреща стоят болни от улигофрения, шизофрения или прочие симптоми на комуняшкия синдром!

    Коментиран от #30

  • 30 Лупи

    1 1 Отговор

    До коментар #29 от "Мършата":

    И господина от номер 6 има БМВ, още една причина да се слуша и изпълнява точно каквото е казал. Слушайте номер 6 и далеч ще стигнете, може някой ден и вие да си купите 30 годишно БМВ.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ТИКВОЧА

    0 0 Отговор
    КАК НЕ ВИ Е СРАМ БЕ КАКВО ВИ ПРОБУТВАТЕ МУТРАТА БОРИСОВ КОЙТО НИ НАБУТА ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ С60 МИЛ. ЗА ИЗБОРИ ЗАЩОТО СЕ ПОЧУСТВА ОБИДЕН НА НАРОДА ЧЕ НЕ ГЛАСУВА ЗА КОБИЛАТА ЦАЧЕВА. ГЕРБ ХЕПТЕМ НИ ВЗИМАТ НАРОДА НА Т...К И НИ ОБЕЩАВАТ НЕБИВАЛИЦИ А КЪДЕ БЯХТЕ ДО СЕГА БЕ АЙДУЦИ НЕВИЖДАНИ. С КОЛКО ИСКАТЕ ДА НАБУТАТЕ ДЪРЖАВАТА НЯМАТЕ ЛИ МАЛКО СРАМ БЕ ХОРА.НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ Б. БОРИСОВ Е ЕДИН НЕУРАВНОСЕН ЧОВЕК КОЙТО СЛЕД 1 ГОД ЩЕ ПОИСКА НОВИ ИЗБОРИ ПРОСТО ЕИ ТАКА.СПРИ СЕ БОРИСОВ НЕ ТИ ЛИ СТИГА ОТКРАДНАТОТО.ЛАКОМО ДУПЕ К..В .ЕРЕ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове