Last news in Fakti

1 Февруари, 2017 11:26 34 876 89

Истината лъсна

  • слави трифонов-
  • референдум-
  • истина-
  • лъсна
Истината лъсна - 1

Вчера имаше заседание на ВАС за резултата от референдума и истината лъсна такава каквато е.Това заяви в предаването си Слави Трифонов.

Защото истината е една. Стана ясно, че според експертизата на вещите лица, назначена от ВАС 12 481 бюлетини са без плик. Според закона и прокуратурата тези 12 481 бюлетини без плик трябва да бъдат добавени към избирателната активност. Според прокуратурата и закона, ЦИК неправомерно са извадили тези бюлетини от избирателната активност, защото тя по закон се формира от всички гласове и валидни и невалидни. И така и според прокуратурата и обективните факти резултатът от референдума придобива задължителен характер. Такъв е закона, а такава е и истината, заяви Трифонов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мхм

    233 21 Отговор
    Не го харесвам дългия, но в случая е прав!
    А за манипулациите във всички случаи ЦИК са намесени!
  • 2 утрален

    205 23 Отговор
    И аз не го харесвам , но на референдума съм гласувал със "ЗА" , не заради него . Най-вече гласувах за намаляване на субсидиите и мажоритарен вот !

    Коментиран от #9

  • 3 гостенче

    80 10 Отговор
    Сега следва втори сезон на сериала. Първи сезон завършва с това как "лусва истината" и всички си викат "аиде, край, сега вече няма мърдане" в трепетно очакване какво ще се случи.
    Сега обаче ще видим във втория сезон на сапунения сериал какво ще се случи. Вероятно ще се появят нови герои с измислени тези, които ще се оповават на други закони....
    Вероятно няма да има хепи енд.

    Коментиран от #10, #88

  • 4 Гого

    102 8 Отговор
    Просто на държавната машина наречена корупция не и изнся субсидия един лев за това е цялата работа!

    Коментиран от #5

  • 5 Чичу Ади

    114 8 Отговор

    До коментар #4 от "Гого":

    Абе мислете с тези глави бе. Ако ще -1 лев да е субсидията, това няма никакво значение. Къде са парите на данъкоплатците- в тях. Когато искат ще вземат и колкото искат ще вземат от тях. Милиарди изчезват безследно от държавната хазна, никой не дава отчет никому за тези пари, а вие сте се хванали като удавници за сламка с тези партийни субсидии. Проблема е много по-голям и той се нарича КОРУПЦИЯ в Прокуратура и Съд. Докато тези две инситуции са в кюпа с онези в парламента, нито ще има осъдени, нито виновни за цялата трагедия.

    Коментиран от #61

  • 6 Хохи

    60 95 Отговор
    Стресни се Българиноооо!!!!
    Това "МАЖОРИТАРНО" гласуване ще ни унищожи държавата още по-бъзо!!!
    Събудете сеееее!!!
  • 7 Хохи

    58 71 Отговор
    И СЛАВЧО ИЗТРЕЩЯ ЗА ВЛАСТ

    Коментиран от #65

  • 8 лррлр

    47 24 Отговор
    Думи не трябват, а дела!
    На приказки всички сме прави, но досега никой от тези дървени демагози / стил Славчо - Бойко - Барека / не е свършил нещо полезно и не е облекчил живота на обикновения човек, а напротив - докопват се до властта и после ти бъркат още по-дълбоко в джоба!
  • 9 Въпрос

    25 14 Отговор

    До коментар #2 от "утрален":

    Уважаеми г-не Вие сте гласували за избор с "абсолютно" мнозинство, а сега г-н Трифонов и сие Ви говорят за обикновенно мнозинство. Има огромна разлика!
  • 10 кроко

    27 21 Отговор

    До коментар #3 от "гостенче":

    Виниту е сценарист и режисьор на тая сапунка, а а и всички други пиявици са с него. Те дърпат конците в ЦИК, Прокуратура и всякакви съдилища. Сценария за сега е цацаротурата да имитира малко работа, бочко да се бие в гърдите че иска мажоритарен вот и накрая ВАС ще замете случай под килимчето, а бочко ще каже: еми сори, и аз исках ама не стана, щом съда казва, значи не може, другия път пробвайте пак! А другите пиявици ще му пригласят.
  • 11 Капитана

    22 4 Отговор
    Времето ще покаже как ще се развият нещата във нашата държава.
  • 12 ККраен

    23 2 Отговор
    Писна ми вече да ни правят на будали. Тоя привикан в прокуратурата, другия осъден на две инстанции и така нататък. Но всички оправдани от ВАС и кучето си лае кервана си върви. Това обаче не остава скрито, наблюдава се от подрастващите които са съвсем друго поколение от нас и един ден " стабилността на статуквото" ще замирише на сопи и барут.
  • 13 Дарт Мол

    61 11 Отговор
    Боже боже, що идиот се е нароил и тука. Мажоритарната система щяла да ги затрие. А пропорционалната какво направи за 27 години бе?
  • 14 Гост

    35 12 Отговор
    Кроо питам се преди да дойде Винету беше ту Костов ту Димитров (Филип) не казвам че са хубави ,ама как така латерни като теб не си признаят веднъж поне и да кажат истината че реалните виновници са БКП(БСП) и техния клонинг ДПС
  • 15 калъча

    47 2 Отговор
    Всичко е збъркано още преди 27г,революция не се прави на маса та ако ще тя да е кръгла,трябваше да се отрежат 30-40 хиляди глави и сега нещата щеше да са по различни,не че сега е късно но е по трудно,няма я енергията на хората и сме много разделени.
  • 16 аманда

    20 26 Отговор
    Истината лъсна..............., Славка е жена. :)
  • 17 истинко

    36 38 Отговор
    Вижте кои защитават мажоритарния вот - Това са най-големите хайдуци - Борисов, Марешки и Слави Трифонов! Тази измама я подготвиха точно тия, защото искат без партийна обвързаност да вкарат в парлеамента мутри, мафиози, убийци, педофили и др. боклуци! За жалост и аз гласувах на референдума и то със ЗА! Искам да се извиня на хората, но тогава никой не ни обясни какво е това мажоритарен избор! Повечето въпроси в референдума бяха свързани с това искаме ли да сменим тази гадна политическата класа и не се усетихме как горецитираните тарикатски плъзнаха въпроса с мажоритарния вот. Хората автоматично попълваха ДА защото мразят настоящата политическа класа, но не знаеха че с мажоритарния вот ще доведат по страшни от настоящите политически измамници! Ако референдума беше днес - без съмнение ще гласувам с НЕ!
  • 18 Лупи

    54 4 Отговор
    А ще има ли затвор за хора от ЦИК, след като се доказа че работят срещу народа си?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 мъртви души

    24 14 Отговор
    ХАХАХАХА толкова са смешни, накрая "намериха" точно толкова бюлетини, колкото им трябваха.
    Винету е най-великия, в типично негов стил. И да няма пак ще има. Нищо не става от тая пародия на държава.
  • 21 шруум гъбков

    5 0 Отговор

    До коментар #19 от "Шляхтиц":

    я опъвай нанъкъде бе граматичния инспектор
  • 22 истинко

    19 22 Отговор
    Знаете ли защо има бюлетини а няма пликове? Ами защото някъде такива като Борисов, Марешки и Слави Трифонов са ги набутали тихомълкум в урните!

    Коментиран от #54

  • 23 ники

    40 3 Отговор
    Какво значение има дали го харесвате или не? Не го вземате за зет.
    Има значение само това че държавната машина фалшифицира изборът ни. Няма значение кой как е гласувал, важното е че не ни зачитат и че не сме свободни, а сме роби.
  • 24 варна

    26 2 Отговор
    Тези отрепки в парламента трябва да плащат за да стоят там.
  • 25 League of Justice

    26 0 Отговор
    За сметка на това пък като стане дума за увеличение на мижавите заплати бизнеса скача веднага срещу народа и вика сакън и умните глави се изреждат ама е така с пренебрежение да ни убеждават в някакви икономически безсмислици защо неможело да ви се увеличат заплатите така ви било добре и тн. А нито 1 човек не каза как може това да стане.

    Коментиран от #27

  • 26 МОТОР

    18 21 Отговор
    СКРИВАЙ СЕ СЛАВИ ПОЛИТИК НЯМА ДА СТАНЕШ СТИГА СИ ПРАЙ РЕКЛАМА
  • 27 League of Justice

    11 8 Отговор

    До коментар #25 от "League of Justice":

    Това беше до коментар 5 .Иначе по темата , до сега нещата се видя ,че не работят нека да видим с мажоритарен вот как ще е.

    Коментиран от #29

  • 28 много прост

    15 0 Отговор
    Тикито е, като Пабло Ескобар бе, скри се ама пак управлява, с пионките си, опасен тип, ей.
    Пионерчетата си изпълниха поръчението, доста пара са изкъртили, за да се юркат толкова.
    Ткито направи няколко милиарда и сега е ларж, може ако поиска и референдум дали искаме да живеем на Луната да ни направи, хората пак ще гласуват със ЗА.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 League of Justice

    2 2 Отговор

    До коментар #29 от "много прост":

    Не объркал си се нещо.Щом имаш такива влечения потърси психолог.Трол.
  • 31 таратор

    24 0 Отговор
    Представям си какво е пък с изборните резултати, Въртят ги както си искат. Както са казали настоящите братя " не е важно кой как гласува, а кой брои гласовете"
  • 32 League of Justice

    6 6 Отговор
    Имам право да изразя личното си мнение на референдума гласувах с Да е и какъв е проблема нещо в личната преценка на хората ли си мисли някой,че може да се меша.

    Коментиран от #34, #35

  • 33 пирамиди фараони

    13 11 Отговор
    Виждате ли как ни врътнаха тия тарикати, референдума става задължителен без значение дали сме гласували ЗА или ПРОТИВ, гледа се избирателната активност.
    Референдума отива в Парламента и Герб го приемат, всичко точно.
  • 34 много прост

    15 6 Отговор

    До коментар #32 от "League of Justice":

    Джастис, референдума го иска Винету, за да си бетонират властта, ЕТ "Герб", това е начина и механизма, става тоталитаризъм, не го ли схващаш???? Струваш ми се интелигентен човек!
    Мажоритарен избор в град Дупница, ТИПИЧЕН ПРИМЕР, печелят го Братя Галеви, нали се сещаш как?????
    За кви личности ще гласуваш, те хората живеят с някой 20 години, че накрая се разделят, пък ти ще избереш "най-добрия", това е схема, сляп ли си?

    Коментиран от #36

  • 35 много прост

    25 0 Отговор

    До коментар #32 от "League of Justice":

    Те цяла банка обраха, посред бял ден, 7 милиарда свиха, ти едни резултати от изборите си мислиш, че не могат да нагодят!?
    Как може да има толкова наивни хора, направо съм потресен, 28 години ви играят едни и същи трикове и постоянно се хващате, нямам думи.
  • 36 League of Justice

    10 2 Отговор

    До коментар #34 от "много прост":

    Добре съгласен съм с теб ,чр има такъв риск,но според мен трябва да се направи система поне малко от малко да можеш да избереш кой да представлява градът ти примерно.Не разни тип бат сали баракова оня който беше блокирал улица до имота на една възрастна жена и разни незнайни хора които не ходят на работа и не са вземали думата дори веднъж неискам такива хора да ме представляват в парламента или да се издържат на гърба на народа срамно е.

    Коментиран от #37, #38, #39

  • 37 много прост

    14 2 Отговор

    До коментар #36 от "League of Justice":

    Няма шанс и оправия, просто няма държава, нали помниш примера с банката, КТБ, в България всички избори са нагласени, просто няма държава, институциите са частна собственост, всичко е фарс, това е истината за съжаление и нищо няма да се промени.
    Ако искат и Бай Драгой ще ти сложат, сега с електронното гласуване пък става още по лесно и евтино за манипулации.
    В тях са парите и държавата е тяхна, ние сме им РОБИ, който не му харесва, Терминал 1 и 2, факт е, че почти 4 милиона българи избраха този път и той не е случаен, не мислиш ли?

    Коментиран от #73

  • 38 League of Justice

    7 0 Отговор

    До коментар #36 от "League of Justice":

    И аз подобно на много сънародници започвам да мисля да се махна от страната,защото невиждам вече смисал да се живее тук по този начин не виждам светлина в тунела.Българският народ поне нормалните хора искат нещо много просто -достоен живот.Но ако е невъзможно какво да се прави.

    Коментиран от #40, #74

  • 39 много прост

    8 2 Отговор

    До коментар #36 от "League of Justice":

    Ами грабежа на банките 96 г., кредитните милионери, приватизацията ............, така е тръгнало и така ще свърши, все някога, докато не остане пукнат човек в тази територия, ще станем, като Африка.

    Коментиран от #76, #77, #78

  • 40 много прост

    12 2 Отговор

    До коментар #38 от "League of Justice":

    Ако си по млад и нямаш семейство е още по лесно, ако имаш, не е невъзможно, ти достоен живот на Запад няма да видиш, осен ако не си гений, но децата ти ще видят и няма да плащат дълговете на мафията.
    Ще осигуриш бъдеще поне на децата ти, пожелавам ти успех и всичко най-хубаво!

    Коментиран от #41

  • 41 League of Justice

    6 1 Отговор

    До коментар #40 от "много прост":

    Струваш ми се умен човек и си наясно с нещата много точно при това и аз ти пожелавам късмет и всичко добро.
  • 42 гастарбайтер

    11 23 Отговор
    Аз пък ми харесва това положение!!От 7г бачкам Германия вадя си яко кинти и всяка година се връщам в тъпата България за по 2 месеца да си направя кефа.Жените тука са много красиви и понеже са супер гладни като им покажеш малко кинти и евраци и те полудяват и са готови на всичко.Карам си хубавата кола хващам по някоя друга мацка и ходя по курорти а пък глупаците които още стоят тука нека бачкат за по 400 кинта.ХА ХА ХААААА!!!!

    Коментиран от #43, #56

  • 43 Фордо

    7 7 Отговор

    До коментар #42 от "гастарбайтер":

    Браво.И ако всичко което казваш е истина ти казвам евала.Да си жив и здрав.
  • 44 РУмена

    15 13 Отговор
    БРАВО СЛАВИ ! БЛАГОДАРИМ ТИ ! БЪДИ БЛАГОСЛОВЕН!
    Ето в такава държава живеем, В КОЯТО МРЪСНИЦИТЕ, ГАДОВЕТЕ, КРАДЦИТЕ, ПРОДАЖНИЦИТЕ и ДОЛНОПРОБНИТЕ МОШЕННИЦИ УНИЩОЖИХА народа...! ТЕ ЗАСЛУЖАВАТ САМО ОТСТРЕЛ или ПРИМКА НА ШИЯТА! Тези ИЗРОДИ НЯМАТ ПРАВО НА ЖИВОТ..ПФУууууу, МИЗЕРНИЦИ, аз ги наричам комунисти...
    БЛАГОДАРИМ ТИ СЛАВИ, С БОЙ И ТЕПАНЕ само ще унищожим тая ПАСМИНА от ЛЪЖЦИ и т.н... МИЗЕРНИЦИ, УБИЙЦИ НА НАРОДА български, това са тия ГАДОВЕ......
  • 45 До РУмена

    12 3 Отговор
    Съгласен съм с написаното но само с писане НЕ СТАВА!!!!
    Действия трябват.Разбрахте лииииии!!!!!!
  • 46 Дедо Никола

    10 6 Отговор
    Защо така масово някои ги е страх от референдуми и мажоритарност? А и от останалите въпроси от проведения референдум? Какво толкова като нямат субсидии? И .....
  • 47 БАЙ ГАН4О

    16 16 Отговор
    Славчо,Славчо за пари си даваш и г.за
  • 48 СССР

    15 13 Отговор
    Браво Слави! Искренно благодаря на теб и твоят екип, това което правиш е безценно и няма как да ти се отплатим!!!
  • 49 Той

    9 4 Отговор
    Ще кажа на всички ,които се обявяват против *волята на народа* АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ПАРТИИ СЕ ОБЯВИХА СРЕЩУ РЕФЕРЕНДУМА!!!ЗАЩО СИ ОТГОВОРЕТЕ САМИ!!!
    2 500 000 гласа *ЗА* РЕФЕРЕНДУМА!!!
    Пълна подкрепа за всички управници ,които ще ръководят страната ни в съответствие с народния глас и народна воля!!!
  • 50 Той

    9 3 Отговор
    Ще кажа на всички ,които се обявяват против *волята на народа* АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ПАРТИИ СЕ ОБЯВИХА СРЕЩУ РЕФЕРЕНДУМА!!!ЗАЩО СИ ОТГОВОРЕТЕ САМИ!!!
    2 500 000 гласа *ЗА* РЕФЕРЕНДУМА!!!
    Пълна подкрепа за всички управници ,които ще ръководят страната ни в съответствие с народния глас и народна воля!!!
  • 51 гост

    8 7 Отговор
    И какво ще по-доброто ако парламентарните избори са мажоритарни? Президентските и кметските са два примера за мажоритарни избори и какво? Чудиш се кой от всички изроди е по-малкото зло.
    При тази система поне избирателят знае чия е отговорността, а при мажоритарните като всички кандидати са "независими" няма да се знае кой с кого управлява и хоп - ДПС влиза пак в управлението.
  • 52 Заинтересован

    10 5 Отговор
    ЗАДЪЛЖИТЕЛНО МАШИННО ГЛАСУВАНЕ - само това предложение ме интересува. Напълно съм за него. Българските турци и помаци гласуват по два пъти, а тези, които отказват да отидат до урните биват измъквани от домовете им от специално пратени от ДПС съгледвачи. Бият ги, за да отидат да гласуват и им размахват пръст: Да внимават за кого! А ние, българите не отиваме - защо? Да не говорим за циганите - неграмотни, некултурни, с лошо възпитание. Ако не знаят да четат - как ще прочетат върху машината кое копче да натиснат (това се отнася и за турци и помаци). Така, че: ЗАДЪЛЖИТЕЛНО МАШИННО ГЛАСУВАНЕ!
    Успех на всички българи!
  • 53 Той

    5 1 Отговор
    И това е точно както го казваш!
    ДПС управляват само със страх във всичките му форми,използвани от комунистите преди 1989.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Той

    6 3 Отговор
    Не дават на хората дърва за зимата.Не им чистят улицата.Не им издават документи или забавят издаването им.Уволнения,подхвърляния,забележки,заплахи,обиди,спекулации и отхвърляне от общността.
    Как да си *различен*
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Елизабет II

    13 2 Отговор
    Само за сравнение - Великобритания, където суверен е Кралицата се проведе референдум по въпроса Brexit - за излизането на страната от ЕС и народът си каза думата, а на Кралицата и през ум не й мина да шикалкави, оспорва и да си упражнява правото на суверен! У нас - точно обратното! Живеем в средните векове и много по-на изток, отколкото си мислим!
  • 58 ина тук мина там

    12 9 Отговор
    Първата мина на ГЕРБ думна и си свърши работата да забатачи нещата с референдума докато се измъкнат. Сега ще гръмне и друга заложена, а именно с липсата на машини за вота, които те трябваше да осигурят. Съдът казва, че трябва да има машини във всички секции, но такива на практика е почти невъзможно да се осигурят и тогава всеки на който не са му изгодни изборите, а в случая най-вероятно ГЕРБ, които ще загубят с много, ще подаде молба за касация !
    продължават със заложените минички !
    А само гледайте, като се стопи снега, колко минички по шосетата, ще откриете.
  • 59 Той

    15 2 Отговор
    ГЕРБ,БСП и всички други...
    В Румъния също е студено...
    Не ни изкарвайте на улицата след 2 седмици...
  • 60 Той

    4 4 Отговор
    ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАМЕ ОТ СЪЗДАЛАТА СЕ СИТУАЦИЯ МАКСИМАЛНО!!!
  • 61 Ламбо

    10 3 Отговор

    До коментар #5 от "Чичу Ади":

    Много добре мисля с главата си.Ти обаче ,понеже се опитваш да покажеш колко сме глупави,май точно ти мислиз с гъ*ъ си. И така,ако субсидията е един лев ,и ако се изхарчат повече пари от субсидията,то тогава всяка партия трябва да докаже откъде са тези пари.Това означава че трябва нагледно да покажат фактури или официални договори за извършени услуги.Всичко може да се провери.Ето така ще има отчетност.

    Коментиран от #62

  • 62 гост

    11 2 Отговор

    До коментар #61 от "Ламбо":

    И кой ще я проверява тази отчетност според теб? Корумпираният съд и прокуратура? И субсидиите да им спрете и в расо да ги облечете какво от това? Комар ги ухапал.
  • 63 Бай славе

    14 14 Отговор
    Тоя гологлав селянин Трифонов е част от мафията, приятел на ВИС , СИК и Бойко. Слави е маша нав мафията и комунистите, прост като хималайски дъб! Тоя ли ще ни спаси, че Царя е сто пъти по добър и не ни спаси, па тоя ли селянин. Мажоритарната системана е по лошатрудно съспо сигурност , а вие сте малцинство 2, 5 млн.от 7 не сте дори 35% от населението, нещастници, заслужавате си мизерията...

    Коментиран от #68

  • 64 Георгиев

    11 13 Отговор
    Отдавна е лъснала другата истината!!! Че искахме демокрация,при която всички да живем по-добре,а не неофашизъм! Един от новобогаташите Слави,притежател на 20 милиона ЕВРО,/според медиите,още преди 5 г. - е плащал на колегите си от Куку бенд по 500 лв. заплати,а за него 250 000!!!
    Такъв човек не може да бъде мярка за морал!Не е демократ,нито патриот,нито човек обичащ народа си! Голямата измама мажоритарен вод е парламента да се напълне с далавераджии,които да про-дължат ограбването на държавата ни,а за заплати,пенсии,здравеопазване да чуваме че няма пари! Щом икономиката е в частни ръце милиардите не отиват в държавната хазна,а в джобовите им !!!
  • 65 АМЕД

    8 2 Отговор

    До коментар #7 от "Хохи":

    Я да ни отвориш,щото си голям умник ,какво има общо Славчо с властта.Не го харесвам,но гласувах ЗА референдума.
  • 66 Galka

    3 1 Отговор
    Sabudete se be hora!!!!Tuk be govorim dali haresvate Slavi ili ne,stava vapros che ne se zachita glasa vi.Nikoi ne vi e.ava,vie ste nikoi za tezi tam gore..Choveka pone se opitva da promeni neshto,a. Vie kvo SPITEEEEE

    Коментиран от #70

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 БАЙ ТУЙ

    9 4 Отговор

    До коментар #63 от "Бай славе":

    АБЕ ТИ СИ МНОГО ЗАБЛУДЕН- ЦАРЯ БИЛ МНОГО ДОБЪР,КЪДЕТО ПРИ НЕГО МИЛЕН ВЕЛЧЕВ СИ ПОСТОИ 13 ХОТЕЛА ЛИ БЕ??? КЪДЕ ГИ ПРЕБРОИ ЧЕ СМЕ 7 МИЛИОНА? РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ТУК НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА СЛАВИ ИЛИ ЗА КОЙТО И ДА Е ДРУГ.... МНОГО ПРОСТ Е НАРОДА В ТАЗИ ДЪРЖАВА.... ЗА ЖАЛОСТ....
  • 69 Мажуретен

    1 5 Отговор
    Референдум БГ! К'во стана?Ако не си съгласен с въпросите на подобно допитване, не гласувай! Щото ако гласуваш-подкрепяш идеята. Независимо как съм гласувал, аз помагам за това да може Салчо да е деПУТАТ до живот с няколко гласа от ул."Здравец" №от97 до 719. Аз не съм гласувал с "да" на трите, но това ще помогне да минат и трите въпроса.
  • 70 купувача

    3 2 Отговор

    До коментар #66 от "Galka":

    Галке лапай си близалката и не говори глупости, важното е устата да е пълна.
    Бягай да продаваш в магазина да изкараш за хляб.
  • 71 В. Георгиев

    10 2 Отговор
    Какво общо има Слави с политиката? Как така над 2 милиона бюлетини според изискването на ЗАКОНА са в плик,а 12 481 бюлетини не са? Защото са добавени и след като не са в плик - това означава че са в нарушение на закона!!! Аз не искам милионери и милиардери,за сметка на българ- ския народ.Това което се случи е пладнешки грабеж на икономиката която е собственост на нрода,
    а не на управляващите ни престъпници!
    Хората поискаха ДЕМОКРАЦИЯ - без привилегии само за комунистите,равни права,по-добър живот,по-високи заплати,за да не отглеждаме децата си в лишения.Достъпно здравеопазване, пенсии с които да живеят възрастните нормално! За едно бездомно куче се дават 300 лева,а на милион и половина български граждани 150 лв. що за гавра? Два /2%/ милионери ще живеят в лукс,
    ще разпродават държавата ни на концесии,за по 25 или 50 години /ГЕРБ/,а останалите ще напускат България за да търсят нормален живот,или ще живеят живот по-лош отколкото в Африка! Аз не искам да ми казват че това е нормално! Защо Слави не направи референдум за АЕЦ, 4 блока - 40 милиарда лв. загуба за България,/ток 3 стотинки и можеха да работят още 30 години! Южен поток 800 милиона загуби от такси! Унищожение и разграбване на икономика оценена на 120 милиарда $
    оръжия за защита на държавата ни към 100 милиарда лв.!!! Истината е високотехнологична икономика в ръцете на държавата - тогава милиардите ще влизат в държавната хазна а не в ръцете на новобогаташите!!!
    Мажоритарен

    Коментиран от #81

  • 72 да трут

    1 0 Отговор
    Истината ЛЪСНА!
    Ето я истината:
    През 2002 г. Иво Прокопиев става един от учредителите на Сдружение „Инициатива Глобална България“ [30], заедно с Цветелина Бориславова, която по това време е председател на надзорния съвет на СИБанк; Светослав Божилов, акционер в СИБанк; Франк Бауер, изпълнителен директор на Българо-американския инвестиционен фонд, Красимир Гергов, шеф на рекламна агенция „Крес“, Венелина Гочева, главен редактор на в. „24 часа“, Иван Кръстев, директор на Центъра за либерални стратегии, Левон Хампарцумян, директор на Булбанк, шефа на bTV Алън Парсънс, Красен Станчев, директор на Института за пазарна икономика, Сашо Дончев, шеф на „Овергаз“, Валентин Златев, шеф на „ЛУКойл“, Огнян Шентов, основател и шеф на Центъра за изследване на демокрацията, Стефан Попов, председател на „Отворено общество България“.
    https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%B2%D0%BE_%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D0%B5%D0%B2
  • 73 Наблюдател

    2 0 Отговор

    До коментар #37 от "много прост":

    Те си го признаха! Бай Бай нагло се изпъчи със заявката, че който и да посочат за резидент, електоратът ще го избере! Но не му мина номера!
  • 74 Наблюдател

    5 1 Отговор

    До коментар #38 от "League of Justice":

    Те си го признаха! Бай Бай нагло се изпъчи със заявката, че който и да посочат за резидент, електоратът ще го избере! Но не му мина номера!
  • 75 Наблюдател

    2 0 Отговор
    Въоръжавай се, чожум, няма друг път!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Наблюдател

    3 1 Отговор
    Защо търпите крадците и обирджиите на родината - има ли Народен съд за тези отрепки, които предадоха българщината?!
  • 80 Наблюдател

    6 1 Отговор
    Защо търпите крадците и обирджиите на родината - има ли Народен съд за тези отрепки, които предадоха българщината?!
  • 81 Наблюдател

    8 0 Отговор

    До коментар #71 от "В. Георгиев":

    Прав сте, г-н Георгиев, сигурно 90 % от нас, българите, мислят като Вас! Но съм убедена, че ДС-структурите, които ние така и не ликвидирахме след 1989 г., и в които влизаха отявлени физкултуртици и ренегати, хорица с нисък мисловен капацитет, яли намацани с мас филии, са оперираени от национални интереси! Те мислят само за търбуха си и за офшорни сметки!
  • 82 гАНЬО

    6 1 Отговор
    Защо толкова скачат срещу субсидията управляващите?С аргумента че ако няма субсидия депутатите щели да бъдат подкупвани от олигарсите.А каква е гаранцията че същите тези партии няма да вземат субсидията барабар с подкупа на олигарха.НИКАКВА.Да се сложи пръстовия отпечатък в парламентарната зала и който го няма да не може да се гласува с картата му.И солени глоби за тези които без причина не присъстват а лапат заплата от 3-4 хиляди.
  • 83 бай гостенин

    8 3 Отговор
    Лъсна и друга истина снощи, а именно че скапаното му предаване е тотално опростачено,начело с негова милост . Най-новата им песен,която много хора харесват,беше изпята от придворните му шутове във вариант,изпълнен с псувни! И тоя човек ще ми говори за морал,та те се подиграват сами със труда си,автора на песента им помогнал и за тоя просташки вариант. Славчо,за какъв морал говориш на младите бе,погледни се само какво ,,проповядваш,, в предаването си ....
  • 84 bubu

    0 2 Отговор
    дългия–ЛЕГЕНДАТА
  • 85 В. Георгиев

    3 0 Отговор
    Изчетох коментарите и виждам че и много други мислят като мен за голямата измама "Мажоритарен вот" - режесиран от тези които искат да останат на власт докъто са живи,до като могат да грабят стотици милиони,за сметка на българския народ! Дори когато това е свързано с национално предателство и се причиняват вреди за стотици милиарди лв.,защото законите които гласуват онищожават държавата ни! Въпреки клетвата им в ПАРЛАМЕНТА след 26 години няма закони които са в полза на народа,а само във вреда! Криминална приватизация и разграбване на икономиката ни - направиха ли референдум? Кой ги овласти да подменят демокрацията с анархия
    и разграбване на народната собственост и превръщането и в собственост на чужденци както и тяхна. С какво право такива тарикати като Слави,Хампарцунян и много др.ще получават по 200 000 - 300 000 лв. месечна заплата а баламите ще се чудят как да си отглеждат децата с 500 лв.заплата?
    Няма Прокуратура и Конституционен съд,затова никой не ги вкарва в затвора,затова го казвам че е
    НЕОФАШИЗЪМ!!! Това се случва в Ромъния,защото си знаят правата!
    Мажоритарния вод е вечна власт на ГЕРБ,БСП и ДПС - те ни натресоха това "равноправие" в ЕСъюз!
  • 86 някой

    0 0 Отговор
    12 481 БЮЛЕТИНИ БЕЗ ПЛИК,НЯМАЛИ СА ВРЕМЕ ДА ГИ СЛОЖАТ В ПЛИКОВЕ,ТРЯБВА ВРЕМЕ,ПЪЛНА ИЗМАМА.
  • 87 Добрутро

    1 0 Отговор
    Когато наближат избори започвам да се чудя дали българите познават математиката поне на елементарно ниво.Смятайте бе хора! През 1985 г. бяхме 8,2 млн., после по времето на "голямата екскурзия" около 200 хил. български турци никога не си възстановиха българското гражданство,което означава,че към 1990 -та сме били 8 млн.От тогава,до сега сме намалели поради демографския срив с повече от 800 хил.Т.е. към днешна дата целокупния български народ не надхвърля 7,1 млн.,като от тях 2,2 млн. са деца до 18 г.,т.е. без право на глас,а на всеки избор ЦИК обявава 7,15 млн. избиратели!!! Лесно можете да си пресметнете колко са "мъртвите души", които задължително "гласуват", включително и на референдума на Славчо. Както се казва " да ви е честито"!
  • 88 знаещият

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "гостенче":

    Новите герои са ни много добре познати : Славчо ,Тошко и други тарикати. Честито и гор-чи-вооо!
  • 89 четох

    0 0 Отговор
    защо прокуратурата не търси члановете на комисиите в които са тез 12481 бюлетини? доколкото се разбра са в 40 и няколко секции!явно е направено нарочно и е подменен протокола!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове