909 8

Радев: Да преодолеем болезнените разделения в обществото

Радев: Да преодолеем болезнените разделения в обществото
Снимка: БТА
Калина Петрова

Днес отбелязваме Деня на признателност и почит към жертвите на комунистическия режим. Началото на тази традиция бе поставено по инициатива на двама български президенти. В нашата история отворените рани и незатворените страници все още са много. Това написа във фейсбука си президентът Румен Радев.

Като държавен глава споделям убедеността, че единствено заедно, казвайки цялата истина и без да търгуваме с миналото, можем да преодолеем болезнените разделения в обществото ни. Всяка невинна жертва заслужава нашата почит.
Поклон пред паметта на жертвите!

София / България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ
  Отговор
  1 17:11  01.02.17
  Поклон пред паметта на един трима регенти ,трима министър председатели , двадесет и двама министри , детиридесит и седем генерали и висши офицери , шеисет и седем народни представители, принц Кирил..... обшо осъдени на смърт 9555 души . Разгром на България българската интелигенция от руските подлоги в българия БКП- БСП .....

  Коментиран от #6

 • Не е български а Чорбаджийски интерес
  Отговор
  2 18:57  01.02.17
  По турско кой дерибейства - ЧОРБАДЖИИТЕ и дори по-строги и от падишаха. Кой осъди на смърт Левски - русенския чорбаджи Хаджи Иванчо Хджи Пенчович. След 1878 в освободена България кой пое властта - ЧОРБАДЖИИТЕ същите кожодери и дори още по- свирепи. Не лъжа! Глей ко става ся! Рисенлията дето съди Левски на смърт стана на върха на Висшия съд в София. Чорбаджията от Елена дето съди даскал Бачо Киро бе депутат в НС. Предателят от Старозагорското и Априлското дето устрои убийството на Бенковски - Джендо Джедев т.е. Захари Стоянов стана Зам. Председател на НС.
 • Чорбаджийски интерес!
  Отговор
  3 19:30  01.02.17
  И много още може да се посочи, но нека видим до къде доведоха народа тези МАСКАРИ - ЧОРБДЖИИТЕ които ни баламосват и днес. Та да караме по ред на хринологията. Докараха народа да скочи на ВЪСТАНИЕ 1923 от непосилна антинародна душманска експлоатация подобна на турското робство. Въстанието подавиха в РЕКИ от КРЪВ. А Гео Милев жив хвърлиха в пеща на локомотива. Ко стана по- нататък ли? Аз не съ Педя човек лакат брада и ще продължа. Рязаха глави и на колове по селата за да всяват страх и покорство сред раята. До кога ли? Ще ви кажа и те така дорде появи се партизанското движение -от добър живот ли питаш ЛЪЖЕ-ПАТРИОТЕ БЪЛГАРСКИ ! Не от кожодране тъй както са драли по времето на падишаха. Пак физически без съд и присъда депутати убиваха с помощта на закон "ЗА ЗАЩИТА НА ДЪРЖАВТА". Ликвидираха физически инакомислещите депутати по време на обедната почивка. И те така до войната и до 1944. Народа прие Социализма, и живя тъй както нивга до тогава. Образование, култура, работа, заплата, почивка, майчинство, отпуски, пенсии, детски заведения, санаториуми, болници, стоматологии, институти, читалища, музика, хора и сборове, ресторанти с хора, нови къщи, сватби и България РАСТЕШЕ и ХУБАВЕЕШЕ до ? До?! До като ни се разложи държавният елит с помощта на тези дето устроиха ЕС и Майдана в Украина и Киев. Казаха ни че Демокрацията било чудо не чувано. И те така както ГАРГТА СЪС СИРЕНЕТО сега се хапем за г.за. Слава РОССИИ! Да живее България в мир и дружба с Русия! Друга алте
 • Радев ще е същият Пинокио !
  Отговор
  4 20:47  01.02.17
  Радев не пише музиката, той само раздава Партитурите по музикантите и дерижира орлестъра. Кой пише музиката ли? Ами партията вдъхновителка и ръководителка на всички наши победи- Чорбаджиите от ЕЛИТА те са сире от една партия ДУШМНСКА!
 • Има песен такава- от зор сред народа.
  Отговор
  5 20:59  01.02.17
  Не ветрове шумят в гората, нито е тътен от порой, народът български се вдига в решителен велик двубой. Напред напред, вземете всички пушки и всички патриоти - в крак. Напред да блесне свободата, смърт на предател и на враг! Песен от народа за народа. От народа по-голям няма! С кой да се бие ли, ами с Чорбаджиите след турско 1923. Когато думите народни не се чуват!
 • кроко
  Отговор
  6 22:42  01.02.17

  До коментар #1 от "ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ":

  Еее, вие за няма и 10 жил души ли ревете, бе! Че и половината сигурно са фашаги! Да си чувал че покрай сухото и мокрото гори? Аре по-скоро и за теб да си кажем светла ти памет и да ни оставиш на мира, че не всички искаме да живеем в миналото.
 • Крук та нали това предлагате РОДТВО
  Отговор
  7 00:45  02.02.17
  Никога вече ЧОРБДЖИИ ! Народна Републока и Дилтатута на Пролетарията! Чорбаджиите в Европата, щот ще чукате камъни от изгрев до залез.
 • League of Justice
  Отговор
  8 08:10  02.02.17
  До всички които защитават комунистите гледайте филмът Soviet Story https://www.youtube.com/watch?v=GQoe-3Va2oU

Напиши коментар:


Публикувай