799 4

Съдът регистрира "Презареди България"

Партията отива сама на избори

Съдът регистрира "Презареди България"
Анатоли Стайков

СГС регистрира новата партия "Движение Презареди България" на Николай Бареков. Съдът счете, че са спазени всички законови изисквания за процедурата по преименуване на "България без цензура" съгласно решението на третия конгрес на партията.

Прокуратурата не намери да са налице пречки за даване ход на делото и по така представените искания и писмени доказателства. Във връзка с издадения указ за насрочване на предстоящите предсрочни избори, регистрацията за които изтича на 08.02.2017 г., съдът трябва да издаде официално вече взетото решение в точните срокове, указани от закона, за да може партията да бъде регистрирана за изборите.

"Благодаря на моята партия, която проведе три безупречни конгреса и съдът и прокуратурата без забележки допуснаха новата ни регистрация за извънредните парламентарни избори на 26 март. По електронен път нашите симпатизанти категорично казват, че искат "Презареди България" да се яви самостоятелно на изборите като символ на морала и почтеността в държавата. Ние ще водим битката с корупцията до самия й край", заяви лидерът Николай Бареков:

По-рано днес той посрещна в ЕП група български студенти от УНИБИТ, водени от ректора проф. Стоян Денчев.

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Българин
  Отговор
  1 19:07  02.02.17
  Този не го ли е срам защо продължава да дрънка глупости и да лъже хората
 • Денис
  Отговор
  2 20:50  02.02.17
  Много си е повярвал барека, ама балъци вече няма!
 • Упса
  Отговор
  3 21:01  02.02.17
  Бареков, чистосърдечно ти пожелавам провал, защото твоята наглост край няма !!! Тоя път обаче гледай, колко гласа, ще имаш даже и жена ти няма да гласува за теб ха ха !
 • внвнв
  Отговор
  4 21:42  02.02.17
  А няма балъци - глей резултатите от изборите и ще видиш че има :) Баречето ще влезе в парламента и пак ще ви наиграе! Евала Барече само така - мачкай балъчетата!

Напиши коментар:


Публикувай