1 363 7

Божидар Димитров ще спори с македонски вандал по телевизията

Вторият участник от българска страна ще бъде акад. Георги Марков

Анатоли Стайков

Телевизионната дискусия в двучасовото предаване на известния скопски вандал Миленко Неделковски ще се състои на 10 март или на 17 март. Освен директорът на Националния исторически музей (НИМ) Божидар Димитров, вторият участник от българска страна се е съгласил в личен разговор с г-н Неделковски да бъде акад. Георги Марков.

От сръбска страна ще участват проф. Миле Биелаец, директор на Института за нова история и историкът Александър Ракович. От скопска страна ще участва освен г-н Неделковски и историкът – директор на Военния музей проф.д-р Александър Стойчев.

Темата на дискусията е Първата балканска война. Сръбските историци, като представители на една европейска наука, вероятно ще поддържат професионален академичен тон, който Божидар Димитров и Георги Марков отлично владеят. Александър Стойчев също е сравнително обективен скопски историк.

Божидар Димитров е поканил Миленко в България, за да разгледа изложбата за съкровищата на Охридската архиепископия (1018-1767) в НИМ, както и готовия паметник на полк. Константин Каварналиев и пет „македонски” войници, за поставянето на които е потърсил съдействие от Миленко.

Той е приел с удоволствие, особено след като Божидар Димитров е обещал, че пред НИМ няма да го чакат войници от 68-ма бригада „Специални сили”, с които той щял да се разбере. Ако Миленко помогне за паметника на Каварналиев трябва да се смята, че той е поправил грешката си с разбиването на плочата ни на връх Каймакчалан.Още по темата

 • Божидар Димитров: Неделковски е маймуна

  Божидар Димитров: Неделковски е маймуна

  „Може ли да се коментира едно говедо? Божидар Димитров не коментира говеда. Той е журналист и има предаване. Прави се на маймуна. Няма нужда да ...
  25.09.2016
  1 798
  7
 • Миленко, благодарим ти, че ни разсмя

  Миленко, благодарим ти, че ни разсмя

  Македонският журналист Миленко Неделковски продължава да провокира България. Той отново атакува страната ни в поредно видео съобщение в социалните ...
  28.09.2016
  10 240
  30
 • Неделковски с безобразна гавра с България

  Неделковски с безобразна гавра с България

  Македонският журналист Миленко Неделковски продължи с провокациите си срещу България. През тази седмица той поруга и разруши българския паметник ...
  25.09.2016
  6 543
  22

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Слаб народ бедна държава
  Отговор
  1 12:32  03.02.17
  Божо,защо всичко живо се подиграва с ''Европейска''България? Хахахааа
 • гощо
  Отговор
  2 15:41  03.02.17
  То спор няма да има!!! Онова говедо Миленко ще си дрънка неговите тъпотйй без да слуша,без да излага факти!?!?? Само ще губят ефирно време!?!? Отиват няколко .......до на Миленко ранчото,правят му секс да се връзуми и той сам ще построи паметник после!!?!?
 • 3 18:24  03.02.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 4 18:58  03.02.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 5 20:00  03.02.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • гост
  Отговор
  6 20:19  03.02.17
  Ще се съберат едни червени балкански лъжци и ще се надлъгват , това ще стане . Ако не беше загубил Хитлер , руснаците нямаше да подарят област МАКЕДОНИЯ на сърбите . Българското землище преди падането на България под Турско робство е на три морета и съвпада на 100 % с ТРАКИЙСКОТО землище . Там където е имало траки до 5 век , на другия ден имало също толкова българи , а видиш ли траките някак си изчезнали според черния червен агент Божидар Димитров .
 • Горд Българин
  Отговор
  7 20:37  03.02.17
  ТОЗИ БРАДАТ АНТИБЪЛГАРИН МАЛЕНКО ЩЕ ГО ЛЮБЯТ СКОРО ШИПТЪРИТЕ С ........., А ТОЙ ЩЕ ПИЩИ КАТО ВДОВИЦА ЗА ... ТОВА ЩЕ МУ Е НАКАЗАНИЕТО.

Напиши коментар:


Публикувай