751 3

Разбираме НПСД, но сътрудничество с ДОСТ за РБ е неприемливо

Разбираме НПСД, но сътрудничество с ДОСТ за РБ е неприемливо
Снимка: БТА
Калина Петрова

Разбираме НПСД, но сътрудничество с ДОСТ за РБ е неприемливо, заяви на пресконференция на РБ д-р Петър Москов, говорител на Реформаторския блок.

Москов обяви, че днес на заседание на Политическия съвет на РБ председателят на НПСД Орхан Исмаилов е информирал, че НПСД виждат максимална реализация на целите си в сътрудничество с партия ДОСТ на г-н Лютви Местан, включващо съвместно явяване на парламентарните избори.

НПСД приемат за свой приоритет за парламентарните избори битката с ДПС. НПСД виждат оптимална реализация на тази си цел в сътрудничество с партията ДОСТ на Лютви Местан. Реформаторският блок приема с разбиране тази позиция на НПСД. Но за нас сътрудничество с партията ДОСТ е неприемливо и не можем да позволим отстъпление от тази позиция. При вземане на такова окончателно решение в НПСД ще означава еднозначно, че РБ не може да участва заедно с НПСД на изборите. Като съюзник на партията на г-н Местан, те не могат да продължат да бъдат част от блока.

Националният координационен съвет на Народна партия свобода и достойнство ще вземе решение за формата, в който партията ще участва на предсрочните парламентарни избори. Заседанието на НКС ще се проведе в събота, 4 февруари 2017 г., от 12:00 часа в хотел "Рамада", зала "Опал".

Председателят на партията доц. д-р Орхан Исмаилов ще оповести решението на НКС в 15:00 часа.

София / България

Още по темата

 • ДОСТ и НПСД заедно на изборите

  ДОСТ и НПСД заедно на изборите

  Партия ДОСТ ще се яви на предстоящите парламентарни избори в коалиция с Народна партия „Свобода и достойнство” на Орхан Исмаилов. Това ...
  4.02.2017
  1 621
  5

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • нарко
  Отговор
  1 15:45  03.02.17
  Е тоя наркоман докога ще го лансират всички медии.Ми той е за бесило не да дава акьл
 • сандокан със двата ножа
  Отговор
  2 16:29  03.02.17
  Що толкова зло гледаш бе човек???Боко ще се опита да ти върне кокала - успокой се !!!Той ги може тези неща!!!
 • Дост на пост
  Отговор
  3 00:51  04.02.17
  Тези говеда не разбраха ли че ортаклък с турци не се прави,турците имат само една цел да грабят и пречат на нормалния живот в България.Всичките им партии имат тази цел и те фанатично се борят за това със изпитани и коварни методи....

Напиши коментар:


Публикувай