1 071 9

ГЕРБ и БСП откраднаха наши идеи

Анатоли Стайков

С началото на предизборната кампания за изборите на 26 март партиите започнаха с обещанията си. ГЕРБ и БСП откраднаха голяма част от идеите ни. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки.

„Няма монопол върху политически идеи, това не е запазена марка. Обаче си длъжен, когато си казал „А”, да го свършиш след това. И ГЕРБ, и БСП управляваха и в техните управления нямаше действия по отношение на демографската катастрофа и решаването й”, коментира Джамбазки.

Джамбазки даде пример и с обещанието за средната заплата, която трябва да стане 1500-2000 лв. То е дадено преди 10 г., а сега ГЕРБ отново обещават същото нещо. „Ние продължаваме да настояваме за доходи, за това да бъдат спрени помощите за малолетните родилки. За борбата с ромската битова престъпност, мигрантската криза. Ние сме последователни в обещанията в програмите ни”, коментира Джамбазки.

„БСП няма да увеличава данъчната тежест за средната класа. Едно обещание, което ще изпълним. С оглед на демографския ни срив предлагаме на всяко едно работещо семейство да се приспада 50 лева от данък общ доход за всяко едно дете”, обясни Драгомир Стойнев от БСП. „

Средната работна заплата е плод на работеща икономика. Към този момент в София тя е над 900 лева. И досегашните икономически показатели, които правителството реализира, показват, че е съвсем реалистично в следващите години тя да стане 1500 лева”, заяви Георг Георгиев от ГЕРБ.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Павел
  Отговор
  1 09:59  06.02.17
  Джамбазки, помним това хората. никой нормален вече няма да гласува за лъжците Винету и мафия, нито за БСп, АБВ, ДПс, ДОСТ, .... Единственно може би за ПФ, Воля и някоя от малките партии с наистина стойностни виждания ни остават като реален избор. Че гласувахме за Радев не означава, че подкрепяме БСП - те ни съсипваха десетилетия, както и герберите повечето. И да има малцина стойностни хора, то върхушките ни помляха... Сега и да се правят на оправящи ни, мъртвите и ограбените и осакатените, както и пропуснатите ползи и години не се оправят! минало се не връща... повярвах на Винету, на обещанията им, и ги вотирах, дори прокламирах да ги вотнем, но сега се разкайвам - те ни предаваха хиляди пъти. За което няма да си посипя главата с пепел, но вече никому не вярвам. И на вас патриотите не вярвам - ето симеонов какви ДС-арски тирании ни желае? Ала по-добре за вас, отколкото за доказани врагове като билите на власт! дори и за да не повтаряме стара грешка...гласувайки за врагове.
 • tati
  Отговор
  2 10:33  06.02.17
  Дойде време да се гласува за тези които до сега не са били във власта - малките партии ! Стига сме давали власта на големите лъжци, измамници, предатели ! Време е за хора със доказани дела за народ и родина ! Па макар и това да са - бензин и лекарства ! Все пак е нещо !
 • БАЙ ГАН4О
  Отговор
  3 10:38  06.02.17
  Ай,ай,ай къде били идеите пък ние да не сме знаели ти да видиш
 • Morgoth
  Отговор
  4 11:20  06.02.17
  ГЕРБ и БСП винаги обещават това за което народа най-много го боли - ГЕРБ малко по умерено, защото разчита на средната и по-интелигентна класа, а БСП с кофите, защото техните не блестят с много акъл. Но вие внимавайте с обещанията - този път не само не сте заплашени от изпадане, но и ви се очертава ролята на балансьор. Ще имате възможността и задължението да ги изпълнявате.
 • ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ
  Отговор
  5 11:21  06.02.17
  КОГАТО ИМАМЕ УСТОЙЧИВ РЪСТ ОТ НАД 3% , ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ СЕ СМЕНЯ !!!

  Коментиран от #7

 • CL500
  Отговор
  6 11:33  06.02.17
  Много ми се иска патриотите да имат мнозинство след изборите в парламента, но за жалост - надали. Жалкото е, че и те ще 'откраднат' гласове от ГЕРБ, докато електората на БСП е ясен - носталгичните пенсионери, за които няма друга партия от БКП (БСП). Дано Патриотите да са мнозинство, ГЕРБ да са втори и заедно да съставят правителство. От ГЕРБ има някои сполучливи министри, могат да вземат някои министерства. Дано само основните решения да се вземат от Патриотите - за нац. интереси, борбата с демографския срив и с/у циганите. Надявам се макар и с/у неустойка да се върне златодобива, Мариците и т.н., всяко едно решение и договор да бъде в наша полза, че ни е омръзнало да ни продават на всеки.
 • кроко
  Отговор
  7 11:56  06.02.17

  До коментар #5 от "ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ":

  Не се сменя, но понеже хората са много доволни от него, само си подава оставката, така ли тролче? А интереса ти не е български, а ГРОБ-аджиски!
 • говори си
  Отговор
  8 11:57  06.02.17
  какво направихте за България за да стигнете до тази заветна идея да вдигате заплати. Лапате заплатки с голи приказки и стигнахте до велики идеи за заплати. ЛУМПЕНИ - ама патриоти.
 • Българе
  Отговор
  9 15:01  06.02.17
  Добре де българи и турци като политици крадат милиони а боя отнасят ци..те! Защо нямаме нито един политик в затвора??защо нямаме закон като в белия свят" как го придоби"?? Министрите стискат зъби и живеят в панелки но след мандата в палати--как така?!!

Напиши коментар:


Публикувай