1 898 5

Попниколов остро към АПИ за "Ечемишка"

Калина Петрова

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Спас Попниколов разпореди на Агенция „Пътна инфраструктура“ до 14 ч. днес да бъдат предложени варианти за спешно възстановяване на двупосочното движение в лявата тръба на тунел „Ечемишка“ на АМ „Хемус“ при осигурени безопасни условия за движение на моторни превозни средства за целите и нуждите на републиканската пътна мрежа.

За целта министър Попниколов изиска АПИ да мобилизира целия си инженерен и административен ресурс и капацитет.

Факти.бг припомня, че на 5 февруари тази година жена загина на място, след като осветително тяло и мазилка паднаха върху автомобила на брат й в тунела „Ечемишка“ на АМ „Хемус“. В едната тръба на тунела се извършва ремонт, а другата бе затворена заради инцидента.

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Държавник
  Отговор
  1 13:42  07.02.17
  Ако сме нормална държава цялото ръководство на АПИ отива на съд. Да потъркат нара. Да видим как ще се оправдават. Тук държава няма.

  Коментиран от #3

 • зори
  Отговор
  2 15:11  07.02.17
  Не само тези от АПИ,но и предишния шеф-Лазар Лазаров-Лаборанта!!!!!!Всички в килията!!!!!
 • Заедно с пиклата
  Отговор
  3 15:22  07.02.17

  До коментар #1 от "Държавник":

  И пиклата на Борисов. Тя е отоворна през последните две години и за тунела, и за Хитрино и задупките по шсетата....
 • знаещ и можещ
  Отговор
  4 15:28  07.02.17
  На първо време незабавно освободете Дончо Атанасов и Георги Златев. Последния въобще няма компетенции за ръководи дирекция по експлоатация, най-малкото защото е геолог. а пък началника му - металург от държавна сигурност . Айде стига с тея номера бе боклуци мазни, махайте се от управлението и ги дайте на кадърни хора да управляват, независимо от коя партия са.
 • Наско Атанасов
  Отговор
  5 18:10  07.02.17
  АПИ са убиец и и престъпници. Те не стига че рекетират транспортния бизнес но го и саботират по всевъзможни начини.ВСИЧКИ СА ЗА ЗАТВОРА.

Напиши коментар:


Публикувай