1 159 3

Полицията спря блокада на пътя Ботевград - София

Протестът е срещу лошото състояние на пътищата в страната

Анатоли Стайков

Полицията но позволи да бъде блокиран пътя от Ботевград София при село Врачеш – обходния маршрут на магистрала „Хемус”.

Идеята беше пътят да бъде блокиран от 8 ч. в знак на протест срещу лошото състояние на пътищата и тунелите в страната.

Повод за протеста е и смъртта на жена, която загина на място, след като осветително тяло от тунел „Ечемишка” падна върху автомобил на 5 февруари.

Не искам нещо подобно да се случи с мен или с друг шофьор, обяви пред bTV Николай Змеев, организатор на протеста.

Пътищата и тунелите в България не се ремонтират. Строят се магистрали и след три години те са по-зле от третокласните пътища, плащаме висока цена за винетките”, каза още Змеев.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Петър Анков
  Отговор
  1 09:53  08.02.17
  В държавата има органи, които получават добри заплати и са отговорни както за поддържането на съществуващата инфраструктура, то така и за новото строителство. Предлагам СТРОИТЕЛНАТА дейност в държавата да се повери не на "специалист" завършил УНСС, който може би ще е добър счетоводител, а на някой, който е завършил например филология, ЗАЩОТО СИ НЯМАМЕ СПЕЦИАЛИСТИ СТРОИТЕЛИ! Защо да не назначим БЪЛГАРСКИТЕ СТРОИТЕЛИ например за медицински персонал след като и тези специалисти ни напуснаха! Повярвайте на тия, които ни управляват -новата цена на винетката, ако стане не 97, а 150лв., то няма да издържаме полицията да узъптява протестиращите! Народа страда, защото нетърси отговорност от виновниците за състоянието на държавата! Запитайте се-защо има толкова партии в България, а например в САЩ са само ДВЕ!? До като у нас властват алчността и корупцията и само се питаме защо няма ред и справедливост - такъв ще живота!

  Коментиран от #3

 • Петър Анков
  Отговор
  2 10:15  08.02.17
  В държавата има органи, които получават добри заплати и са отговорни както за поддържането на съществуващата инфраструктура, то така и за новото строителство. Предлагам СТРОИТЕЛНАТА дейност в държавата да се повери не на "специалист" завършил УНСС, който може би ще е добър счетоводител, а на някой, който е завършил например филология, ЗАЩОТО СИ НЯМАМЕ СПЕЦИАЛИСТИ СТРОИТЕЛИ! Защо да не назначим БЪЛГАРСКИТЕ СТРОИТЕЛИ например за медицински персонал след като и тези специалисти ни напуснаха! Повярвайте на тия, които ни управляват -новата цена на винетката, ако стане не 97, а 150лв., то няма да издържаме полицията да узъптява протестиращите! Народа страда, защото нетърси отговорност от виновниците за състоянието на държавата! Запитайте се-защо има толкова партии в България, а например в САЩ са само ДВЕ!? До като у нас властват алчността и корупцията и само се питаме защо няма ред и справедливост - такъв ще е живота!
 • The real BMW
  Отговор
  3 21:42  08.02.17

  До коментар #1 от "Петър Анков":

  Стгласен съм с теб.

Напиши коментар:


Публикувай