487 2

Карадайъ обвини партиите в популизъм

По думите му на вота се очаква да победи желанието за промяна

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Анатоли Стайков

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ внесе в Централната избирателна комисия над 6800 подписа за регистрация на партията за участие в предсрочните парламентарни избори. Той заяви, че Движението се стреми към добър резултат.

По думите му, на вота се очаква да победи желанието за промяна. Основни опоненти от едната страна са системата и системността, от другата страна са антисистемата и антисистемността.

От ДПС заявиха, че имат ясна програма и план за политическа и финансова стабилност, за развитие на икономиката, и за по-добро бъдеще на всеки български гражданин. „Нашите очаквания след изборите са да има ценностно мнозинство в НС, за да има стабилно управление в страната“, заяви още лидерът на партията Мустафа Карадайъ.

Той обвини предишният парламент в безпринципност, и че именно това е довело до тези предсрочни избори. От партията ще се борят за добър резултат на изборите. ДПС заявиха, че ще се борят срещу национализмите, радикализмите и популизмите.

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ТОШБИЯН
  Отговор
  1 12:27  08.02.17
  БЕСИЛТО ШЕ ГИ ОПРАВИ
 • гост
  Отговор
  2 18:33  08.02.17
  Тоя неграмотен смешник, как може да е ръководител на партия ? Ако всички нейни членове са такива, тежко и на БЪЛГАРИЯ. Не се учудвам обаче, след като неговите избиратели са мюсюлмани.

Напиши коментар:


Публикувай