1 552 16

Дончева и Петков: Марешки има дело за рекет, а се разхожда по телевизиите

Димитрина Ковачева

Нормално ли е политически лидер да е с обвинение в съда за рекет и да си ходи по средствата за масова информация и да се стимулира дори от тях, попита в bTV Румен Петков, визирайки ситуацията с аптекарския бизнесмен и лидер на "Воля" Веселин Марешки. Днес Румен Петков и Татяна Дончева от коалицията "АБВ - Движение 21" гостуваха в сутрешния блок на телевизията, където припомниха случая с пицарията във Варна от 2014 г..

Самата Дончева обясни, че във Варненския окръжен съд има дело срещу Марешки за рекет. "Отива Марешки при един човек със заведение и му казва, че трябва да плаща наем. Човекът отказва, тъй като има наемодател. Марешки и бившата му съпруга организират спирането на тока и водата и накрая влиза с багери, за да му разрушат заведението", обясни Татяна Дончева. Тя допълни, че дори се води пазарлък дали да се образува делото. "Българинът трябва да знае какво избира"!, заключи Румен Петков.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • комуняга
  Отговор
  1 17:15  08.02.17
  Търкулнала се простата селянка та си намерила шадраван-пиклюто. Сега тишина в спалнята няма да има.
 • Марешки
  Отговор
  2 17:17  08.02.17
  тази мастия като защитава престъпници каква и е работата и на нея в телевизионните студия
 • Марешки е пич
  Отговор
  3 19:45  08.02.17
  Дончева не е ли юрист? Нали човек е невинен до доказване на противното. Да се докаже и тогав ще го разжалваме Марешки. Но единствения факт, който знам, е че продава горивата на по-ниски цени. Иначе и Петков се срщаше с братя Галеви и Дончева е имала вземане даване с МултиГруп. Но не ги е срам да плют по другите :)
 • Иван
  Отговор
  4 21:03  08.02.17
  Като ги гледам тези двамата , некадърни, противни , нагли ,но за сметка на това алчни и лукави си давам сметка че докато народа не се вдигне , няма да има бъдеще за България и българите . В България има бъдеще за цигани , мафиоти и олигарси и слугите им от партиите .

 • Бай село
  Отговор
  5 23:04  08.02.17
  Дори и да е вярна вашата клевета , в сравнение с вас двамата той е ангел! Точно вие ли пък намерихте да търсите кусури на хората ? Нима имате съвест и очи да се показвате пред телевизията ? Какво си мислите , че като си сменяте партията ставате нови хора ли ? Има една поговорка,в която се казва ,катраника ходил до Цари град и пак такъв си е останал. Вие двамата сте същите катраници , където и да ходите , катраници и предатели ще си останете! Марешки рекетирал един човек ,малеее какъв престъпник , вие участвахте и продължавате да участвате в рекетирането на целия Български народ и се мислите за светци , така ли? Г -н Петков с тази иронична усмивка ли ще ни подкупвате ? Какво толкова ви е весело , че ни правите на простаци ли? Българина трябвало да знае какво избира ! Нима има право на избор? В една каца с л..на като бръкне ,какво ще хване ?Вие целия политически елит сте в кацата , а ние трябва да избираме! Голям избор имаме ,каквото ида изберем все ще е л..но! Тежко и горко ни!!!
 • Petia
  Отговор
  6 23:07  08.02.17
  Stranna rabota
 • Petia
  Отговор
  7 23:18  08.02.17
  Obvineniata sa izmisleni i poddarjani ot dvoika advokati izmamili tzialata strana.Da ne govorim za renometo na "oshtetenia" sobstvenik na pitzaria Milanov, koito e sluga na imenno tezi advokati. Da ne govorrim che viziranata jena ne e bivshata sapruga na Mareshki.
 • ТИЧА
  Отговор
  8 06:38  09.02.17
  Марешки в затвора с тея дваминцата
 • докога
  Отговор
  9 10:12  09.02.17
  Тия хубостници заслужават народа да хване тоягите и да ги отнесе.Бесрамници присмял се щърбел на хърбел.
 • финал
  Отговор
  10 15:16  09.02.17
  Хубавото е че подобни все по-рядко ще ги виждаме.
 • Свидетел
  Отговор
  11 21:02  09.02.17
  Абе да не ви дойде на задника вас да ви изнудват някои споменати партийци в статията, че може да нямате тая смелост на собственика на пицарията да се опълчите, камо ли да се оплачете на полицията. Цър-цър, нали ме разбирате? Отстрани е лесно, ама....
 • В.Христов
  Отговор
  12 22:26  09.02.17
  Ей вие не виждате ли какъв главорез е този Магарешки?! Няма по-злобно същество! Освен това за всички е известно,че го интересува само собствената му изгода. Много е доле,а да не говорим колко е ограничен
 • Иво Иванов
  Отговор
  13 22:32  09.02.17
  борба с картелите и монополите! Чисти патриоти и родолюбци! НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА КАЖЕ ДРУГИ ДВЕ ПО-ПОПОЛИСТКИ РЕПЛИКИ??? Как не го е срам,да се възползва по толкова долен начин от народа,който тъне в нищета и само чака лъч светлина?!?!
 • сам съм
  Отговор
  14 22:39  09.02.17
  Най-самовлюбения нарцис! Страшно ограничен и отмъстителен! Отвратителна личност! Освен това е фалирал аптекар,който се опитва да се закрепи в някой друг отрасъл и да точи банките!
 • годт
  Отговор
  15 22:59  09.02.17
  Петя,повече не се излагай така :) :). :)
 • неутрален
  Отговор
  16 22:38  10.02.17
  Тези двамата няма да ги коментирам, но Магарешки е по -отврат и от тях събрани заедно. Той е подлизурко и първа ръчичка на Тиквока. Тиквока го закриля и пробутва, нали на Локо Пловдив го пробута, ако не е под крилото му смее ли да прави дънпинг на Лукой, на лекарствата в тези две сериозни индустрии ако няма чадър и то какъв? - На Тиквока. ТАка, че като се гласува за Магарешки, сещайте се какво ни чака като влезе в парламента - Два Крупни и зли мошеника - ТИКВОК и МАГАРЕШКИ. УЖАС!!!!

Напиши коментар:


Публикувай