1 126 5

Спецсъдът пусна Крокодила на свобода

Стефанаки Йоанис

Соченият за страховит магистрален грабител Емил Милев-Крокодила излиза от килията на Софийския затвор. Това стана възможно след като специализираният съдът го пусна на свобода без мярка за неотклонение.

Съдиите Стоян Тонев, Иво Хинов и трима съдебни заседатели прецениха, че решението им трябва да се изпълни незабавно.

Крокодила е зад решетките повече 3 години по обвинения за четири грабежа, отвличане и опит за убийство на полицай.

Делото му се разглежда в спецсъда от юни 2015 г. По този процес трима адвокати - Борис Мутафчиев, Зарина Дакова и Теодора Гинчева бранят Крокодила.

Той веднъж вече е бягал от правосъдието от 2009 до 2013 г.

България


Още по темата

 • Тръгва делото срещу Крокодила

  Тръгва делото срещу Крокодила

  На 26 ноември започва разглеждането по същество на съдебното дело срещу Емил Милев и двамата участници в организираната и ръководена от него ...
  22.11.2018
  1 581
  4

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • без думи
  Отговор
  1 20:25  08.02.17
  подкупни български съдии..
 • Олелеее
  Отговор
  2 07:10  09.02.17
  Съдиите и заседателите са за затвора,що за малоумщина.
 • Гост
  Отговор
  3 08:48  09.02.17
  Полицията после не си вършила работата. Опитват се да ги убият, а убииците ги пускат на свобода. Стрхотна държава сме!
 • 1914
  Отговор
  4 10:12  09.02.17
  Кой знае как са събрани доказателствата по делото. Полицаите са неграмотни тъпанари в 95% от случаите. Иначе да лежиш 3 години без присъда е доста гадно!
 • гост
  Отговор
  5 22:28  09.02.17
  А бе гадно било, полицайте са глупави на 95% - вярно е , не ги харесват хората, не си вършат качествено работата, ама тоя да не мислиш , че само на тях прави беля. кой знае колко обикновени хорица е тормозил и ще тормози, докато не очерни някое семейство. ..няма оправия докат оне се избият вискчи криминално проявени барабар със съдии и прокурори и да се почне от начало. Ако няма читави хора в бг , да се променят законите и да се внесат съдии от други държави. ... ако ли не....агонията на един беден (вече и духовно) народ ще продължава. Калпави сме си и това е . . . мишки. Никой не ни е виновен. Мутрите ги има , защото хората ги оставят да виреят. Я да си кажат колко хора имат деца хулигани, или родители престъпници...дето ползват връзки за "някоя далавера" , но щом е за "наште" може....ако е за другите - престъпници... ред и дисциплина и 100% геноцид на корупцията во веки...иначе няма оправия. няма свако няма како ...

Напиши коментар:


Публикувай