464 1

Все още няма парно и топла вода в части от София

Аварията в топлоподаването в София все още не може да бъде отстранена напълно

Все още няма парно и топла вода в части от София
Стефанаки Йоанис

Аварията в топлоподаването в София все още не може да бъде отстранена напълно и части от столицата продължават да са на студено.

Продължава работата за пускане на парното и топлата вода към кв. „Люлин” 4 и 5 част, след като беше възстановено топлоподаването към 3 и 4 част.

Снощи беше открит пробив, за отстраняването на който се е наложило спирането на топлото към „Надежда” 3, 4, 5 и 6. Всички аварийни екипи на топлорайон „Люлин” са включени в отстраняването на авариите и са работили включително и през нощта.

За отстраняването на пробив на топлопровод на „Цариградско шосе” бе спряно топлоподаването към „Младост” 1, 1А, 2, 3 и 4, „Студентски град”, „Витоша”, „Дървеница”, „Мусагеница” и част от „Малинова Долина”.

Зрители на bTV съобщиха, че в части от центъра продължава да няма отопление и топла вода вече четвърти ден, въпреки че според официалния уебсайт на "Топлофикация" проблем няма.

В кварталите със спряно парно днес и утре са неучебни дни, но всички детски градини ще работят с алтернативно отопление.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • дядо
    Отговор
    1 08:17  09.02.17
    Ха сега всеки който е на студено да заведе дело срещу топлофикацията и да начисли освен сметката за електроенергията с която се е отоплявал и такса за юридически услуги в същия размер като тяхната.

Напиши коментар:


Публикувай