9 Февруари, 2017 19:20 10 799 27

Аз обичам Слави Трифонов

  • слави трифонов-
  • референдум-
  • милена янинска

Автор Милена Янинска, "Лентата"

Появява се някой, който формулира подходящите въпроси, издейства правото да ви бъдат зададени изобщо и се превръща във враг номер едно на народа.

Защото си прави реклама, работи за нечии интереси, чалгар е, и е шоумен, и изобщо – откъде накъде той ще прави референдум.

Няма такава държава!

Какво значение има кой организира референдум?!

Слави, аз, Ким Чен Ун, нали ВАС ВИ ПИТАТ? НАЛИ ВИЕ ОТГОВАРЯТЕ?

Ако беше дал кебапчета и кюфтета по-благосклонни ли щяхте да бъдете?

Аз помня друго – помня, когато го критикувахте, че вместо вечер да се прави на отворен и да разказва вицове, плюейки срещу този и онзи, може да даде своя принос? Помните ли?

А сега, когато реално направи онова което искахте, работата му автоматично спря да бъде чиста и по-добре да си беше стоял в студиото.

Да приемем, че сте прави – да приемем, че си прави реклама. Защо не?!

Кой не си прави реклама – светът така работи, всеки от нас рекламира дейността си, себе си, който, както може. А и щом от тази реклама и ние можем да извлечем дивиденти – какъв е проблемът?!

Да приемем, че работи за нечии интереси? Чии? Не знаем. Нечии. Ок – нека бъдат нечии. Кой не работи за нечии интереси? Или за собствените си? Кой? Въпросът е дали тези интереси са и наши?

Дали ни вършат работа или не.

Да приемам, че е чалгар. Но това какво отношение има към референдума и вашата мотивация да гласувате.

Вие не избирате Слави за Президент, а системата за управление на родината си. И чалга да прави, и мартеници да плете – какво ви пука, когато той организира допитване, което е във ваш интерес?!

Спомнете си Ку-ку? Спомнете си онова поколение, което не мълчеше и протестираше, и не се примиряваше! Слави е от него? А вие от кои сте? Наистина – мислите ли, че правите нещо по-смислено и важно? Мислите ли, че имате принос за околните, или дори за себе си?

Може би ни се ще ей така да беше извадил малко пари – да ни ги даде на ръка... Но е крайно време да разберем, че ОТДАВНА никой не дава нищо наготово и че за онова, което искаме, трябва да работим, да положим труд, да се борим. Трудно е.

И да, ще поставя ултиматум. Защото доброволно, както видяхме, за 25 години нищо не се случва.

Аз обичам Слави Трифонов, защото той зададе верните въпроси. На мен. Вие защо го мразите?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кококой

    22 49 Отговор
    Аз пък не го обичам. Защото е егоцентрик. Защото смята, че всичко му е позволено. Кой плати за концерта на Орлов мост и блокира движението, омърси района, ангажира полицията и т.н.? Колко струва това негово мероприятие? Колко е платил той, като се изкарва толкова "велик"? Защо предизвика референдума, който ни струваше милиони от нашите пари. Аз лично не гласувах на референдума, защото това беше опит за налагане на мнение и бе отказано от мнозинството от българите. Защо като се ангажира толкова много, не излезе на протест срещу правителството или срещу парламента? Да си се завре в чалгата, да си харчи милионите, но да не завира носа си там, където не му е мястото. Ако се направи запитване сред народа кой е за него, ще видим с каква разлика ще загуби.

    Коментиран от #11, #24

  • 2 Българин

    27 8 Отговор
    Аз ,гласувах.
  • 3 трафопост

    20 35 Отговор
    Въпросите измислени от некадърните му сценаристи бяха малоумни. Само тази идиотия: Мажоритарни избори в два тура с абсолютно мнозинство ми стигаше за да не гласувам. Никой ли от тъпанарите около Дългия не знае, че 50+1 % не се нарича абсолютно мнозинство, а обикновено. За абсолютно мнозинство трябва да има избори до второ пришествие за да събере някой от двамата участници 60%.
  • 4 Номер 3

    45 13 Отговор
    До номер 1. Мероприятието си го плати Слави, а референдума се проведе заедно с избора за президент 2 в едно. Всеки си има трески за дялане, но Слави е борбен и е деен патриот.

    Коментиран от #7, #19

  • 5 све

    9 26 Отговор
    по-актуални са другите въпроси. Защо ли бяха забравени така бързо?
    БЕЗ АЛТЕРНАТИВА Е ВСЕ ЕДНО КАК ЩЕ ИЗБИРАМЕ СВИНЕТЕ.
    Слави излезе мошейник.
  • 6 такъв е материала

    24 12 Отговор
    Манталитета на тези, които си позволяват да плюят по слави, вместо да коментира референдума, е като боко тиквата - не харесват всеки който е нещо повече от тях! Хората с акъл в главата мислят по същество, ен обюждат слави и сценристите му.
  • 7 бау бау

    15 32 Отговор

    До коментар #4 от "Номер 3":

    Едни го мислите за патриот, но за други си е идиот. Само отявлен простак може да ръси цинизми в ефир и да се прави, че го е казал без да иска. Само простаците и глупавите не могат да се усетят кога да спрат с черния хумор. Може би не е глупав, но е намерил такива да му вЕрват на загриженост за хората и държавата. Просто бай Ганьо се е преродил и малко се е модернизирал. Та по въпроса с референдума - аз гласувах на трите глупави въпроса с не и личното си мнение за един чалгар, макар и да знаех, че допринасям за възможността референдума да наложи задължително промяна на нормативната уредба. Но дори и да стане задължителен, ще се разбере колко изродено народно събрание ще бъде съставено с такива разпоредби. Все пак умните се учат от грешките на другите, а глупавите са обречени да ги изпитат на собствен гръб за да ги осъзнаят. А аз не го мразя, просто ми е противен.
  • 8 Даниела

    15 23 Отговор
    Милена, с тази логика, че значение има само това дали едно нещо ни изнася, можеш да оневиниш и Хитлер и Сталин взети заедно!
  • 9 обективен

    24 19 Отговор
    Слави е пич , а тези които го хулят до един са крадливи герберунгели. Топ-тъпака измежду тях изпусна кокала от глупост и сега всички тиквари се чудят как да не изпаднат от файтона.Да се сърдят на пожарния генерал , по-известен като ген.Тиква.Пътници сте всички тиквиииии.Пътници сте!
  • 10 Динко

    22 0 Отговор
    Прахът в очите ни е толкова много,че сме се превърнали в гипсови отливки.Викаме си неволята,викаме си.Знаем в приказката какво се случва нали?Братята се стегнали и си оправили каруцата.Днес,нас ни мързи да си оправим преобърната каруца.Ама нищо,аз съм си намерил една дупчица и си вадя хлебче,ти си си намерил дупчица,вадиш си хлебчето,мълчим си.Хубаво!Когато излезем от дупките,какво виждаме?Ха,пътя бил гаден,котараците оградили зелените площи.Мързелуваме си,църкаме от дупките.Мързи ни да си оправим преобърнатата каруца.Когато някой започне да ни вади от дупките,пак лошо,пак църкаме,еди какъв си бил,не живее в дупка,много говори.Ти не говориш,защото Бойко или червения приятел те оправи на работа и ти даде дупчица,нали?Не ти дреме за зелените площи,за съмнителните сделки късаещи обновяването на градския облик,не ти дреме за това,че на магистралата няма къде да се изпикаеш освен в тия грозни шахти,на тебе не ти дреме за абсурдите,които всяка вечер съобщават.Не осъзнаваш ,че тоя мързел се предава на поколенията.Когато мързелът си отиде от теб излез от дупката,добре дошъл си.
  • 11 Определено не трол

    23 5 Отговор

    До коментар #1 от "кококой":

    Не мисля, че Слави трябва да бъде толкоз нападан, кой, кой от големите клечки в обществото дръзна да напрафи референдум, единственно ,,чалгара, смешника, дългия скруч", ми нека ангажира полицията, нека е замърсил орлов мост, нека стане всичко което си изброил, оправя се, но поне да се оправи положението, поне малко, ,, да не завира носа си там, където не му е мястото." Ем то вече в политиката какви ли хора не са си вряли носовете, че пък що да не и той.
  • 12 Марич

    27 5 Отговор
    Колко сте зле, бе хора??!! Понеже някой е по-различен от постоянно присъстващите демагози по БГ екраните от 10 години насам(от толкова време живея отново родината си и затова коментирам този период от време) и трябва да го мразите, а и всички, които мислят по-различно от т. нар. статуквено, наложено мислене! Аз съм връстник на Слави, видял съм вече много, както и той, по същото време бяхме студенти и присъствахме по митинги и стачки. По същото време живеехме в еуфорията на новото и надежди за неясното за тогавашните ни представи бъдеше. Споменавам тези факти само за да покажа, че съм на ясно с целият период на медийно (и всякакво) съществуване на Слави Трифонов и всички, които тогава бяха КУ-КУ, а и малко преди това. Факт е, че много от тогавашните (негови приятели)известни лица днес са в управленията на различни партии, сдружения, холдинги и т.н.
    Така че, той поне е там, от където тръгна и през всичките тези години е постоянен и усърден в работата, която върши.
    Никой не е без грешен, но човек малко трябва да си дава сметка преди да заклейми някого! - " Абе аз какво направих в сравнение с този, който плюя! " Нямате отговор нали, МИШКИ? Ха направете и вие нещо подобно, като концерт на Орлов Мост например (да не говорим за инициране на референдум)
    И последно: "Рока е най-великата музика!!" т.е. не слушам чалга!
  • 13 българче

    31 6 Отговор
    Ей, онанинсти, 2 000 000 000 българи гласуваха на референдума, а вие клакькори сте не повее от 200. Хайде бягайте в джамииите в Белгия и чакайте да ви обрежат евроидиотите.
  • 14 Обикновен гражданин

    33 9 Отговор
    Има факти.
    3 500 000 гласували на референдума
    2 500 000 гласували "за"
    Всичко друго е словоблудство на обикновени комплексари
    Факт
  • 15 усмивка

    2 0 Отговор
    Решението може и да е лесно http://dnes.dir.bg/news/izbori-2013-14198856 , статията е от 2013 :)
  • 16 дърт чалгар

    11 16 Отговор
    И аз та обичам Миленче!? :)
    Типично чалгарска риторика.

    Помним го КУ-КУ, помня, че получиха едни пари и бяха лансирани по телевизията, националния ефир, за разлика от други "ентусиасти", докато се оказа, че главният редактор на ку-ку, "студентското предаване", всъщност е АГЕНТ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ и предаването е поръчка на милиционерите.
    Нидал Алгафари режисьор агент Наско 1988-? VI управление, 9 отдел, 2 отделение 54/26.11.2008
    https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA_%D0%BD%D0%B0_%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8_%D0%B8_%D1%81%D1%8A%D1%82%D1%80%D1%83%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8_%D0%BD%D0%B0_%D0%94%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D1%81%D0%B8%D0%B3%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82
  • 17 дърт чалгар

    13 16 Отговор
    Кога най сетне хората в България ще разберат, че са постоянно лъгани и манипулирани от една клика и върхушка, която наследи парите и властта от БКП???????
    Колко пъти трябва да ви оберат парите и да ви докарат държавата до просешка тояга, за да схванете, какво се случва в действителност?
    Вместо да получите справедливост, независима съдебна система и крадците да бъдат осъдени, тези същите ви разиграват поредния театър, че си наеха даже и шоумен, голям майтап.
  • 18 Факт

    9 9 Отговор
    Факт-Слави/ какъвто и да е/ заби дебел кол в ......... на некадърните, мързеливи, крадливи и отрупани с привилегии властници, особено на .......близачите. Но някои от вас защо ви заболя ???

    Коментиран от #21

  • 19 Един

    5 11 Отговор

    До коментар #4 от "Номер 3":

    Платил го Слави, ама друг път. Цялата му кампания за Референдума се спонсорира от Цецо Мустака от Белград и от неговите руски покровители, които искат да превърнат България в про-руска президентска република, управлявана еднолично и на пряко подчинение на Москва.

    Коментиран от #20

  • 20 двама

    3 4 Отговор

    До коментар #19 от "Един":

    Въртят ни някакви стари плочи от 90-те и си мислят, че шараните пак ще клъвнат, пускат тролове, облъчват материалеца чрез медиите и му пълнят главата с дезинформация. Българина няма никаква политическа култура, да не говорим, че някои хора нямат абсолютно никаква, трагедията е пълна.
    Гербоухите издумкаха КТБ, пратиха Мустака в командировка, направиха комисия да замажат нещата, все пак има малко хора, които мислят, а не слушат мантрите на разни гурута и измислени герои.
  • 21 двама

    9 5 Отговор

    До коментар #18 от "Факт":

    И как точно им го заби??? Парите ли им взе, в затвора ли ги вкара, осъдиха ли ги, я кажи бе, трол?
    Я обясни, че нещо не може да разберем?
  • 22 защо бе Мими

    6 5 Отговор
    Обичаш го защото уж мисли вместо теб или защото си от стадото, което се повлича по звука на медийната камбана? Тоя като толкова много се е загрижил за България, що не стане депутат или общински съветник и да докаже с дела наистина ли мисли това, което говори? Ми щото знае, че ще го разпознаят като поредния барек, дето много щеше да направи, а се оказа едното нищо без пари за финансиране. Сега навсякъде по света отчитат ръст на плюещите, ама можещите правят нещо, а първите само говорят и подкокоросват другите, че нещо ще променят без да казват как.
  • 23 Mladen

    7 2 Отговор
    Защо всички нехранимайковци се крият като съсли зад прякори,ааа защото така е по лесно да не ви разпознаят.От какво се страхувате?Заставайте с лицето си и бъдете честни,или ви е чужда тая дума.Това са лицемерите които останаха да джафкат като помияри.Жалко много жалко...
  • 24 раптър

    11 5 Отговор

    До коментар #1 от "кококой":

    Аз гласувах. На всички въпроси с "ДА".! И съжалявам, не бесен съм, от това, че Проституционния съд под давлението на Нищожеството на България, пребивавало в Президенството, спря останалите 3 въпро са!!!! Нека Пасмината в Парламента знае какво мислим за тях !!! И да знае ,че все още има българи, които са готови да излязат по площадите и да отвоюват Свободата си ! И не са сороспии!!!
  • 25 гост

    3 6 Отговор
    Фостафка за Сляви!
  • 26 никой

    8 0 Отговор
    И троянският кон е вкаран в Троя с референдум.
  • 27 1000n

    6 1 Отговор
    От коментарите разбирам за пореден път, че управляващите в Булгаристан са престъпници и си наемат дезинформатори-тролове, а народът ни е тъп.

    Референдумът е форма на пряка демокрация!
    Демокрацията е народовластие!
    Т.е. народът трябва да управлява, другото е корупция и диктатура!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове