Last news in Fakti

9 Февруари, 2017 19:27 30 158 34

Аз обичам Милена Янинска

  • слави трифонов-
  • милена яневска-
  • референдум

(също така съм татуирана мутра-чалгар)

Аз обичам Милена Янинска - 1

Тъй като нямам фейсбук страница - никога не съм влизал във Фейсбук, нито в Туитър, а за Инстаграм доскоро си мислех, че е нещо свързано с тежести, - но пък се вълнувам от интернет пространството - прочетох писмото ти, Милена, и ще ти отговоря тук - където си го публикувала. Това заяви Слави Трифонов в отговор на Милена Яневска, която коментира референдума в "Лентата".

Да си изказваш свободно мнението и да го защитаваш, е казус, който съм решил за себе си преди много години. Когато съм разбрал разликата между това да си свободен и това да си независим. Мисля, че човек е трудно да е независим – винаги зависиш от най-различни неща – времето, обстоятелствата, съдбата, но пък може да си свободен. Е, скъпа Милена, аз това съм си избрал преди много години – да бъда свободен и съдбата беше много благосклонна към мен, защото ме срещна с други свободни хора. Това са моите колеги от моя екип. Всъщност те са ми като семейство. И аз не се вълнувам от това дали те са татуирани или не. Каква музика слушат? Дали ходят на опера или на концерт на Николина Чакърдъкова? А се интересувам от това дали са свободни и способни да отстояват мнението си. За мое щастие моите колеги са точно такива. А още по-хубавото е, че се оказа, че има още много такива хора. Това ми стана ясно след като стартирахме заедно с моите колеги събирането на подписи за реализиране на референдума. Така, че скъпа Милена, има много свободни хора в България. Колко точно са - не зная и няма да еквилибрирам с цифри. Но знам, че са много и видимо ти си една от тях. Румънците на протестите си издигнаха един плакат – “Тихо, да не събудим българите!” Но аз мисля, че формата за събуждането на българите беше точно този референдум. И мисля, че голяма част от свободните българи са в много будна позиция, в очакване на това, което ще се случи.

А за чалгата...

Милена, чалга на турски означава музика. От шестгодишен съм музикант. Завършил съм детска музикална школа, музикална гимназия, консерватория. Грамотен съм в музикално отношение. Имам изключителната съдба да работя с музикантите от “Ку-ку бенд” и с Евгени Димитров. Да правя музика с тях. Това също ме прави щастлив. А както виждам от 20 години – това прави щастливи и много други хора. Това пък - за мен е чест. Така, че за музика мога много да говоря, музиката е прекрасно нещо, нашата музика се слуша от много хора и няма нужда от никакви коментари. Свободен избор на свободни хора, да слушат това, което им харесва. Какво по-хубаво от това?! Всъщност, който ми казва чалгар, може би не знае, че ми казва музикант. А как да се обидя, че ми казват нещо, което съм. Виж, ако се обидя, тогава става интересно за този, който ме е обидил. Но аз не ги виждам физически, защото те са скрити зад никнейми. Наричат се хейтъри. Седят потни и страхливи зад компютри, имат сериозни комплекси и не ми се показват физически.

За татуировките ще ти кажа, че имам една мисъл, която гласи: “Татуировките ми напомнят, че миналото се е случило.” Толкова по този въпрос. Радвам се, че си поговорихме.

Милена, аз те обичам.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да не събудим българите

    90 40 Отговор
    Абе то много музиканти пък не всички са чалгари - Славчо, ти голямо оправдание намери!
    Чалгата те направи известен и богат, защото нивото на интелект сред българите масово бие дъното и чалгата се продава най-добре на тъпаци!
    Може да пробваш да продаваш наркотици - също правиш хората щастливи!
    Чалгата се изроди и навлезе в живота на хората с мутрите, проститутките, кифли-силиконки и футболисти с малки котета!
    И ти беше част от това, защото си хитър и без съвест, но пък амбициозен и решителен!
    Много висок морал почна да вадиш и ти напомниха от какво цокало тръгна, а именно от най-насраното - ЧАЛГАТА!
    Всичко което чалгата носи със себе си е антикултурно и антибългарско! Хората започнаха да се осъзнават и да се дърпат от нея, защото поведението, което носи със себе си е пагубно!
    И ти си хлъзгав и се извиваш та ни обясняваш как чалгар било музикант!
    Аре ходи се хвалиш на тея с БМВ-тата...

    Коментиран от #7, #30

  • 2 све

    44 26 Отговор
    Мажоритарен вот? по-актуални са другите въпроси. Защо ли бяха забравени така бързо?
    БЕЗ АЛТЕРНАТИВА Е ВСЕ ЕДНО КАК ЩЕ ИЗБИРАМЕ СВИНЕТЕ.
    Слави излезе мошейник
  • 3 аааааааа

    43 8 Отговор
    Запомнете бе, изборите не решават нищо! Ако решаваха - щяха да ги забранят.
  • 4 Гоуст

    44 17 Отговор
    Първо: нито слушам Слави, нито чалга, но песните му просто няма как да се сравняват с бозите по Пайнер и псевдо певците им.
    Второ: на българите ни писна! Искаме някаква промяна, някаква, каквато и да е, само да е промяна. По-зле няма как да станем, защото сме последни по всеки един показател.
    Трето: кой ще обедини народа да излезне и да си търси правата? Пишем коментари и до там. Цъкаме като убият някой и му се размине, блъснат някой... падне лампа... Цъкаме и се молим дано утре не сме ние или някой близък.
    Дано продължава в същия дух и никой да не го възпре, защото имам пресни спомени от Слабаков, който беше активен и в един момент спря, заплашен.

    Коментиран от #16

  • 5 Jivka Ivanova

    13 36 Отговор
    И този многознайко циничен се скри,не му стиска да си напише името.И наречеСлави ,че няма съвест,чалгар и на.ран.много,ама много си захлюпен,байно!От дека си не се знае,ама си гола вода.От такив Б- я няма нужда,но от такива като "безсъвестния" Слави има голяма нужда.Почакай още малко и ще видиш какво ще стане.Преди години Румъния започна преди нас и си повлече краката,та и ние след нея.Може и сега да стане същото.А ти,байно,с многото съвест си помисли накъде си
    Че май много си безхаберенпък лееш мозък,дето го нямаш достатъчно.
  • 6 Гост

    42 13 Отговор
    Като си такъв голям българин защо не се наричаш ''музикант'' ами избра ''чалгар'', сам каза че било на турски.
    Единственото, което си спомням е как се подигра с българския национален химн и след това обърна повечето възрожденски песни на кючек - та затова може би е по-добре да те наричаме на турски ''чалгар'' пък ти си се успокоявай, че значело музикант.
  • 7 Иван

    15 17 Отговор

    До коментар #1 от "да не събудим българите":

    Когато даваш общо определение , правейки общи изводи за всички хора, само и единствено в зависимост от музиката, която слушат и марката автомобил, която карат, съвсем спокойно за теб може да се направи КОНКРЕТЕН- комплексар, жалкар и дегенерат. Казаното за чалгата е до голяма степен вярно, но когато прочетох и името на водещ, германски, автомобилен производител, превърнал се в символ на всичко най-най в сферата си, тогава ми стана ясно що за комплексар е потърквал пръсти в клавиатурата, пишейки този пост.

    Коментиран от #10

  • 8 марич

    24 16 Отговор
    Колко сте зле, бе хора??!! Понеже някой е по-различен от постоянно присъстващите демагози по БГ екраните от 10 години насам(от толкова време живея отново родината си и затова коментирам този период от време) и трябва да го мразите, а и всички, които мислят по-различно от т. нар. статуквено, наложено мислене! Аз съм връстник на Слави, видял съм вече много, както и той, по същото време бяхме студенти и присъствахме по митинги и стачки. По същото време живеехме в еуфорията на новото и надежди за неясното за тогавашните ни представи бъдеше. Споменавам тези факти само за да покажа, че съм на ясно с целият период на медийно (и всякакво) съществуване на Слави Трифонов и всички, които тогава бяха КУ-КУ, а и малко преди това. Факт е, че много от тогавашните (негови приятели)известни лица днес са в управленията на различни партии, сдружения, холдинги и т.н.
    Така че, той поне е там, от където тръгна и през всичките тези години е постоянен и усърден в работата, която върши.
    Никой не е без грешен, но човек малко трябва да си дава сметка преди да заклейми някого! - " Абе аз какво направих в сравнение с този, който плюя! " Нямате отговор нали, МИШКИ? Ха направете и вие нещо подобно, като концерт на Орлов Мост например (да не говорим за инициране на референдум)
    И последно: "Рока е най-великата музика!!" т.е. не слушам чалга!
  • 9 991

    22 7 Отговор
    На всяка статия, свързана с референдума, вместо да се коментират плюсове и минуси на въпросите или какво трябва да стане след резултатите, всеки коментар е какъв, кой, що и от къде бил Слави Трифонов.
    После казваме, че е много прост, а ние какво правим? Вместо да се разпространяват и обсъждат идеи, ние обсъждаме хора с коментари от тип "баш пък тоя ли 'ше ни упрай". Ами няма да ни оправи той, разбира се. Ние сами трябва да се оправим, народа. Виждате какви са резултатите в последните две десетилетия от боготворенето на личности, които все "ше ни упраят". Еми ето - оправиха ни, но не в този смисъл на думата.
    Аз лично не видях какво лошо има човек, който и да е той, в ролята си на гражданин, да инициира референдум. Всеки имаше възможността да си покаже мнението. Какво лошо има в това? Въпроса не беше "Дали аз, Слави Трифонов да застана на чело на държавата", нали?
    Разбира се, човек може да не е съгласен с нито един от въпросите. Това е нормално. Това, което не е нормално, е да стоим все на едно и също място, което явно голяма част от българския народ желае.
    По-добре е да се направи крачка в грешна посока, от колкото никога да не мръднем от сегашното си положение.
  • 10 За татуировките

    21 5 Отговор

    До коментар #7 от "Иван":

    На теб ти обидиха БМВ-то и ти реши, че който пише против марката е комплексар... Честито - сам си намери собствения комплекс. И какво ще отговориш сега като сам си събу гащите?!
  • 11 Крилья Советов

    32 15 Отговор
    Славчо,
    Прекалено много стана обичта и любовта покрай тебе - то Недялко Недялков, то Милена... Да взема да те заобичам и аз, за да се увериш, че мъжката любов е най-корава :-).

    Писмата ти до който и да било са смешни! Не, защото са писани от сценаристите на др.сливото ти шоу с еднакви и шаблонни шеги. Не, защото в екипа ти са такива "интелигенти" и музикални "гении" като Георги Милчев-Годжи. Не, защото идваха големи звезди в музиката като Бонд, които чуха песните ти и ти препоръчаха да не се занимаваш с музика, а Годжи ти се изхили и ти извика да им кажеш колко албума имаш зад гърба си. Ама, какво са британките от "Бонд", бе?! Нали феновете ти са до един фенове на чалгата, което ти се правиш, че не разбираш и обясняваш турското значение на думата. По-важно е българското значение, а то е изцяло негативно, в смисъл на опростачена, пошла музика, създадена за забавление на най-нисшите слоеве на човешкото общество.

    Писмата ти са смешни, защото ти се смяташ за някой. Правиш концерти, на които хората ходят, защото си популярен. Популярен от телевизията шоумен, а не добър музикант. Слушал съм те и с глупостите с "Дулсинея", после със "7-8 и ще си паднала", накрая с дуетите със звезди, където гласът ти е като на магаре. Абе, да ти е хрумвало какви жертви правят тези хора, когато записват песни с тебе, защото плащаш, а и си популярен в страната?!
  • 12 истината

    22 6 Отговор
    Щом си толкова свободолюбив и цениш свободата, защо пусна мухата на члага-зомбитата да гласуват за задължително гласуване???????
    Това израз на свободно волеизявление ли е или на диктатура????
    А то стадото взе та само се задължи?????
    Всичко в тоя референдум е нагласено и инсценирано, защото стратезите на Вожда са му казали, че Гроб с мажоритарни избори има по големи шансове.
    Дали хората са свободни и способни да отстояват мнението си с прокуратура от сорта на Цацата? А?
    Май тия въпроси Шоуто не го вълнуват, някой е взел едни пари за една поръчка и сега гледа да не изпусне кокала. :)
  • 13 Фриман

    13 5 Отговор
    Чалга е създадена специално за да отъпява нацията! Няколко пъти съм бил свидетел на това как снимат тези тъпи клипове! Направи ми впечатление, че това са някакви деца от детска градина със задача да пародират маймуни в 5минутно видео. Обличат се като двукраки животните стоящи на околовръстното в посока Лозен, с идеята да ги види тъпа мутра(защото слушат такава музика) и да си я вземе в колекцията! Няма никаква здрава идея зад тази музика,как я не наричай! Аз съм против чалга,но не съм против Слави! Много лесно да казваш,ама той човек е деятел! Колко много хубави народни песни са препети от него! Лечи се,че прави нещо поне! Обичай народа си и земята си, Слави! Останолото ще го имаш!
  • 14 КамеНИца

    2 0 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?v=3-FXa3Msci8 ,ето така Слави,ТОВА НЕ Е ЧАЛГА!!!
  • 15 аполон

    2 5 Отговор
    Кат са обичат старите да се вземат. Любовта ша спаси изборите и най-вече мажоритарното гласуване.
  • 16 Ало гоуста

    14 4 Отговор

    До коментар #4 от "Гоуст":

    Тоя дългия чалгар не прави нищо съществено. Той просто ломоти и плюе, защото сега това е модерното - да говориш как всичко е лошо и да си седиш в креслото, да взимаш хонорарите и да имитираш загриженост, ама само с думи. Защо избягаха толкова артисти от него, ако беше свет?
  • 17 Баракудата

    16 5 Отговор
    Аз пак смятам че Слави е най-големият простак в БГ, символ на днешен Кенефистан
  • 18 Дженев

    6 1 Отговор
    А бе ,Слави ти не разбра ли ,че ние искаме смяна на системата и "елита"Не щем избори и парламент под каквато и да е форма.
    По добре стабилен президент и експертно правителство с ясна програма със срокове.Хората отдавна са разбрали,че "общата кобила и вълците не я ядат".Парламента е за парлама-това е истината.Работи в тая посока,ще те подкрепим.
  • 19 Дедо Шишарко

    11 1 Отговор
    И аз обичам Милена Янинска, ама по парфюм!
  • 20 БОКО

    7 1 Отговор
    В България отдавна липсват лидери,иначе генерали на кило!
  • 21 гост

    5 5 Отговор
    Фостафка за Сляви!
  • 22 анти ориенталска музика

    14 6 Отговор
    Чалга на турски не означава музика, а означава свирня! Слави е татуиран селянин-чалгаджия и е част от криминалния контингент, да не се прави на много свят. Той е от масонска ложа слънце на пловдивския бос Георги Гергов. Мафия. Всичките са заедно а по медиите се правят на врагове. И тоя глупав референдум е една пълна лъжа и простотия. Мажориратен вот какво е? - вместо да има 240 депутата ще има 120 депутата. Все тая. Те и 12 да са, като са предатели е все същото. Това няма значение. На референдуми и трифонов симпатизират от студентски град разни промити мозъци,
  • 23 Стефан Лазаров

    5 2 Отговор
    Добре ,съгласен съм. Сега нека се вдигне сватба. Нали има любов. Ние ще хапнем ще пиинем и ще се забавляваме.

    Коментиран от #24

  • 24 гост

    6 1 Отговор

    До коментар #23 от "Стефан Лазаров":

    Съгласен съм, ама само ако не пее той или никой от приближените му :)
  • 25 противно

    9 1 Отговор
    Аз пък престанах да му гледам шоуто, защото ми писна как се плези на зрителите си с големия език след всяко предаване !
  • 26 Мартин

    2 7 Отговор
    Нямаше как да прочета всички коментари, но от първите 5-6 ми стигат. Отново са доста жалки.
  • 27 Емил

    0 5 Отговор
    Тук чета доста злобни коментари от хора които сигурно никога няма да разберат че да си ЧОВЕК не се определя от това каква музика пееш или слушаш и колко си татуиран.И някакви изказвания от ”велики и преуспели” българи какъв бил Слави Трифонов.Вие хорица сте дребни душици които пишат простотии щото сте намерили трибуна.Това момче е тръгнало от народа не се родил в къщата на партиен секретар или в двора на царя.И е стигнал до там че може да напълни стадион с 80 000 човека които са ПЛАТИЛИ за да го слушат и гледат.Много от нашите политици си плащат за да ги слушат и гледат.Много от вас обиждат българския народ защото слушал определен стил музика.Тази музика е най близка до душата на народа защото се пее на БЪЛГАРСКИ език и много близо до начина ни живот.След като има толкова много умници нека кажат коя е нашата музика?
    Аз слушам чалга защото ме разтоварва с веселяшките си текстове и ме разтърсва с тъжните.В чалгата се пее за нещата от живота любов,изневяра,срещи,раздели и т.н. и за това се харесва над 80% от българите.
    Вие господа и дами които заклеймявате чалгата сте се взели много на сериозно, нека не забравяме че това е музика а тя ни забавлява повече от всичко.
  • 28 шофьорът

    2 1 Отговор
    Не харесвам предаванията този г-н и него също,на неговите години би трябвало да има поне един брак и дете.Но как ще допусне да му харчи парите някаква си жена или дете...Но и което си е истина страхотен балет има момичетата танцуват в пълен синхрон не като тези от господарите,музикантите също са на ниво.Не можеш да кажеш черното бяло!
  • 29 шофьорът

    2 0 Отговор
    Пропуснах,моят шеф има определение за чалгата:"Музика за очите!"И наистина напомпани ц.ци,джуки разголени бедра...Разбира се кой каквото му харесва това гледа и слуша.Аз съм от поколението на бира,секс и рокендрол!Приятен ден на всички дори и на почитателите на чалгата!
  • 30 БАЦЕгошко

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "да не събудим българите":

    ЕТО ГО !!!!
    Потен и страхлив хейтъра коментриа и из въздуха се разнася задушлива миризма на развалени зъби и изпражнения.Как ще го познаем,че тои на пръв поглед изглежда нормален.Много е просто.Тои обижда другите хора.Мисли си,че знае какво те трябва да правят.Не игнорираите хейтъра,неговие умения да принизява всичко до неговата същност.Тровят въздуха със тежка гъста смрад, дишана от вас и децата ви. Вие сте свободни да бъдете ''тъпаси'' или каквото си пожелаете.А той се разлага и го знае.
  • 31 Кактус

    2 0 Отговор
    Един бизнесмен каза ,,хората искат простотия и ние трябва да им я продадем за да има какво да ядем,,
  • 32 Кактус

    0 0 Отговор
    Един бизнесмен каза , че хората искат простотия и ние сме длъжни да им я продадем за да има какво да ядем.

    Коментиран от #33

  • 33 :D:D:D

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Кактус":

    Главата води ли се пълна ,ако във нея има само бизнесмени и простаци?
  • 34 Shmeker

    0 1 Отговор
    Никво развитие при тоя. Само регресия.
    То неговото не е и чалга, а музикален франкенщайн.

    Може би единственото значимо нещо, което постигна е референдум, но нещата вървят в посока никой да не го уважи.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове