1 082 4

Далече сме от безвизов режим със САЩ

Венцислав Михайлов

България все още не покрива всички изисквания за безвизов режим със Съединените щати, заяви пред БНР генералният консул на страната в София Кейт Макгиъри.

Повечето българи получават визи. Най-голямата пречка е това, че броят на отказите е 14 процента, докато според американските закони, този процент трябва да е по-малко от 3 процента.

Кейт Макгиъри увери, че миграционната политика на президента Доналд Тръмп по никакъв начин не засяга българските граждани.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ОЛЕГ
  Отговор
  1 18:22  10.02.17
  СЛЕД КАТО АМЕРИКАНЦИТЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ НАС ДА ГИ ИЗГОНИМ ОТ БЪЛГАРИЯ. ИСКАМЕ СИ ПУТИН!

  Коментиран от #2

 • onq s konq
  Отговор
  2 20:33  10.02.17

  До коментар #1 от "ОЛЕГ":

  Ами катно си го искаш,отивай при него де?!Ама ТОЙ НЕ ТЕ ИСКА...ЗАЩОТО НЕ МУ ТРЯБВАШ!И толкова ли е трудно за разбиране че НЕ БЪЛГАРИТЕ СА МУ НЕОБХОДИМИ,А ТЕРИТОРИЯТА БЪЛГАРИЯ!А иначе такива като тебе той си има в излишък в необятната съветска страна.
 • гощо
  Отговор
  3 08:21  12.02.17
  Като се сетя каква зган ще тръгне от селата за Америка,като си помисля какви гриви глави и физиономйй ще плъзнат по летищата,добавям и м....лите изобщо........треее са полудели Американците да ни пуснат безвизов режим!!!!!!
 • 1234
  Отговор
  4 18:42  12.02.17
  Който ни иска визи,ние също трябва да му искаме виза.След като едни могат да се разхождат из целия свят без визи,защо другите да не го правят и те?Американците да не са с два г.за,че да могат да ходят навсякъде,а за другите да има ограничения.Щом е така който иска виза,и на него ще се иска виза,да усетят,че света не е техен целия.

Напиши коментар:


Публикувай