1 428 7

Радев назначи съветници

Калина Петрова

Държавният глава Румен Радев подписа укази, с които назначи съветници в своя екип. Президентът назначава Невин Осман-Йорданова на длъжността съветник по правни въпроси.

Съветник по духовност и култура ще бъде Ирина Николова-Гъркова.

Президентът назначава Даринка Владова на длъжността съветник по „Българската Коледа“.

С други свои укази държавният глава назначава Георги Александров за съветник по младежта и спорта, а Илия Милушев за съветник по сигурност и отбрана.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Павел
  Отговор
  1 16:03  10.02.17
  Това е първият ни Президент, който има вид на Президент. Предните имаха вид на поставени там комсомолски секретари за украса и да казват ДА! на каквото им кажат тук и отвън. но Радев има визия, излъчване, характер. Дано е за доброто ни, а и човек практик като него, зиминал пътя от маслото до генерал на авиацията познава 2 и 200, не е бяла якичка като предните - философ, адвокат, партиен кадър секретар и комсомолец бизнесменн. Този човек знае какво е труда.
 • Radevcheta
  Отговор
  2 16:10  10.02.17
  Po skoro zaglavieto triabva da byde naznachi poslushni dupedavci na hranilka... iskam i za men edno takova mestence... 5 godini da ne pravish nishto, na hubavo i chisto da ne govorim za zaplatata...
 • Президент
  Отговор
  3 16:14  10.02.17
  Радев е глупав шапкар и открит руски шпионин. По-лош президент няма как да има!!! Безхарактерно рубладжйче и пресметлив армейски крадец.

  Коментиран от #5, #7

 • сгхфсх
  Отговор
  4 16:59  10.02.17
  добре че им гледате външният вид....а че са кухи лейки,голема работа
 • кроко
  Отговор
  5 17:18  10.02.17

  До коментар #3 от "Президент":

  По-лош от плючо плювналиев едва ли ще бъде! Плюнчо си е заслижил вовеки място в историята като най-голямото недуразумение!
 • све
  Отговор
  6 18:53  10.02.17
  Изглежда, че за първи път Б-я има български Президент. Жалко, че не избра за премиер Боян Дуранкиев. За да можем след десетина години да не се срамуваме, че сме българи. Хора, които емигрирахме преди 30г(вероятно заради приключението ) бяхме много по-добре образовани от западняците!!!!!!!! Днес Б-я е в катастрофално състояние- простотия, мръсотия, срам.
 • Патриот
  Отговор
  7 23:07  10.02.17

  До коментар #3 от "Президент":

  А ти си откровен декадент!

Напиши коментар:


Публикувай