Last news in Fakti

11 Февруари, 2017 14:17 2 973 21

Борисов: Минимална работна заплата за бабите, които си гледат внуците

  • бойко борисов-
  • учителски заплати-
  • държавна подкрепа-
  • раждаемост
Борисов: Минимална работна заплата за бабите, които си гледат внуците - 1
Снимка: БТА

В нашата програма няма празни обещания, всичко е на база икономически данни и постигнати резултати. Ако държавата продължи в тази посока, ние ще повишим двойно заплатите на учителите. Спираме социалните помощти за деца, които не посещават училище. Работим за по-добра спортна база в училищата, защото спортът е и здраве. Това заяви по време на Кръгла маса за качествено образование във Велико Търново лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Бойко Борисов посочи, че парите, обещани от ГЕРБ за двойното увеличение на учителските заплати, ще дойдат от пресечената контрабанда.

Той обяви, че ГЕРБ е заложил в програмата си държавна подкрепа за раждаемостта и решаване на демографската криза чрез въвеждане на така наречения тридетен модел. Ще бъдат предложени и заплати за бабите, които си гледат внуците.

Тридетният модел означава да подкрепя държавата първото, второто, третото. След това помощта намалява подкрепата. По минимална работна заплата по европейски фондове можем да плащаме на всяка баба и дядо, които си гледат внучето.

Борисов заяви още, че в момента по българските граници има нулев миграционен натиск.

P.S.

Факти.бг напомня на читателите, че народът категорично заяви чрез референдум волята си да избира депутатите с мажоритарен вот. Политическата класа се уплаши и предпочете пак да се скрие в безличните партийни листи.

Факти.бг счита, че е нагло да искаш от някой мнението му, когато току що си му ударил шамар, за да замълчи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пенжо

    26 2 Отговор
    Що не го напрашиха до сега....

    Коментиран от #2

  • 2 кроко

    22 3 Отговор

    До коментар #1 от "Пенжо":

    За да има с какво да залъгва!
  • 3 некойси

    28 3 Отговор
    Абе глупак, вън, вън от политиката, вън от България. Взимай си партийната книжка и си я наври ... и отивай някъде.
  • 4 Бат Рамбо

    24 3 Отговор
    Тоя тотално изтрещя......:)
  • 5 jambazina

    24 2 Отговор
    Абре Бойко, нали толкова много детски градини построи, сега като пратиш децата да ги гледат бабите кой ще ходи там?
  • 6 Патриот

    27 2 Отговор
    Сега всички циганки на по 25 години, които са баби ще вземат заплата ...
    Прост селяндур от Банкя

    Коментиран от #12

  • 7 Анонимен

    19 0 Отговор
    Че до сега къде са били.из цялата страна пътищата са под всякака критика дето все ги правят-те и преди двата мандата обещаваха
  • 8 пешо лудия

    17 0 Отговор
    А на дедовците какво?Що само на бабите?Не е демократично така!!!Изгуби ме като бройка да знаеш!!!Колко и кебапчета да ми даваш не те искам вече!!!!
  • 9 пешо лудия

    13 0 Отговор
    А на дедовците какво?Що само на бабите?Не е демократично така!!!Изгуби ме като бройка да знаеш!!!Колко и кебапчета да ми даваш не те искам вече!!!!
  • 10 семи проф

    15 0 Отговор
    Бабите ще гледат внучетата а майките ще работят и с техните удръжки от заплати ще плаща на бабите....и държавата няма да плаща майчинство.. пък и гн. Тиква може да задели някой лев настрани ...Гн Тиква не спомена дали ще се вдигнат и пенсиите на Бабите щото си Увеличават и трдовия стаж...защото той не обича да дава много на пенсионерите.Вместо да прави тупоумни предложения добре ще е да се стяга за затвора защото само това заслужава
  • 11 Малоумие

    13 0 Отговор
    Отдавна смятам, че Борисов го е хванало старческото малоумие. Или си е просто липса на идеи в ГЕРБ. Те когато са на власт не правят нищо, сега се загрижиха за народа. До следващата оставка?
  • 12 Сори

    13 0 Отговор

    До коментар #6 от "Патриот":

    Освен заплата, бабите циганки по на 25г.ще вземат и майчинство защото ще си гледат и децата
  • 13 Гого

    9 0 Отговор
    Бойкооооооо Бойкооооооооо колкото си грешен толкова си и смешен.. Стой си на топло в банкя и не се изказвай неподготвен..
  • 14 гост

    8 0 Отговор
    Бокоооооо защо докато бяхте на власт вече колко години правихте всичко наобратно на това което обещаваш.Тиквооо никой не вярва вече на лакърдиите ти.
  • 15 ш са упраим

    1 7 Отговор
    Тя КУРНЕЛИЯ шъ на упрай сега Гаранция!
  • 16 Павел

    2 0 Отговор
    Борисов, ето ти нагледен пример, как харчите събраните пари за държавата от данъци и други, за напълно погрешна тактика, целяща просто да бъдете на власт. държавата не трябва дап лаща на бабите, че си гледали унуците - това е тяхно право на избор! Държавата трябваше да създаде от фондовете с назначени опитни мениджъри управители предприемачески дейности, като АД, които да работят на пазарен принци, нос високо трудово възнаграждение! тогава частният сектор щеше да има отлив и ще не ще щеше да вдигне и той заплатите. А вкарванетон а имигранти няма да намали безработицата на местните - Могерини не и дреме за местните хора. Ето как и вие и БСП и останалите нви копаете гроба - нито чувате, нито искате, нито правите правилното за нас тук. Е, как да ви вярвам, как да ви хваля, как да призная, че сте ни доброто? чудя се - КОЙ от политиците ще НАЙ-МАЛКОТО ЗЛО за нас, но вие го правите да е така. Вие наказвате млади българи ако се оженят на 16, а закриляте циганета дето се женят и на 12? какви хора сте, какви българи, какви тикви имате, че не разбирате, че ни закопавате? Ами защото сте алчни маниаци за власт и пари, нищо повече. ни чувате, ни знаете, ни можете, ни искате да се оправи за нас - това е страшното. Ни властта ни даватен а хората, които искаме да помогнем, ни чувате съветите ни? що за хора сте вие?
  • 17 Глупак

    7 0 Отговор
    Този май, както Мадона, и свирки ще обещае , ако гласуваме за шайката.
    Аз не бих….
  • 18 гост

    6 0 Отговор
    Във вашата програма всичко е празни обещания.
  • 19 Коко

    6 0 Отговор
    Отчаяни призиви на Борисов в стил "Вервайте ми", е, да ама научихме приказката за лъжливото овчарче, трудно ще повЕрваме този път.
  • 20 Мишката

    3 0 Отговор
    Боико ти си издухал братми
  • 21 шефа

    0 0 Отговор
    не знам го кога ще търпим тази проста комунистическа мутра на бай тошо охрана на царя също а сега най големия демократ не може да свърже едно изречение и само празни обещания не му вярвайте на тази тиква един послушко на брюксел и америка тиквеник срамота пред цял свят се излагаш простак такъв
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове