2 043 18

Вече никой не може да спре ДОСТ

Калина Петрова

Близо хиляда привърженици на ДОСТ присъстваха на митинг в град Глоджево, община Ветово седмица преди частичните местни избори в града, на които ДОСТ участва със свой кандидат – Мустафа Яхя. Гости на събитието бяха съпредседателите на коалиция „Обединение ДОСТ“ Лютви Местан – председател на ПП ДОСТ, и Орхан Исмаилов – председател на НПСД, както и зам.-председателите на партията Хюсеин Хафъзов, Айдоан Али и проф. Мариана Георгиева, Рашит Куру - член на ИС и представител на Силистренска област на ДОСТ, Билгин Якубов – секретар на НПСД. Всички те лично поздравиха и дадоха подкрепата си пред присъстващите за Мустафа Яхя – кандидата на ДОСТ за кмет на града. От своя страна Яхя обеща, че ще работи единствено за благото на населеното място. „На 19-ти февруари гласувайте с бюлетина номер 1“, призова Яхя.

„Едва пет месеца след регистрацията си ДОСТ пълни спортни зали, салони и площади със своите членове, симпатизанти и поддръжници. Затова ДОСТ е новата политическа сила, която никой не може да спре. Искам победата на ДОСТ за предстоящите парламентарни избори да започне от тук, от победата в Глоджево, за да докажем, че идеите ни са най-сигурното оръжие за истинската свобода на всички наши братя и сестри. Политиката на ДОСТ е истината, която ще спре подмяната на вота на избирателите за корупционни цели и изграждане на сараи“, заяви Местан и стисна ръката на Яха.

„На 19-ти ни очаква първата победа на „Обединение ДОСТ“. Нека заедно докажем, че промяната, която чакаме толкова години, може да започне от тук. За да сме свободни и достойни с ДОСТ, трябва да сме заедно в Коалицията. Само обединени можем да променим историята“, това заяви г-н Орхан Исмаилов пред пълния салон.

По-рано през деня представителите на коалиция „Обединение ДОСТ“ посетиха и Пенсионерския клуб в Глоджево, където бяха посрещнати с аплодисменти. Пред мъдреците на Глоджево г-н Местан сподели откровено голямата политика на ДОСТ в името на достойния живот на малкия човек и отговорността да се надскочат заблудите на политиката на ДПС през 27-те години преход. Исмаилов заяви категоричната си подкрепа за целите и идеите на Коалицията. Множеството въпроси към Местан бяха най-силното доказателство за неговия диалог със сърцата на хората от Глоджево.

Кърджали / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Тошбиян
  Отговор
  1 19:15  11.02.17
  Най доброто което може се случи на таз държава е да гръмна аеца и да са свърши сичко

  Коментиран от #3

 • дими
  Отговор
  2 19:50  11.02.17
  най-сигурни предатели на държавата ни на Турция и ББ им помагаше...
 • Ник
  Отговор
  3 19:56  11.02.17

  До коментар #1 от "Тошбиян":

  Гръмни язовирната стена над Кърджали бе ще реши 80% от проблема.
 • Евала
  Отговор
  4 20:26  11.02.17
  Обеси се , по добре . Иначе ще полудееш. Дрееми на мен . Браво на хората. Усетиха се , няма как да ги излъжеш вечно . А бяхме дали цялата държава на оня от сараите. Я дай още една бира

 • Матросов
  Отговор
  5 20:29  11.02.17
  Споко, ей ся г- жа Карнелия ще оправи нещата .Тя вече е честна комсомолка .

  Коментиран от #8, #9

 • ха ха
  Отговор
  6 21:04  11.02.17
  Оня козел реши да слугува на Ердоган , но който се е отделил от стадото до сега не е прокопсал.

  Коментиран от #14

 • Реалист
  Отговор
  7 21:14  11.02.17
  Добре е за българите да има две съперничещи си про-турски партии. От една страна БСП ще загуби патерицата си ДПС, а от друга ДОСТ самосточтелно нямат шанс за нищо. Даже ако станат 20 партиите им - още по-добре.
 • Ломоносов
  Отговор
  8 21:44  11.02.17

  До коментар #5 от "Матросов":

  Здрасти, тролче!
 • Ломоносов
  Отговор
  9 21:47  11.02.17

  До коментар #5 от "Матросов":

  Да ти кажа, по-честна е от комсомолеца бочко, който търкаше редовно гърба на ердоган!
 • Матросов тролчето
  Отговор
  10 22:47  11.02.17
  Ей , не ща комунягите да управляват тук. Нека управляват в сибир , сев. Корея , дет си искат само не и тук. Ся Гойко направо им поднесе на тепсия държавата. Още от първия ден ще заградат парламента , и ще отнесеш шамарите на милиционерите. КОМУНИСТ , : едно мисли , друго говори , трето върши. НЕЩА сибирска,евразийска демокрация и това е. Хайдееее . За мен Демокрацията няма цена -: безценна е.

  Коментиран от #11, #18

 • Ломоносов
  Отговор
  11 23:23  11.02.17

  До коментар #10 от "Матросов тролчето":

  Странно как ти се нрави управлението на Бочко, при положение че всичко, изборено от теб важи и за него. Едно говори, друго прави, трето мисли, полицаите защитават властта, а ти хем ги знаеш тези неща, хем не ги виждаш у него и говориш за демокрация. Къде тази демокрация бе братко? Или си много заблуден или си гербаджийско тролче.
 • Хитлер
  Отговор
  12 03:44  12.02.17
  Скоро ще ви споходи участта за която се борите !!!! Времето наближава !!! Заедно с вас ще заминат и тези които ви помагат от медиите....предателите ще бъдат заличени !!!

  Коментиран от #15

 • Мършата
  Отговор
  13 12:21  12.02.17
  Най-после надеждни сигнали за разпадането на КОМУНЯШКО ОЛИГАРХИЧНО ТОТАЛИТАРНАТА ДуПеСе! Ако ДуПеСе не събере процентите за влзане в следващия парламент, а е много вероятно вече да не успее, чувствам че Ахмед Демир Доган ще излезе от сараичето си да мъчи да агитира, че иначе КОМУНЯШКИЯ КЕНЕФ току виж ще вземе да падне!
 • Мършата
  Отговор
  14 12:25  12.02.17

  До коментар #6 от "ха ха":

  Аз благодарение, че се отделих от стадото и отидох да работя в Германия, прокопсах....... Тука благодарение на долни КОМУНЯГИ положението е икономическа трагедия и не дай си Боже, тея КОМУНЯГИ да останат в управлението!

 • Е Браво
  Отговор
  15 12:30  12.02.17

  До коментар #12 от "Хитлер":

  Я, Хитлер е жив.
 • хондака
  Отговор
  16 18:00  12.02.17
  Само да имам власт такива личностии мераци ще бъдат изпепелени буквално. Ще настане време.
 • АЗ САМ
  Отговор
  17 18:44  12.02.17
  Браво на Местан!!!..ДОСТ 4%....ДПС 3.7% И прехода свършва ! Доган в КАУША и всички далавери на светло !
 • Стършел
  Отговор
  18 08:08  13.02.17

  До коментар #10 от "Матросов тролчето":

  Много точно го каза,направо улучи десетката и у никой не остава и капка съмнение че имаш предвид ББ известен още като Шлангиста,Еднокнижния,Тиквата,Пожарникаря,Мутрата,Боко,Тиквун и още...Матросов ти си велик.

Напиши коментар:


Публикувай