1 278 6

Марешки: Банско ще има втори кабинков лифт

Марешки: Банско ще има втори кабинков лифт
Калина Петрова

„Банско ще има втора линия на кабинковия лифт и това ще е един от проектите, по които ще работим, когато ВОЛЯ влезе във властта след по-малко от два месеца”, това заяви лидерът Веселин Марешки на среща с жители и гости на Банско.

„При положение, че имаме такова прекрасно място, туристите веднъж дошли тук, вместо да се връщат отново и да хвалят курорта ни, се оплакват от липса на писти и влекове. Ще работим за решаването на този проблем и превръщането на Банско в един от най-хубавите ски курорти в Европа“, каза Марешки.

По думите му, няма как да има туризъм, когато държавата пречи, няма пътища към курорта и има един кабинков лифт, пред който се редят километрични опашки от желаещи да карат ски. Според лидера на ВОЛЯ, новите писти трябва да се изграждат, съобразно екологичните норми. Марешки поясни, че планът за Банско е само част от голям проект за развитие на целия регион и подобни съоръжения ще бъдат построени в Разлог и Добринище. „Регионът трябва да се обособи като един от най-големите и модерни зимни курорти в Европа. Никой и нищо не бива да спира местния възход“, заяви още Веселин Марешки. Той потвърди, че в Банско скоро ще заработи бензиностанция, която ще продава горивата на цена от 1,80 лева за литър.

На срещата с жителите и гостите на Банско бяха и членове на експертния екип на гражданско движение ВОЛЯ, които отговаряха на въпроси на симпатизантите повече от час и половина.

P.S.

Факти.бг напомня на читателите, че народът категорично заяви чрез референдум волята си да избира депутатите с мажоритарен вот. Политическата класа се уплаши и предпочете пак да се скрие в безличните партийни листи.

Факти.бг счита, че е нагло да искаш от някого мнението му, когато току що си му ударил шамар, за да замълчи.

Благоевград / България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • хондака
  Отговор
  1 17:54  12.02.17
  Даже три кабинкови лифта трябва да има. То ибез това не останаха гори. Да секът и бизнесменчета от,, Банско,, да богатеят за сметка на природата.
 • УЖАС
  Отговор
  2 18:01  12.02.17
  Тоя па аман от него вече,имаме си достатъчно бензиностанции на добри цени,да се маха тоя измамник.как може да се гласува за него бе хора осъзнай те се.Той вече се е нагласил да влиза в парламента на лапаница ....
 • Калин
  Отговор
  3 18:05  12.02.17
  https://m.youtube.com/watch?v=oMFsNl7BFkk
 • Копчето
  Отговор
  4 19:44  12.02.17
  Магарешки и той иска да намаже,варненски бек,лъжлив!!!!!
 • Cop
  Отговор
  5 21:31  12.02.17
  Само в България природата е пущинак ! По цяла Европа чукарите са "опитомени" и хората изкарват милиарди, за сметка на дивата природа в държавата Булгарт...к !!!
 • Гого
  Отговор
  6 11:52  14.02.17
  Нали бетонираха морето дайте да направим същото и с горите егати катила!

Напиши коментар:


Публикувай