Last news in Fakti

13 Февруари, 2017 18:55 4 994 54

Борисов се ядоса на Герджиков

  • борисов-
  • герджиков-
  • се ядоса-
  • ечемишка-
  • избори
Борисов се ядоса на Герджиков - 1

"Изказването на Герджиков от днес, че за няколко дни направили повече, отколкото за години, граничи с нахалството. За десет години една лампа не закачиха. Да иде да види мостове, естакади и др. Това заяви в НДК пред представители на 23-ти, 24-ти и 25-ти МИР.

По-рано днес при откриването на злополучния тунел "Ечемишка", Герджиков заяви, че за пет дни е направено повече отколкото за пет години. Ремонтът в тунела се наложи, след като в тунела падна осветително тяло и уби жена.

Борисов препоръча на Герджиков да надникне в съседната тръба на тунела да види какъв ремонт се прави. „Точно когато проф. Герджиков беше във властта, искаха да дадат магистрала „Тракия" на концесия, а сега българинът се вози без пари. Точно по времето на Тройната коалиция се дадоха пари за тунел „Ечемишка", но нищо не се направи", подчерта Борисов.

Аз ще напомня, че ГЕРБ спаси положението магистрала "Тракия" да не се даде на концесия, защото сега на входа и изхода щеше да се плаща", заяви Борисов.

"В изграждането на метрото, паркове и булеварди, не можахме да направим хората съпричастни. Хората се подразниха, че казахме "ние го направихме", а там участваха хиляди хора - и строители, и останалите търпеливо чакаха ремонтите - не протестираха, чакаха, защото знаеха, че е за добро", коментира Борисов. Той благодари на хората за работата и търпението.

Според него ГЕРБ за първи път е направил програма, която отчита възможностите и слабостите. Всяка цифра в нея е на правеното през последните години, каза още Борисов.

"Ние 2 г. имахме проблеми само с нашите партньори", констатира Борисов. Премиерът охлаждал Томислав Дончев, който му се оплаквал от Меглена Кунева, с думите: "Ти не разбираш от коалиционна култура."

С комуникационен проблем, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов си обясни резултатите на партията от последните избори. След което изреди колко неща е направила партията му само в столицата, където, като станал кмет, и най-младият икарус бил по-стар от него. И попита, а какво е направило БСП.

Един от основните приоритети на ГЕРБ за следващ мандат са огромните облекчения в общуването на хората с администрацията. Ако партията се върне в управлението, занапред всички документни справки ще се правят служебно.

Борисов изтъкна, че е договорил с Путин да опрости на България 90 милиона от лихви и че е договорил от ЕС, където е борба за всяко евро, 320 милиона за границата. "Ако някой друг доведе 410 милиона, половин час ще му пляскам по часовник", обеща Борисов.

ГЕРБ е единствената партия, в която няма олигарси. Ние сме 100% независима партия, всичко зависи от нас", взриви залата Борисов. И заключи, че за 2 г. ГЕРБ е понесла пасивите в последните 2 г., но държавата е спечелила.

"Ще стане беля със сигурност!", каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов за машинното гласуването в отговор на въпрос на член на актива от трите столични избирателни района.

Борисов изказа съмнение и притеснение, че ще има проблем: "Не знам дали ще е Костинброд, но ако действително няма кой да сертифицира машините", намекна за фалшификации лидерът на ГЕРБ.

И веднага препрати отговорността на държавния глава. "Дано президентът има здрав разум, в него ми е надеждата! Оставите ли го на тези хора, ще искат веднага да ходим на избори. А нови избори - още 50 млн. и си управляват, без парламент", нападна той отново служебния кабинет. И така ще си заделяме по 100 милиона на година за избори, предначерта близкото бъдеще лидерът на ГЕРБ. Борисов посъветва още партийния актив да не го удря на хвалби какво са направили ГЕРБ и се самокритикува, че често казвал, че той е направил нещо, когато зад направата му стоят много други хора.

P.S.

Факти.бг напомня на читателите, че народът категорично заяви чрез референдум волята си да избира депутатите с мажоритарен вот. Политическата класа се уплаши и предпочете пак да се скрие в безличните партийни листи.

Факти.бг счита, че е нагло да искаш от някого мнението му, когато току що си му ударил шамар, за да замълчи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ндндндн

    65 18 Отговор
    И аз се ядосвах на Борисов - но ефект нулев!
    Сега ми е малко по-спокойно със служебния кабинет!
  • 2 Смях

    38 13 Отговор
    Боко, възирай!!!
  • 3 Ядосаният Винету

    50 13 Отговор
    И аз се ядосвам всеки път като го видя това говедо. И понеже говедото има PR и е модерно си има фейс и собствен сайт даже!
    Един ден реших да задам въпроси на говедото в неговата лична страница. И то говедото или PR-ра на говедото ме блокираха!
    Сега и да искам не мога да обясня на това теУе, че ми образува нерви. И пиша ли пиша на други места барем стигне мисълта ми до добичето
  • 4 кроко

    52 16 Отговор
    Тъпа тикво, Герджиков казва че за 5 дни се е свършило работа, която се е разтакавала 5 години! Не му е целта да се бие в гърдите (като теб) когато свъши работа за 5 лв., а казва че 5 години не сте си вършили работата. Което си е ФАКТ!!!
  • 5 kokoo

    40 11 Отговор
    Бате къде ще сравняваш Борисов с Герджиков!
    Все едно Люлин планина с Еверест да сравниш...
  • 6 ооооооо

    52 14 Отговор
    Hяма такъв идиот с света!
  • 7 въх

    49 13 Отговор
    самовлюбеният простак пак се изживява на новия папа. брей, от къде чак толкова простотия и егоцентризъм в това жалко селянче? ...че и си вярва! ужас!
  • 8 Осмия

    40 12 Отговор
    нямаш основание да се сърдиш.ти знаеш само да крадеш-НАГЪЛ СИ
  • 9 kkj

    20 7 Отговор
    Бат Бойко Баречето и Слави слагат минусите в мненията на хората!
    Ае вие друга работа нямате ли си?
  • 10 Dimitar Petrov

    36 12 Отговор
    Високомерните и самовлюбени ,,гербери,, не трябва да се връщат на власт и трябва да се разследват за грабеж на мангизи/ако са забогатяли от 2009г. досега да се върнат парите в хазната/
  • 11 Spravedliviq

    16 49 Отговор
    ако не е Бойко още да сте си в животинските л..на.
  • 12 Грую

    32 5 Отговор
    Аз искам само едно - проф.Герджиков и Б.Борисов да се явят едновременно на 10 различни теста за интелигентност.....и накрая да се раздели резултата на единия спрямо другия - и да се види какъв е порядъка.
  • 13 бай симо от софето

    25 9 Отговор
    То по-гоУем селяндур от Бойко и учителя му Тошо няма!
    -
    Да не си оня паляк с крантата? Пари за да ги величаеш и хвалиш взимаш ли? Щото аз не и затова ги плуя! Само са ми взимали под един или друг предлог пари - та така!!!
  • 14 заеби

    22 7 Отговор
    Наглеца вика дръжте наглеца !!!! Какво да го коментирам тоя плондир, абсолютен безсрамник !!!
  • 15 Гост

    31 7 Отговор
    Кое ми е бес пари бе Бойко.Заплата чисто 526 лв.за която изминавам 80 км. Със собствен превоз. защото,до работата ми няма обществен транспорт. 20 дена по 80 км =1800км*6 л- ра=108л-ра.*2.13=230лв. Ефтиното гориво,ефтината винетка,ниския пътен данък.Хубавите пътища заради които два пъти в годината ремонтирам предница.Тока който на месец ми е от 150 до 190лв.на месец ,при положение че се отоплявам на дърва.Та кое ми ебез пари бе.Е как и за кого да гласувам бе кратуно като няма никаква разлика между вас.

    Коментиран от #53

  • 16 Фен на Герджиков

    26 8 Отговор
    Господин Герджиков стои с достойнство на поста си.Някак си изглежда така както трябва да изглежда с действията си един премиер.Създава голямо уважение.Човека си го каза много правилно за 5 дена направихме повече отколкото те за 5 години.На черното бяло неможе да каже никой даже и тиквата.Само едно нещо не разбтах защо разни прости хора усвиркваха господин Герджиков на мача на Гришо когато му даде трофея.Срам ме е от хората които го освиркваха те са срам за България.Бай Ганювци жалки.
  • 17 TR зона

    20 6 Отговор
    Аз например ште платя за входа на магистралата-но магистралата ако е такова както е сега тоя да го духа,Тази магистрала не е магистрала е 1-во степенен път в Европейския съюз
  • 18 Фен на Герджиков

    14 3 Отговор
    Като се замисля кой би направил такова долно нещо... някакви привърженици на някоя партия ама на коя ли..
  • 19 Джедай

    16 7 Отговор
    Тиквун да обещае 1500 минимална заплата за да гласувам за герпи иначе с тия 650лв които се опитваш да ни примамваш не върви.Въобщее в нравствено-морална криза е изпаднала държавата.
  • 20 bg1300

    8 18 Отговор
    Абе тука само червени отживелици ли пишат? Пишат и се крият за разни имена като мижитурки на партийно събрание!Те съсипаха държавата, а това което направиха промивайки ума на хората със сладки приказки за справидливост и равенство а някои други в същото време живеха като червена буржоазия, убиха инициативата на хората за поколения наред, та тези сега плюят ли плюят, но всичко ще си дойде на мястото а мястото на БСП е на бунището!

    Коментиран от #22, #36

  • 21 доко

    14 2 Отговор
    Джедай, ти ако по обещанията им гласуваш....
    Аз ти обещавам 10000 Евро заплата - гласувай за мен, а после ще ти сваля кожата от гърба! Имаха време да покажат - е наакаха се не ни показаха нищо добро, затова леко в лево и настрани следващия път!

    Коментиран от #24

  • 22 Синът на бащата на народите

    12 3 Отговор

    До коментар #20 от "bg1300":

    Това което си написал се отнася за партията която ти плаща да я възхваляваш
  • 23 бат ти здравко

    16 3 Отговор
    Ае паляк, бг1300 то щото Бойко и компания се возят в трабанти и не са олигархия. Нямат пари бедничките, стига си писал глупости и си се излагал! Естествено, че всеки управляващ ще облажи, но по-важното е какво ще направи за хората! Е бат ти олигарх Бойко и компани ни съдраха кожите с измислени неща. Налози, глобички, билетчета, винетки и тн. Теглиха заеми в големи размери, които ти и аз за 1300 години България нема да можем да върнем!
    Така че мисли с шишарката на рамената си - стига си писал глупости!
  • 24 Джедай

    9 2 Отговор

    До коментар #21 от "доко":

    Разбира се,че това беше ирония.Но истината е,че всичко поскъпва не е ли редно и заплатите да се вдигнат и то поне 800 лв най малко да стане минималната.

    Коментиран от #25

  • 25 доко

    12 2 Отговор

    До коментар #24 от "Джедай":

    Редно е, ама никой няма да я направи!
    Само лъжат, докато не гласуваш за тях.
    Виж примерно заплатата на учителите я вдигат преди всички избори, но реално я дигнаха с 20лв и 56ст.
    Така че, народа трябва да излезе по улиците и да измете гадовете, тоя който е крал да си получи заслуженото и да гние зад решетките.
    Но това няма как да стане понеже не сме народ а мърша.... казал го е по-умен от мен!

    Коментиран от #27

  • 26 МММ

    16 4 Отговор
    Трябва да съдят тиквата за убийство в тунел Ечемишка!
  • 27 Джедай

    4 2 Отговор

    До коментар #25 от "доко":

    Нългарският народ е много търпелив народ,търпи много унижения и тормоз ,търпи много болка и несправедливости,търпи....търпи...търпи...
    и прелива чашата на тръпението в един момент защото дълбоко в душите си сме потомци на велики българи като Васил Левски,Христо Ботев,Капитан Петко Воевода и тн.Така че имам надежда за бъдещето,че държавата ще се оправи все някога това неможе да продължава вечно.
  • 28 Джедай

    2 1 Отговор
    Българският*
  • 29 Джедай

    3 3 Отговор
    Ето гледайте ме къв съм неграмотен пък колко много като мене има... и сте тръгнали да увеличавате заплатите на учителите.Хаха
  • 30 Гост

    7 2 Отговор
    Джедайче е каква е файдата от тия 1500 лв. Като онзи ден слушам че до 2020 водата в софия трябвало да се вдигне 10 пъти.Тока с незнам колко.А всичко останало?

    Коментиран от #32

  • 31 бобо

    5 5 Отговор
    Явно Борката се е стиснал и стинките стигат само, да плаща на оня с коня, та се налага същия да пише с 1000 ника... което меко казано е абсурдно поради факта, че ниския му интелект прозира зад всеки един псевдо ник, който ползва!
    -
    То Борето е свършил парата, щото пусна волана на държавата....
    кофти, ся не стигат да си наеме някой по-читав форумен драскач!

    Коментиран от #35

  • 32 Джедай

    5 1 Отговор

    До коментар #30 от "Гост":

    Така е прав си,че файда няма ,но като пример го казах.То вече не се живее тук.Колко хора напуснаха държавата и отидоха да работят в чужбина да не мислите ,че за кеф са го направили?Не за да оцелеят.И Герп както и други партии от прехода са виновни за това,но най вече последните управляващи които се уляха по всички показатели.
  • 33 Гост

    7 0 Отговор
    До 1300.Приятел нямам претпочитания към никоя партия.Като чуя политик ими се гади.Но ще ти кажа едно нещо ,ако всички управлявали БЪЛГАРИЯ са били като политиците управлявали след щуравия преход,сега нямаше да можеш да пишеш1300год.
  • 34 куцо пиле

    3 3 Отговор
    Джедайче Герб, а не Герп!
    Но квото и да е - не са стока тези.
    Най-добре гласувай да Издислав, той най-може да ни оправи.
  • 35 Коняра

    7 2 Отговор

    До коментар #31 от "бобо":

    Оня с Коня е тежка категория платен драскач,единствения му минус е бедният му и ограничен речник с който е неспособен да докаже правотата на партията е най вече защото не е права.Изненадам се,че още не е писал или пък пише с друг ник де да знам...
  • 36 аааааааа

    5 2 Отговор

    До коментар #20 от "bg1300":

    ааа, не - и тук-таме някой гербер на граждански договор, дето Цвъчко ви плаща безотчетно...от ония краднатите пари .. за пенсии.
  • 37 nj;bmjhp

    6 2 Отговор
    "Експремиерът не приемал оценки от "провалили се" политици".
    А от народа приема ли оценката, че е провален политик? Защото, какъв е ако не ПРОВАЛЕН след като на два пъти народа му поиска оставката и той сдаде властта?
  • 38 Гост

    5 2 Отговор
    МММ не само Бойко,като ги почнеш от 90та. та до сега.Днеска слушам в Елин Пелин някакви сирийци щели да си търсят правата.А нашите права бе,или м..ната им на българите.ЕС не отпуска пари за българи в момента а за бежанци.Ще измориме българите за да освободиме място за бежанци.Ама не всички българи че няма да има кой да се грижи за бежанците,защото те не са научени да работят .
  • 39 Скорпион29

    11 3 Отговор
    Борисовото правителство е виновно за смърта на жената в тунела дали са 2 000 000 лева на техна фирма за ремонт на тунела а те ги гепили естествено с благословия отгоре и после пак комунистите виновни от 89 г.
  • 40 пеко

    9 3 Отговор
    Какви комунисти виновни бе, та ние още караме по асфалт от соца.
    1960-1970г. Не е мръднал! А Бойковия изкара едно лято...
    Айде моля, без глупости - ясно е кой краде и надписва!
    По времето на соца, се крадеше умерено и то доста по веригата надолу!
    Демек имаше и за работника и за шефовете. Ся се краде нагло и по много, но само на високо ниво. За работника и прекия му шеф, не остава нищо! Точно поради това Бойко да си ходи и да не се връща!
  • 41 гойко митич

    8 3 Отговор
    Абе Бойко дали чете факти?
    Да види хората какво наистина мислят за него!

    Коментиран от #44

  • 42 Гост

    6 1 Отговор
    Скорпионче не защитавам главестия,ама преди него всичко цъфтеше и връзваше ли.Та той управлява двапъти по две.А то всичко се руши от 90 та. насам. И тук там нещо се направи с цел ,покрай това нещо да се освоят едни пари.
  • 43 котарг

    9 3 Отговор
    Имал е време да направи нещо - не е направил нищо!
    Изградил е няколко отсечки от магистрали с кофти матрял. Не си е бръкнал в джоба / бюджета. Зел е пари от балъците в ЕС. Една голяма част от парите изчезват в нечий джоб - не нашия, друга част отиват за рушвети, трета за тея дето са издигнали кандидата, четвърта на тоя - оня, друга за тоя с фалшивите фактури / за пред Европата/ и една 30 част отива по предназначение. Сори, ама не стигат парите, за качествено строителство и материали. После някой вземе че даде фира покрай тези икономии ... и всеки вдига рамене - злополука, имало да стане! Айде стига вече - хората не са тъпаци!
    Тя схемата е мега - супер - хипер елементарна, не ти трябва IQ над 60, за да я хванеш!
  • 44 Олд Шетър Хенд

    3 1 Отговор

    До коментар #41 от "гойко митич":

    Искаш прекалено много!
    Той не чете- той се информира!
  • 45 Глупак

    4 2 Отговор
    Няма вече КТБ и М бирата да стимулират правителството… ..
    Иначе сигурно щяха също да направят чешмички, шадраванчета…..евтини лекарства, бензини….кебапчета….чалга, референдуми.. ..огради.
    Вече е такава скука
  • 46 ФАКТ

    6 9 Отговор
    БСП - УПРАВЛЕНИЕ ..2 ПЪТИ..И ДВАТА ПЪТИ ЗАКАРАХА ДО ТОТАЛЕН ФАЛИТ..ТТТТООООТТТАААЛЛЛЕЕЕН.. И НЕ МОГА ДА КАЖА НИЩО ЗА КА4ЕСТВО ЗА ТОВА КОЕТО СА НАПРАВИЛИ ЗАЩОТО АБСУЛюТНО НИЩО НЕ НАПРАВИХА...ДАЖЕ ПО МАЛКО ОТ НИЩО..ПРЕДИ ДА ДОЙДЕ ''БОКО'' КАКТО ГО НАРИ4АТЕ СОФИЯ ПЛОВДИВ ВСИ4КИ ГОЛЕМИ ГРАДОВЕ ПРИЛИ4АХА НА ГОЛЕМИ СЕЛА В ТОТАЛНО ОКАЯНО ПОЛОЖЕНИЕ..
    ГЕРБ- УПРАВЛЕНИЕ = 4 ГОДИНИ...ОБЩО.. ТАКА НЕКА СИ ПРИПОМНИМ В КАКВО ПОЛОЖЕНИЕ ПОЕ ДЪРЖАВАТА ..ТОТАЛНО ФАЛИРАНА ОТ БСП...КРИЗА ПО СВЕТА..АМА МАЙ БЪРЗО ЗАБРАВИХ МЕ..ЗА ТЕЗИ ВРЕМЕНА КОИТО НЕ БЯХА ДАЛЕ4Е..ДОЙДЕ ТОЗИ БОКО И ПО НЯКАКВА СТРАНА СЛУ4АИНОСТ МАКАР 4Е КАЗВАТЕ 4Е Е ТЪП И ДРУГИ ТАКИВА ОБИДНИ ДУМИ..САМО 4Е АЗ МНОГО ДОБРЕ СИ СПОМНЯМ ПОЛОЖЕНИЕТО ПРЕДИ НЕГО . А ЯВНО ВИЕ МНОГО БЪРЗО СТЕ ГО ЗАБРАВИЛИ..АСФАЛТИРА ДОООСТА УЛИЦИ И МГИСТРАЛИ..НАПРВИ МЕТРОТО В СОФИЯ ЦЕНТЪРА ЗАПРИЛИ4А НА ЦЕНТЪР ГРАДА ЗАПРИЛИ4А НА ГРАД..УЛИЦИ ПАРКОВЕ МЕТРО ДЕТСКИ ГРАДИНИ РЕМОНТ НА СУМАТИ ЖП ГАРИ..АВТОГАРИ..ПЛОВДИВ СОФИА ВАРНА БУРГАС..И МНОГО ДРУГИ ПО МАЛКИ ГРАДОВЕ ЗАПРИЛИ4АХА НА ГРАДОВЕ...ПРЕДИ ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ОБЕЩА 450 ЛВ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА И ДА ДОВЪРШИ АСФАЛТИРАНЕТО НА ОПРЕДЕЛЕНИ МАГИСТРА ЛИ КАКТО И НА МЕСТА ЦЯЛОСТНОТО ИМ ИЗГРАЖДАНЕ..ДО КОЛКОТО ЗНАМ СЕГА МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА Е 460 С 10 ЛВ ПОВЕ4Е ОТ ОБЕЩАНОТО...МАГИСТАЛИТЕ СА ФАКТ..ДА КА4ЕСТВОТО ОПРЕДЕЛНО БЕШЕ ПРЕНЕБРЕГНАТО И МОЖЕ ДА СЕ ТЪРСЯТ КУСУРИ САМО 4Е ТЪРСИМ ТАКИВА ЗАЩОТО ИМА НЕЩО ЯВНО Е НАПРАВЕНО ИНА4Е НЯМАШЕ НА КАКВО ДА ТЪРСИМ КУСУРИ..ДА ГЕРБ НАПРАВИ МНОГО В ДЪРЖАВАТА ДАЖЕ ПРЕКАЛЕНО

    Коментиран от #47

  • 47 Springfield

    4 5 Отговор

    До коментар #46 от "ФАКТ":

    Платен трол заради такива неграмотници като теб учителите не заслужават да им се увеличава заплатата.Герпи фалира държавата а не БСП колко пари заем изтелиха от световната банка и къде са парите?Нещо каза ли се,че не се чу повече за случея.

    Коментиран от #48, #51

  • 48 Springfield

    4 0 Отговор

    До коментар #47 от "Springfield":

    460ЛВ минимална заплата е подигравка!2017година!10 лева повече ни били дали абе ей я се скрии те си увеличават всяка година с по 300 лв заплатите 10 лв ни дали повече трябва да се радвам ли...незнам кво да кажа обидно е ...

    Коментиран от #50

  • 49 Morgoth

    4 1 Отговор
    Много хейт виждам по адрес на Бойко. Не че не си заслужава част от него. Определено с много неща не се справи. На изборите ще имате възможността да си кажете мнението. Само не правете една от двете основни грешки:
    - да не гласувате, защото така вашето мнение ще иде на вятъра
    - да гласувате за БСП, защото това, че ГЕРБ не удовлетворяват очакванията ни е едно, но колкото пъти да идвали БСП на власт трагедията е била пълна и години след това не сме можели да оправим поразиите
    Пишете ми минусите сега, но си опичайте акъла на изборите - всичко което не е БСП е по-добро.
  • 50 Morgoth

    3 0 Отговор

    До коментар #48 от "Springfield":

    Заплатата не ти я дава правителството. Минималната заплата която то определя реално не би трябвало да съществува в една развита пазарна икономика. Заплатата ти идва от този който те е наел и тя се определя от пазара - колко ти носиш като печалба, колко лесно ти можеш отидеш при друг и колко хора чакат за твоето място.
    Всеки който чака заплатата му да се увеличи на база на увеличение на минималната работна заплата е обречен на бедност за цял живот. Ако си на минимума трябва да промениш нещо - специалност, местожиителство ...
    Аз получавам повече от един депутат (ако не се броят скритите им доходи), но да постигна това съм учил 16 години и съм напуснал родния си град.
  • 51 Morgoth

    2 1 Отговор

    До коментар #47 от "Springfield":

    Ако си над 30 годишен пробвай да си спомниш правителствата на Луканов и Виденов. Ако си по-млад питай някой по-стар или прочети малко на темата и след това говори кой колко щети е нанесъл на икономиката на държавата. Всяко следващо правителство след тях крадеше по-малко, не защото са много по-честни, а защото нямаше вече какво да се краде.
  • 52 димо

    1 4 Отговор
    имам чувството че пред компютъра стоят червени бабички без работа и плюят срещу бойко скрити зад псевдоними
  • 53 гост

    4 0 Отговор

    До коментар #15 от "Гост":

    Дано повече хора се усетят най накрая че само 7,62 е управията , друга няма .
  • 54 неутрален

    1 0 Отговор
    Е Тикво, Тикво!Неповторим си- наглост, лъжец, некадърност, некомпетентност, простотия и още какво ли не ПОШЛО! Вън от властта, че си срам и позор.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове