1 968 9

Димитър Байрактаров напусна Патриотите

Димитър Байрактаров напусна Патриотите
Стефанаки Йоанис

Депутатът от 43-ото Народно събрание Димитър Байрактаров е напуснал Патриотичния фронт и НФСБ.

“Моят морал ми говори, че нещата са много, много гнили. Напускането ми е по морални причини. За мен няма повече място в такава формация. Явно на книга изповядваме едни и съши ценности, но не и на практика. Това обединение е превърнато в част от статуквото, срещу което хората негодуват. Няма да стана съучастник в този сценарий, който ще завърши с ограбване на българската държава“, заяви пред “Евроком“ Димитър Байрактаров.

“Това че двама трима човека на бутилка водка са решили да се обединят, не означава, че хората по места са се обединили с такъв ентусиазъм. Листите, които предстоят да бъдат представени, са изпълнени с изключително компрометирани хора и с хора, които са доказали, че нямат място в Народното събрание. Говорим за човек, който в 43-ото НС се е изказвал веднъж, и е бил гонен заради речта си. Представете си“, коментира той.

По думите на Байрактаров става въпрос за водача от Варна, който според него не е способен да води кампания, но явно е послушен.

“На мен ми бяха казали, че съм предвиден на избираемо място след лидерите. Тези лидери не могат да си решат техните си проблеми и са буквално като детска градина“, подчерта Байрактаров.

Той коментира и темата с увеличаването на минималните пенсии на 300 лева, която беше подхваната именно от Патриотичния фронт.

“Темата с увеличаването на пенсиите е реално възможна, но моята горчилка идва от там. Днес си направих труда да разгледам стенограмите по повод въпросните пенсии и се оказа, че голяма част от депутатите от Патриотите дори не са присъствали“, каза Байрактаров.

Бившият депутат подчерта, че не знае с кого ще се коалират “Обединени патриоти“, но посочи, че “единият лидер води тайни разговори с ГЕРБ, другият - с БСП, а третият не могат да го намерят“.

“Фронтът в момента няма програма, разчитат на заучени думи. Аз ще се боря, защото мисля, че трябва да уважа избора на 2,5 милиона българи за мажоритарна система. Аз ще изляза с името си и това, което съм направил. Ако те са били искрени, могат да ме подкрепят, за да продължим заедно тази битка. Вероятно моята принципност е причината да ме държат далече“, каза още Байрактаров.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • умник
  Отговор
  1 09:12  14.02.17
  Акъл идва... ама ненавреме....
 • чернаев
  Отговор
  2 09:21  14.02.17
  свалям шапка на байрсктаров постъпи правилно като велизар енчев
 • чернаев от шумен
  Отговор
  3 09:29  14.02.17
  браво г-нБАЙРАКТАРОВ имате чест и достойнство това което казвате е точно така за две години нфсб не говориха за соц. политика почнаха по презид.избори и сега за парл избори се сетиха ????
 • Бай хой
  Отговор
  4 09:37  14.02.17
  А га яди кифтета ни рива. Уважавах байрактаров до момента в които се закачиха за властта и потъпкаха волята на избирателите. Достойно се представи само Енчев. Отстояваше идеите си каквито и да са и без да се влияе от червените ченгета от герб. А байрактарчето ревна чак кто го сложиха на неизбираемо място в листата. Това е повече от недостойно и жалко. Като си ял грешни кифтета че си платиш и сметката тъпкано.

  Коментиран от #7


 • Быдло Советское
  Отговор
  5 11:13  14.02.17
  Много интересно! Там нещо не върви явно. Този г-н е много умен, принципен и предвидлив. Имам надежди, че ще остане в дясното пространство!
 • НИК
  Отговор
  6 17:14  14.02.17
  ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО ПО "ЕВРОКОМ"ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ ,КАКВИ ФАКТИ ИЗТЪКНА БАЙРАКТАРОВ!!! http://eurocom.bg/shows/video/delnici/4558
 • УДО
  Отговор
  7 20:11  14.02.17

  До коментар #4 от "Бай хой":

  Уважаваш енчев ,защото бившите ченгета от дс си се уважават и много се гордеят от себе си,но СЛЕД като бъдат осветени.
 • Кико
  Отговор
  8 21:24  14.02.17
  Евала на човека. Вижда се, че власта омагьоса и патриотите. https://www.youtube.com/watch?v=ihh-iqYaHWA Гледайте само !
 • Га яди кифтетата не рава
  Отговор
  9 09:55  15.02.17
  Сложиха байрактарчето на неизбираемо място в листите и ревна с цяло гърло...

Напиши коментар:


Публикувай