1 660 3

Любов от пръв ...билборд

Калина Петрова

Да изкрещиш пред всички любовта си. Да направиш признание към човека, когото носиш съкровено в сърцето си, но не да оставиш чувствата си, заключени там, а да ги споделиш пак с всички. Това е любовта. В последните години все по-често за Деня на влюбените хората се осмеляват да изразят на обществено място щастието, което изпитват да са с някого. Като една от най-предпочитаните форми за това са крайпътните билбордове. Така е постъпил и хасковлията Стефан Димитров. Билборд по пътя Димитровград-Хасково осъмна тази сутрин със снимка на него и любимата му жена. Надписът е „Обичам те, Светла!“, съобщи "Haskovo.net".

Фотосът в Haskovo.net изпрати познат на двойката. Иван Иванов е решил да заснеме и изпрати снимката с любовния билборд, защото сам той вярва, че когато любовта е искрена, чиста и окрилена, не е необходимо да остава прикрита само между двамата, които я споделят.

Авторът на любовното послание е Стефан Димитров. 24 -годишният хасковлия е с дамата от снимката от около година. Тя се казва Светла. Това, което се знае за нея е, че е абитуриентка в Езиковата гимназия в Хасково.

„Жестът на Стефан е много романтичен, за което го поздравявам. Аз съм от хората, които смятат, че една любов не трябва да се крие. Няма нищо по-хубаво, когато човек обича истински да го каже така, че всички да го узнаят“, смята 26 -годишният автор на снимката Иван Иванов, който споделя, че в момента е сингъл, но един ден, когато има половинка отново, е готов на жест, като този на Стефан - да заяви любовта си пред целия свят.

По-късно през деня, явно когато вече изненадата е бил разкрита на място пред любовното обяснение, качено на билборда, двамата влюбени качиха и снимки от мястото във Фейсбук профилите си.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • хаскююю
  Отговор
  1 23:59  14.02.17
  Позьорщина и лигавщини !!! Това не се прави от сърце ми да се покажем кви сме романтични "батки" !!!
 • хайл
  Отговор
  2 10:39  15.02.17
  На 24 с новата S класа AMG.....
 • гощо
  Отговор
  3 08:06  17.02.17
  Първенюшка изява на пикльо-син на селски новобогаташ!!!!!!!

Напиши коментар:


Публикувай