637 0

Валери Симеонов за обвиненията в задкулисие: Това са нелепици

Бивш член на Патриотите заяви, че те провеждат тайни преговори с ГЕРБ и БСП

Стефанаки Йоанис

"При мен няма задкулисие, а предкулисие. Никой няма време да се занимава с ГЕРБ и БСП. Те са ни последната грижа". Това заяви за "Здравей, България" съпредседателят на Обединените патриоти Валери Симеонов.

Думите дойдоха в отговор на обвиненията на ексдепутата Димитър Байрактаров. В началото на седмицата той напусна Патриотите, като заяви, че те водят тайни преговори с ГЕРБ и БСП и стиковат избирателните си листи с тях.

Симеонов определи обвиненията като "нелепица" и изтъкна, че към момента листите все още не са наредени. Той заяви, че последно е говорил с експремиера Бойко Борисов на заседанието при президента, когато Патриотичният фронт щяха да правят мандат.

"Байрактаров e тръгнал да прави собствена политическа кариера. Да му пожелаем успех и толкова", заяви той.

Симеонов коментира и позицията на жителите в Елин Пелин, които отказаха да приемат семейство сирийски бежанци.

"Прекалено много се вълнуваме от съдбата на сирийците. Нека не забравяме, че в нашите градове живеят наши сънародници, които имат абсолютното право да желаят или да не желаят с кого да съжителстват", смята той и допълва, че е нормално местните в Елин Пелин да се притесняват.

P.S.

Факти.бг напомня на читателите, че народът категорично заяви чрез референдум волята си да избира депутатите с мажоритарен вот. Политическата класа се уплаши и предпочете пак да се скрие в безличните партийни листи.

Факти.бг счита, че е нагло да искаш от някого мнението му, когато току що си му ударил шамар, за да замълчи.

България


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай