1 360 5

Искат построяването на тунел под Петрохан

„Единни за промяна“ събраха 3200 подписа

Искат построяването на тунел под Петрохан
Калина Петрова

За пореден път будното гражданско общество във Видинско заяви ясно и категорично своята подкрепа за добра кауза – изграждане на тунел под Петрохан.

Повече от 3200 подписа бяха събрани от членове, симпатизанти и доброволци на гражданско обединение „Единни за промяна“. В националната гражданска инициатива се включиха жители от различни селища на Северозападния ни край, които се надяват, че искането им ще бъде чуто и уважено.

От „Единни за промяна“ днес ще изпратят събраните подписи на инициаторите на кампанията. Подписката от Видинско ще бъде присъединена към останалите и внесена по установения ред в Народното събрание.

Гражданско обединение „Единни за промяна“ отправя благодарност към всички, които се включиха в инициативата.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ЪРП
  Отговор
  1 12:18  16.02.17
  ПОДКРЕПЯМ ИСКАНЕТО НА СЪНАРОДНИЦИТЕ НИ ОТ СЕВЕРОЗАПАДА, НО С ЕДНО МНОГО ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ.......... ТОЛКОВА ДЪЛЪГ И СЛОЖЕН ИНЖЕНЕРЕН ПРОЕКТ /ТУНЕЛ/, ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗПЪЛНЕН ОТ НЯКОЯ ОТ НАЙ-ОПИТНИТЕ НОРВЕЖКИ КОМПАНИИ В СТРОЕЖИ НА ТУНЕЛИ! ТАМ ИМАТ ФЕНОМЕНАЛЕН ОПИТ И ИЗИСКВАНИЯ ЗА ТАКИВА СЪОРЪЖЕНИЯ......ДОРИ ОБРЪЩАТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВНИМАНИЕ НА СПЕЦИАЛНО ОСВЕТЛЕНИЕ, ЗАЩОТО Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО ЗА УМОРАТА НА ПОГЛЕДА И ВЪЗПРИЯТИЯТА НА МОЗЪКА НА ШОЬОРА В ТУНЕЛА!!! ОБРЪЩАТ И ФЕНОМЕНАЛНО ВНИМАНИЕ НА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРЕДЦИЗНАТА И БЕЗУПРЕЧНО ЕФЕКТИВНА ВЕНТИЛАЦИОННА И ПРОТИВОПОЖАРНА СИСТЕМА В СЛУЧАЙ НА ГОЛЯМ ПОЖАР В ТУНЕЛА!!! А, ТУК В БЪЛГАРИЯ НИКОЯ ФИРМА НЕ Е СПОСОБНА ДА ИЗПЪЛНИ ТАКОВА СЪОРЪЖЕНИЕ С НАЙ-ВИСОКИ СТАНДАРТИ!!! В БЪЛГАРИЯ ДОРИ ЗАКОНА ЗА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ Е НАПРАВЕН ТАКА ,ЧЕ ДА ПЕЧЕЛИ ТОЗИ, КОЙТО ПРЕДЛОЖИ НАЙ-НИСКАТА ЦЕНА ...........И СЪОТВЕТНО РАБОТИ С НАЙ-ДОЛНОПРОБНИТЕ МАТЕРИАЛИ В ПОСЛЕДСТВИЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!.....ТО ТОВА Е ОЧЕВИДНО ЗА ВСЕКИ БЪЛГАРИН!!! В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ ОТ СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ, ЩЕ РИСКУВАТЕ ЖИВОТА СИ ВСЕКИ ПЪТ ,КОГАТО СЕ НАЛОЖИ ДА ШОФИРАТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ТУНЕЛ!!!!!!....ЗАЩОТО НЕ Е ВЪПРОСА ДАЛИ ЩЕ СЕ СЛУЧИ ТРАГЕДИЯ, АКО БЪЛГАРСКА ФИРМА ГО СТРОИ......А ,КОГА ЩЕ СЕ СЛУЧИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! В ДОЛОПОСОЧЕНИЯТ ЛИНК СА ПОСОЧЕНИ СЛУЧКИ В ТУНЕЛИ ОТ ПРЕДИ 2012 Г. И ТОВА СА СЛУЧАИ В НАЙ-РАЗВИТИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ С НАЙ-МОДЕРНИТЕ СЪОРЪЖЕНИЯ / ТУНЕЛИ/.....С НАЙ-ДОБРИТЕ СПАСИТЕЛНИ СЛУЖБИ ЗА РЕАГИРАНЕ!!!!!!!!!!!!!

  Коментиран от #4, #5

 • ЪРП
  Отговор
  2 12:20  16.02.17
  ЛИНКА, КОЙТО ТРЯБВАШЕ ДА ИЗЛЕЗЕ В КРАЯ НА ДОЛНИЯ КОМЕНТАР: https://dariknews.bg/novini/sviat/naj-golemite-katastrofi-v-pytni-tuneli-v-evropa-870048
 • Gabrovo
  Отговор
  3 13:01  16.02.17
  Хайде първо , под Шипка да направят , всеки да си чака реда .
 • ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ
  Отговор
  4 13:21  16.02.17

  До коментар #1 от "ЪРП":

  Кой разумен човек не би го подкрепил ? Големия въпрос е ако искаме да привлечем сериозна фирма с опит и тн. с каква концесия трябва да го направим? Трябва ни договор за доста дълъг период за да може концесионера да си възвърне вложенията или таксата за преминаване да бъде доста висока за да може да се възвърне вложението за 35 години! С две думи тия хора от северозапада няма за какво да събират подписи защото и парламент няма а направо да се вдигат и да идват при президента и да го питат КАЙ УМНИК ГО НАКАРА ДА ВЪРНЕ ЗАКОНА ЗА КОНЦЕСИИТЕ !!! Все пак като си президент трябва да носиш отговорност за глупавите си решения па макар те да идват от разни съветници!!!
 • Morgoth
  Отговор
  5 16:49  17.02.17

  До коментар #1 от "ЪРП":

  Ако го напишеш с по-малко текст. Ако си спомниш за какво се ползват малките букви. И ако битона за удивителната не ти заяжда има шанс някой да ти прочете мнението.

Напиши коментар:


Публикувай