894 4

Ексшефът на АПИ: Има десетки опасни съоръжения по пътищата

Стефанаки Йоанис

"В България има десетки опасни съоръжения по пътищата и те ще стават повече". Това заяви за "Събуди се" по Нова телевизия бившият председател на АПИ инж. Лазар Лазаров. Изказването идва след зачестилите инциденти заради разпадащи се мостове и тунели.

Той коментира случилото се в тунела "Ечемишка", където в началото на месеца лампа се стовари върху автомобил и отне човешки живот.

"Никой не иска да бяга от отговорност. Причината за това, че тунелът е поддържан в предаварийно състояние е, че средствата не достигат. "Ечемишка" продължва да е опасен. Водата продължава да си тече", поясни инж. Лазаров.

По думите му лошото състояние на много пътни съоръжения в страната се дължи на ограничения бюджет: "Ние сме алармирали, че има опасни мостове, че трябва да ги затворим. Но никой не искаше да чуе". Това отбеляза бившият шеф на АПИ.

P.S.
Българската държава е абдикирала от българските пътища!
ФАКТИ.bg настоява за истинска държавна власт, ред и контрол по пътищата.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 15:56  18.02.17
  Ексшефът на АПИ: "В България има десетки опасни съоръжения по пътищата и те ще стават повече" - как така бе човек да не се бъркаш нещо у нас с пътищата проблеми няма, режат се ленти наляво и на дясно, за луди пари се строят смешно къси участъци от магистрали, които веднага щом презимуват вече са за ремонт ама нищо, важното е че гръмко ги откриваме с телевизия, а после тихо-мълком ги зацепваме на съдбата им и се впускаме в нов проект със същото качество. Та така бъркаш се май или пък не.
 • педерасии
  Отговор
  2 16:40  18.02.17
  Ами да, само че не е така защото няма пари, а защото не спряхте да крадете, бездарни!
 • неутрален
  Отговор
  3 20:48  18.02.17
  Пари имаше, но Винету с 40-те разбойника, че и повече яко крадяха. Дебелобузата костенурка - Свинетката и до ден днешен като я покажат по телевизията гордо докладва, че много са построили, но това, че не отпускаха пари и не поддържаха нищо, това е истината, че в поддръжката ги няма яките комисиони и тлъстите кражби, но ти Лазаров си подаде оставката, че много зачестиха смъртните случаи по пътищата и реши да избягаш.
 • Оги
  Отговор
  4 07:43  19.02.17
  Този крадец Лаборанта още ли не е в Затвора?

Напиши коментар:


Публикувай