666 4

Ген. Попов: Заслужава да работиш за българския войник

Стефанаки Йоанис

Моето решение за напускане на армията е чисто етично и джентълменско. Не е в интерес на Българската армия да променяме отношенията си с Румен Радев. Аз не съм вечен, на мое място ще дойде друг. Това каза пред Нова телевизия ген. Константин Попов, бившият началник на отбраната. Той е поредният генерал,който тръгва към политиката. Доскорошният началник на отбраната Константин Попов става водач на листата на ГЕРБ в Пловдив-област.

Той напусна армията в началото на декември, официално за да даде възможност на новия президент да избере нов човек, с когото да работи.

„С моя рапорт доказах, че властта за мен не е самоцел. Ще си остана винаги летец. Заслужава си да работиш заради българския войник“, отбеляза ген. Константин Попов.

„Предложиха ми да вляза в политиката, след смс от г-н Борисов. Той ме извика в централата на ГЕРБ, където поговорихме. Вярвам на Борисов. По времето на неговото управление се направиха неща, които могат да се видят и пипнат. За мен най-важно е да има стабилност, ясни и верни решения за бъдещето“, категоричен беше ген. Попов.

„Не обичам двуличниците“, призна той и си пожела: „Дай Боже да не се окаже, че в парламента са събрани много такива“.

„Все още емоционално съм във въоръжените сили. Защо да няма честно хора в парламента, да са оптимисти и да седнат да градят държавата“, попита генералът. Бившият началник на въоръжените сили разкри как е дошло предложението към него.

„Ген. Радев си спечели честно и почтено изборите. Моето участие в политиката не е заради него. Има и другите листи, в които участват генерали. Защо генералите да не участват в политиката - нима не са по-подготвени и нямаме отношение към държавата си?, попита Константин Попов. Той призна, че често се е разочаровал.

P.S.

Факти.бг напомня на читателите, че народът категорично заяви чрез референдум волята си да избира депутатите с мажоритарен вот.

Политическата класа се уплаши и предпочете пак да се скрие в безличните партийни листи.

Факти.бг счита, че е нагло да искаш от някого мнението му, когато току що си му ударил шамар, за да замълчи.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Политици еднодневки
  Отговор
  1 11:39  19.02.17
  Новите първи, са утрешните последни. Този цирк сме го гледали. Бойко играеше тази роля за така наречения цар. Пишат те на първо място да подлъжеш някого да гласува, а после се отказваш и идва партиеца, скрит зад гърба ти. Без мажоритарни избори, нищо няма да се промени.
 • Трапер
  Отговор
  2 12:18  19.02.17
  А сега ще ни управлява , гжа КАРНЕЛИЯ И МЕЕЕВСКИ група . Ха да ни е честита победа на мизерията и корубцията.
 • ТВОЙ ВИПУСК
  Отговор
  3 18:49  19.02.17
  КОЦЕ РАЗОЧАРОВАНИЕ . ГЕРБЕРСКИ МАШИ .
 • актьорско майсторство
  Отговор
  4 19:37  21.02.17
  Обещали са му "блестящо" бъдеще в политиката. И понеже човека иска да изкара и някой лев разбира се е казал ДА. Ама просто е сбъркал момента и партията, гербаджийте са бита карта.

Напиши коментар:


Публикувай