19 Февруари, 2017 19:39 2 094 11

Вижте новите лица от листата на БСП

  • бсп-
  • лица-
  • листи

Интелектуалци, творци, военни, лекари и учители издигат от Позитано 20

Интересни личности от областта на изкуството, спорта, научните и артистичните среди са сред кандидатите за народни представители от коалиция „БСП за България“.

Михаил Христов е трикратен световен шампион на скок дължина, завършва специалност "Право" в УНСС. Често е канен за мотивационен лектор пред големи компании и държавни институции. Посветил е и голяма част от времето си в борбата за създаване на по-добри условия за хората и децата с увреждания в България. Самият той попада в тази графа - преди десет години, след инцидент, параатлетът е лишен от двете си ръце, но волята за живот и промяна към по-добро са неговата движеща сила. Той е включен в листата на „БСП за България“ от 25 МИР – София. В същия район за доверието на избирателите се бори и Хари Хараламбов, който работи в Института за незрящи.

Популярният актьор Любомир Ковачев, познат на българската публика от филма „Чужденецът“, ще се бори за доверието и симпатиите на хората в 23 МИР – София. Професорът по пантомима в НАТФИЗ Александър Илиев и известната актриса и певица Нона Йотова са сред кандидатите за депутати в 24 МИР – София. Професорът създава и ръководи поставянето на множество постановки и е автор на научен труд в сферата на театралното изкуство. Йотова е основателка на Първия български женски театър. Тя играе в безброй постановки и филми.

В листата в Пловдив е включена професорът по реторика от Софийския университет Донка Александрова. Позната на три континента със своите професионални качества, тя е удостоена с орден „Св. Кирил и Методий” и е наградена от президента на Индия - д-р Шанкар Дайал Шарма за заслуги за развитието на българо-индийските културни връзки. Тя е преподавала реторика в Софийския университет, УНСС, Пловдивския университет, гост лектор е в два индийски и един американски университет. В Смолян кандидат за народен представител от „БСП за България“ е преподавателят в Софийския университет и доктор по исторически науки Христо Беров.

В София Област в листите на левицата е бившият командир на Национална гвардейска част Боян Ставрев.

Директорът на врачанския театър Анастас Попдимитров е кандидат за депутат от Враца. Той е магистър по актьорско майсторство от НАТФИЗ. Владее руски и френски език.

В Ямбол листата на левицата допълва архитектът Даниела Сивкова.

Преуспяващият бизнесмен и пилот Антон Георгиев, добре познат на плевенчани, допълва листата на левицата в Плевен. Георгиев дълги години се занимава с авиация и към момента е собственик на летище „Бохот“ и школа за пилоти.

Георги Алексиев - ръководител на хирургическото отделение в Сандански, е част от листата на левицата в Благоевград. В Русе сред кандидатите за народни представители, издигнати от коалиция „БСП за България“, е любимият на поколения българи олимпийски шампион по стрелба Таню Киряков. Той е единственият спечелил олимпийски златни медали в 50-метровата стрелба с малокалибрен пистолет и в 10-метровата стрелба с пневматичен пистолет.

P.S.

Факти.бг напомня на читателите, че народът категорично заяви чрез референдум волята си да избира депутатите с мажоритарен вот.

Политическата класа се уплаши и предпочете пак да се скрие в безличните партийни листи.

Факти.бг счита, че е нагло да искаш от някого мнението му, когато току що си му ударил шамар, за да замълчи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Петров

    4 9 Отговор
    Михаил Христов май е най-добрия избор.Момчето се бори в тая клета държава и пак успява.Пожелавам му успех
  • 2 рес еоод

    12 7 Отговор
    там нови няма,заченати са в грях
  • 3 И ся кво

    13 2 Отговор
    Интересно? От цялата тази изброена група, единственно ме впечатлиха оня военният от Нац. гвардия и пилота преуспелиитя бизнесменн. Останалото някак си не ми се връзва, като интелект за градеж на една държава... - артисти, скакачи на дължини, всякакви, но не и икономически мениджмънт, военно дело и то тактика с опит в разните му сектори плюс международно и местно право. Не виждам нито един, който да може да даде съвет по реална охрана на вътрешна сигурност включвам и борбата с криминалогенни елементи и то на законодателно ниво, нито пък реално тактически експерти, по военно дело в разните му подразделения на БА? Някак си ми е странно да ме управляват лекоатлети, гимнастички, доктори по хирургия....и вскякакви артисти -. приличат на бат Сали и оня дето закъсал в преспите с колата, че викал да го вади шефа на АПИ, отклонявайки помощта на екипа и от патрулката. Странна държава? УПравлявана от печатари ала Живков, до чобани и полуграмотни, но законово толерирани и заплащани? Нема бъдеще такава кочина, нито народа и - в случаят българският. Ако щете правете всеки ден почести на Левски, нищоо не научихте от мъките на Левски - човека умря, за да бъде справедлив света, да се дава път на кадърното, а не на връзкарчето! Нищо не научихте и от Левски и Ботев. Жалко, но факт.- Какво ще помогне един стрелец по мишени ако ще и световен шампион да е? Какво ще съгради+ Стрелбища? Явно герберитге повечето са футболисти градинари и магистрални работници, понеже все това да
  • 4 кочовица

    9 4 Отговор
    Като гледам най добре ще е да създадем едно ТКЗС па да си го управляват кой както ще,че така и надеждата ни я изсмукаха.
  • 5 Реалист

    8 2 Отговор
    Пооомооощ ще повърна,познавам "интелектуалната"групичка,начело с п...ла Любчо Ковачев,който е играл в 2 филма и е завършил неизвестна школа за артисти,после се правеше на жиголо,белкем му дадат някоя роличка.За Нонето,нямам коментар,всички я знаете на Богито красавицата,така му се пада!Но къде е Деси Тенекеджиева,да завърши този невероятен избор на гурото-синът на генерал Ламбов-Стефчо Данаилов,който пише неграмотно-ЗБОГОМ!!!
  • 6 Малтус

    4 4 Отговор
    Да се разкарат мазните дебело.ерковци от Президиума, както и тези, като Георги Найденов, които са били по 3 пъти депутати и да дойдат нови, независими и необременени доказани млади хора, които да държат на собственото си мнение, а не да следват сляпо Партийните заръки !

    Въпреки, че в тая скапана държава, населена с комплексирани, неграмотни, тъпи, бедни и мизерни, мързеливи, злобни и завистливи неуки булгаристанчета, свестни млади хора много трудно се намират....

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Артист

    8 0 Отговор

    До коментар #6 от "Малтус":

    Като,чета квалификациите с които боравите,мисля,че Вие хич не сте комлексиран,тъп,негрмотен,беден,мизерен,мързелив,злобен,неук булгаристанец и живеете в някоя нескапана държава!
  • 8 оперативен работник

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Малтус":

    Сър Томас Робърт Малтус-профил:Със сигурност е не млад,симпатизант на БСП,но много завистлив и злобен човечец,типична неудовлетворена електорална единица на столетницата!
  • 9 Киро

    7 3 Отговор
    Този гнусен сбирщайн, наречен БСП, повече НИКОГА не трябва и няма да управлява!
  • 10 димо

    5 0 Отговор
    тая КУРНЕЛА хубабаво ги наредила Комунист / милионер /комунист /милионер ТОЧНО ТЕЗИ ще защитават социално слабите
  • 11 ЖЧТ

    2 0 Отговор
    БСП ще се грижат за нас или ще ни правят ТЕАТЪР?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове