3 889 7

Не съм видял нелегален имигрант да оре

ВМРО подкрепя кмета на Елин Пелин, който отказва да издаде документи на семейство с хуманитарен статут

Стефанаки Йоанис

Подкрепям хората, които не желаят България да се наводни като Германия, като Белгия, с нелегални имигранти. Това заяви в студиото на „Тази сутрин” лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов във връзка с протестите в Елин Пелин срещу настаняването на сирийско семейство с хуманитарен статут. Подкрепеният от националистите кмет продължава да не издава документи за адресна регистрация на хората.

„Кметът е избран от гражданите на Община Елин Пелин и е длъжен да се съобразява с техните желания. Видяхте спонтанната реакция на хората на площада”, посочи Каракачанов. По думите му в Елин Пелин има „поне 10 човека мюсюлмани”, които са добре интегрирани, защото са дошли у нас още като студенти, но имало и поне 20-30 нелегални.

Вижте Европа – Европа се наводни с нелегални имигранти от Африка, от Близкия Изток. Хора, които не желаят да се съобразяват с историята и с християнските традиции, подчерта националистът. На въпрос не могат ли част от мигрантите да бъдат полезни за България с труда си, той отговори: „Аз не съм видял и не съм чул някой от тези 19 000 нелегални имигранти да обработва земя и да работи”.

Той запита защо българското правителство не дава временен статут на сирийските граждани, който да отпада след края на конфликта.

Междувременно в Елин Пелин сем. Джабер споделиха пред камерата на bTV, че отношението на местните към тях бавно се променя към по-добро. Документи обаче все така не са получили: „Никой не ни е питал, никой не ни се е обадил от тези институции”.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • БЪЛГАРИЯ
  Отговор
  1 10:23  20.02.17
  Ами нали са нелегални.... как да орът ;) хахаха .ахти политика и тоя
 • кюфтенце
  Отговор
  2 10:26  20.02.17
  Тоя па национал, хората не ги искат в България.... земя тръгнал да им раздава.
 • мунчо
  Отговор
  3 10:51  20.02.17
  а ти кога си орал бе,търбух!
 • onq s konq
  Отговор
  4 13:18  20.02.17
  Да очакваш тия хора да ги видиш да орат е все едно да очакваш да видиш слон да мъти яйца.Далеч по-абсурдното обаче въпреки това да си ДЕПУТАТ?!А е близко до акъла,че те си имат съвсем други неоспорими способности като например да изпипат атентат,да се самовзривят ако трябва...Ама е за тва куцат нещата в БГ-защото се използва човешкият потенциал не по предназначение и то на най-високо ниво!
 • Митко
  Отговор
  5 15:11  20.02.17
  Аз съм виждал как Къракачана ореше ореше , никога не е орал и той . А стига се перчел ! Ти си по вреден от бежанците. Хората знаят , как яхна партията си , знаят колко си честен , ужас.
 • Хасан
  Отговор
  6 17:57  20.02.17
  Да правиме като Турция.. Гражданство за доктори,сестри,инженери и други специалисти

  Коментиран от #7

 • Наско
  Отговор
  7 18:22  20.02.17

  До коментар #6 от "Хасан":

  Какви специалисти,ако имаше специалисти , Афганистан нямаше да е такава тоалетна.Това всичко е паразит дошъл за лесен живот в Европа.Арабин ще ти работи те ако работеха нямаше да събират от цял свят хора да им строят а те да се дупят по 5 пъти на ден.

Напиши коментар:


Публикувай