Last news in Fakti

20 Февруари, 2017 17:57 1 835 14

Бареков: Оттеглям се от тези избори

  • николай бареков-
  • "движение презареди българия"-
  • избори

Лидерът на "Движение Презареди България" Николай Бареков обяви, че с еотказва от участие в изборите.

Утре няма да регистрирам листи в нито един избирателен район от името на моята партия "Движение Презареди България". Считайте това за израз изцяло на моята воля!

На въпроса, който всички ми задавате - защо се отказвам, като след толкова много мъки и усилия стигнахме почти до края, отговарям: Когато достигнах края, видях, че съм стигнал до цирк, в който маймуните и лъвовете изнасят представление, а аз съм вълк, може би единак. Както знаете, вълкът, макар и не цар на животните, е единственото животно, което не играе в цирка, заявява Бареков в специално изявление.

Взех решение да не се нарeждам до Марешки, Радан, Каракачанов, Витков, Христо Иванов и всички останали на тези избори. Обещанията, които дават на хората, ги превърнаха в обикновени „ало-измамници“. За всички тези хора политиката се явява бизнес и насъщно препитание. За мен политиката никога не е била това и е излишно да ви напомням, че за 3 години, откакто съм в нея, не чух една добра дума за себе си и никога не бях допуснат до властта и до политическия дебат. Всички тези „ало-измамници“ ограбиха моите идеи, но бягат като дявол от тамян от основното ми послание: „Да сменим системата!“ и да превърнем тях - политиците - в роби и обикновени служители на народа.

Армията ми беше ограбена, но макар и сам, продължих да се боря с вятърните мелници. Истина е, че участието ми на тези избори щеше само да повиши интереса към цирка, но нямаше да бъде от полза за обществото.

Ще остана критик на системата и последователен враг на статуквото и на нелепите актьори в него. Отдръпването ми настрани цели да даде възможност на всичките ми врагове да се опитат за пореден път да направят нещо добро за народа или пак да го ограбят като за последно.

Семейството, честта и моралът ми ме спират да продължавам да се ровя в тинята, а и смятам за безсмислено да продължавам битката за репутацията си срещу цялата помия, която хвърлиха върху мен. Времето ще покаже дали идеите и репутацията ми не са били по-силни от душманите ми.

Който гражданин иска да участва в нашата война за смяна на системата, е добре дошъл при мен със своите идеи. За всички останали - не се хабете да ме пришивате към едно или друго лоби, а си отговорете на въпроса защо всички лобита се обединиха срещу мен. В политиката влязох не като глашатай на някого, а заради февруарските протести през 2013-та.

И понеже днес се навършват 4 години от самозапалването на Пламен Горанов, искам да ви попитам защо спряхте да задавате въпроси за ТИМ, за СИК и за техните креатури в политиката? Защо никой не попита как така политиците и хората в съдебната система се правят, че не знаят кой е от мафията и кой ограби обикновените българи.

На "колегите" политици желая приятна актьорска игра, а на публиката -да внимава кой е написал сценария. Като спортсмен и журналист, мъж на близо 45 години, нямам никакво намерение да лъжа децата си и да участвам в нагласените мачове, които са ви подготвили.

Веднъж декларирах, че за мен политиката не е на всяка цена, а сега ви го показвам.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ща ритна с кубинката

    22 3 Отговор
    Скрий се бе смешник, ти си най-големия клоун в целия цирк.
  • 2 Кавалджиев

    18 3 Отговор
    Дудук,ти не си вълк.Ти си хиена.
  • 3 Ani koi

    19 3 Отговор
    Един бокл* по малко
  • 4 утрален

    15 2 Отговор
    Много жалко . Така исках да ти бия шута , а ти взе че избяга .
    Шут !
  • 5 jambazina

    15 1 Отговор
    БАРЕКЗИТ. Ха ха хааа
  • 6 Емо

    14 3 Отговор
    Много се разтревожих, че няма да участваш на тези избори, но защо не кажеш истината, че никой не иска да дойде в твоята партия. Толкова си жалък, че нямам думи. Сега можеш да се запишеш на борсата, но тя е временно. След три дена хората няма дори да си спомнят за теб.
  • 7 Бареков

    3 13 Отговор
    Подкрепям Бареков!

    Коментиран от #8

  • 8 утрален

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Бареков":

    Няма смисъл ;)
  • 9 ссс

    8 3 Отговор
    Бареков, вземи се изтегли ама така, че въобще да не чувам нищо за теб и да не те виждам.
  • 10 стойко петров

    2 8 Отговор
    Жалко, г-н Бареков е достоен човек!
    Честен, ерудиран - човек безстрашен и с позиция, човек който не се страхува да каже на черното - черно и на бялото - бяло!
    Много бих искал повече такива хора да има и да влязат в управлението на страната ми. Бих се радвал ако това стане скоро, да можем час по-рано да се оправим и да излезем от блатото в което се намираме.
    Адмирации за делата ви г-н Бареков. Ние обикновените хора сме с Вас и Ви вярваме.
  • 11 Един

    9 2 Отговор
    Май спонсорите му в последния момент са му показали среден пръст, и сега Барека вие като кучка.
  • 12 патрик

    0 3 Отговор
    Единствения печен млад човек се оттегли заради вас.
    Какво не му харесахте на него та искате комунистически старци да ви управляват! Браво Бареков давай смело напред ще успееш!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 стоян георгиев

    1 0 Отговор
    тоя бил вълк?!!!ти си поредната мишка с добър късмет.лапаше пръ.нята на борисов маса време после го предаде в правилния момент и влезе в европарламента.сега няма да гласува никои за теб и опааа ти бил си се отказал:))!ако имаше дори и минимален шанс да влезеш в парламента или да сбереш някоя парица от субсидииката нямаше да ги разправяш тези глупости ,но на всички е ясно че приключи цирка ,така че не ни занимаваи с тъпотиите си!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове