552 1

ДБГ има водачи в 8 района

Калина Петрова

Водачите на листи от "Движение България на гражданите" на Реформаторския блок регистрираха днес листите в Районните избирателни комисии. Представители на ДБГ водят в 8 от 31 избирателни района за предсрочните избори на 26 март.

Доскорошният съпредседател на парламентарната група на РБ Найден Зеленогорски води листите на РБ във Варна и Плевен.

Колегите му от групата на РБ в 43-ото Народно събрание Димитър Танев и Димитър Делчев водят листите съответно в Стара Загора и Благоевград.

Доскорошните председатели съответно на транспортната комисия в Парламента Настимир Ананиев и на комисията по жалбите на гражданите и взаимодействие с НПО Бойка Маринска са водачи на реформаторските листи в Добрич и Пазарджик.

Даниела Русева, областен координатор на ДБГ в Шумен и председател на Правната комисия в Общинския съвет в Шумен, трети мандат общински съветник, води листата на РБ в 30 МИР - Шумен.

В 9 МИР - Кърджали водач на листата на Реформаторите е Денислав Генчев - организацоннен секретар на "Движение България на гражданите" от РБ.

Антони Тренчев от ДБГ е на втора позиция в листата за народни представители в 23-ти МИР – София.

P.S.

Факти.бг напомня на читателите, че народът категорично заяви чрез референдум волята си да избира депутатите с мажоритарен вот. Политическата класа се уплаши и предпочете пак да се скрие в безличните партийни листи.

Факти.бг счита, че е нагло да искаш от някого мнението му, когато току що си му ударил шамар, за да замълчи.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Гост
    Отговор
    1 06:06  22.02.17
    А кунчето ме води за шнура....

Напиши коментар:


Публикувай