Last news in Fakti

25 Февруари, 2017 20:44 2 283 27

Нинова се нахвърли и срещу Юнкер: Не сте ни началници

  • корнелия нинова-
  • жан-клод юнкер-
  • българия-
  • европейски съюз-
  • ес

Лидерът на БСП поиска уважение към българския народ от "европейските господа"

Нинова се нахвърли и срещу Юнкер: Не сте ни началници - 1
Снимка: БТА

"С кое право г-н Жан-Клод Юнкер вчера заявявате, че Европа ще се движи оттук нататък на две скорости. Ние сме равноправен член на ЕС и ще се отнасяте с уважение към българския народ и неговия национален интерес. Вие не сте ни началници, уважаеми европейски господа", заяви лидерът на БСП и водач на листата на „БСП за България“ в 25-ти МИР София – град Корнелия Нинова по време на откриването на предизборната кампания, предаде "Труд".

Сходно послание Нинова отправи миналата седмица и към генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес, провокирана от него по тема за споразумението с Канада СЕТА.

Лидерът на БСП подчерта, че по времето на управлението на нейната партия България е влязла в Европейския съюз.

„Вие не можете де определяте съдбата на България и ние ще ви накараме да повярвате, че българският народ е равноправен на всичките европейски народи“, зарече се тя.

„И питам тези наши опоненти, които ни обвиняват в антиевропейско поведение – Защо сте послушковци, господа? Питам главния послушко – защо одобрихте големите корпорации да съдят българската държава в извънреден трибунал“, върна се Нинова на СЕТА.

Тя пита още защо са одобрили здравеопазване, образование, водоснабдяване и всички публични услуги да се приватизират, да се дадат на концесия и това никога да не може да бъде променено.

„Защо послушно вдигнахте ръка четири пъти да продължите санкциите срещу Русия, от които България губи? Защо сменихте кандидатурата на Ирина Бокова с Кристалина Георгиева и унижихте България“, продължи със задочните въпроси лидерът на БСП.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 име

    39 0 Отговор
    край. нинова изяде хляба на патриотите.
  • 2 gnida

    42 18 Отговор
    Спираме реактори , изпълняваме директиви , посрещаме бежанци , искат тецове да спираме ..........мини ...... Аве я вън от тоаи ЕС . За работещите българи само правила и рестрикции . А за снежинките помощи ..... Не искам ни евросъюз ни нищо ...... Поне за това с Корнелия съм съгласен ....
  • 3 antimediator

    30 34 Отговор
    Естествено, началник и е Путкин !
    Комунистите са генетично увредени.Обичат западния лукс , но винаги обслужват интересите на Москва!

    Коментиран от #5

  • 4 БАТЕ ЖОРО

    25 11 Отговор
    добре звучи, ама дали и другите в партията са на това мнение?
  • 5 ХХХ

    42 12 Отговор

    До коментар #3 от "antimediator":

    А ти се държиш като малоумен!
    ЕС ни накара да разпродадем всичко, после да поддържаме някакви санкции. Превърнаха ни в още по- лоша държава от това което бяхме преди. Населението е по- неграмотно от преди Обясняваха ни че трябва да сме по- толерантни към циганите и резултата е за 27 години тяхното нарастване от 300 хил. на 1 млн. души.
    Освен да се разхождаш в Европа абсолютно нищо друго не получихме!
    И ми ти ми говориш Путин....
    Наистина си глупав!
  • 6 Хасан

    8 33 Отговор
    Май на България й трябва един Ердоган!!

    Коментиран от #11, #17

  • 7 Не сме равноправни

    36 9 Отговор
    Не сме равно правни в Европа. Такава корупция, унищожение на собствения народ, няма никъде в Европа. Хранте ни са по-скъпи от Германия, заплатите са ни най-малки и да не забравяме, че това го дължим както на ГЕРБ, така и на БСП. Между тях няма разлика в унищожението на България и българския народ.
  • 8 Jmmamuel

    17 10 Отговор
    AKO NINOVA E CHOWEK NA BULGARSKIAT NAROD I STANE MINISTAR PREDSIDATEL WEDNAGA DA ISKARA BULGARIA OT IMPERIATA NA ZLOTO,EBROPA WECHE NE E EVROPA !
    BULGARIA TRIABVA DA ZAPOCHNE DA SI PAZI ISTENSKI GRANICITE,I PO-LEKCHKA DA SE OTDURPVA OT IMPERIATA NA ZLOTO !
    FSICHKI POLITICI DO SEGA PRODAWAHA BULGARIA BEZ ISKLIUCHENIE NO,BOKO HUBAVECA NE E PRODADE,TOI E BUKWALNO PODARI W NEGOWOT UPRAWLENIE ...
    NE STE LI ZABELIAZALI KOGATO LIDERITE NA EVROPA SE SABIRAHA NA KRUGLA MASA KAMERITE POKAZWAHA KAK FSEKI LIDER SI WZEL PISALKA LIST I PISHI...SAMO PRED BOKO NEWIDIAH NITO LIST NITO PISALKA...NA NEGO NE MU TRIABVA NISHTO DA SI ZAPISWA...
  • 9 Минка

    36 6 Отговор
    Права е Нинова! Юнкер ли щипеше един български премиер по бузката, а?
  • 10 Козлодуй 90

    16 23 Отговор
    Нинова има друг началник-генерал Решетников

    Коментиран от #18

  • 11 СС Тюрбан

    12 11 Отговор

    До коментар #6 от "Хасан":

    Ей чалма пак ли си тука бе?
    - Разкарай се рязан фес
  • 12 мъжкар

    26 12 Отговор
    Добре де а искам да попитам аз защо не се направи един референдум за излизане от ЕС?Ще ви отговоря защото всички в Бг ще са ЗА НАПУСКАНЕ НА ЕС И НАТО!!!Освен това хора като продажника ПАСИ трябва да търкат в най-скоро време наровете в Белене защото именно такива като него обслужвайки американските интереси и получавайки солидни суми пари ни НАТИКАХА в ЕС и НАТО от което България загуби страшно много и това може да бъде определено като третата НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА за страната.А самите американци видяха жаждата за власт и пари на нашите бивши комунисти от политбюро и ги използваха за да ликвидират България като им дадоха картбланш да правят каквото искат с държавния капитал но само при условие че спазват техните нареждания.Всички собственици на фирми в Бг са извратени комунисти ние ги виждаме и ги знаем кои са има ги във всеки град това са хората със скъпите коли и хубави къщи.

    Коментиран от #26

  • 13 Бивш гербаджия

    33 8 Отговор
    Цял живот ще мразя комунистите и така ще бъде и в следващият, но това изказване на Нинова го подкрепям напълно !!!
  • 14 пенбен

    22 14 Отговор
    Кака Кури преби Бойко сега раздава шутове на евро толерасти и либерасти - яко А скоро Бойко пак, ще скимти, което е още по-яко. И не си мислете, че ме кефят червените и там на един свестен 100 паразита, но конкретната позиция дори и да е предизборна ме кефи !
  • 15 8877

    15 23 Отговор
    Никъде в изказването си Юнкер не е споменал България, като второстепенна страна, така че на какво основание тази куха лейка плюе по него.

    Коментиран от #21

  • 16 Съдия изпълнител

    13 5 Отговор
    Ако утре аз ви кажа ,че ще ви направя минималната заплата 2000 лева и ви изредя няколко начина как това ще стане факт ,но кого ще повярвате на мен или на Нинова която като Радев говорят Неща които не са Истина и никога няма да бъдат Истина !!!???? Само ви внушават и нищо повече ,а ТЕХНИТЕ МЕДИИ РАБОТЯТ ЗА ТЯХ И ВИ ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ ,ЧЕ ТОВА КАЗАЛИ ОНОВА КАЗАЛИ ХАХАХХАХА За Радев ви Казах отдавна кой е и какъв е и за кого работи....оказа се Истина ...сега следва да ви кажа ,че ИЗБОРИ НЯМА ДА ИМА ,ЗА НИКОЙ РАЗБЕРЕТЕ ГО !!!! Ще има Революция и Гражданска война ,няма да има политика повече нито 500 партии в България !!!!! Следва Нова История на България!!!! Всички вие които сте за дадена партия или политик ГУБИТЕ...а може и да не сте сред живите.....
  • 17 Зузу

    8 1 Отговор

    До коментар #6 от "Хасан":

    Хасане, ти напарво сънуваш тоя Ердоган бре? не ни трябват турски наместници - имахме дълги години и само зло ни донесоха няколко века! Трябвам аз. Да понаритам мафията от ДС и пионките и тук, да се оправим законово и да накараме и изтока и запада да ни уважава! Което в превод означава, че ще се отнасяме с уважение и коректно към всеки, но няма да се оставяме да ни прецакат! Това правеше и Тервел Асен Аспарух ид ругите, не Ердоган. Но сегашните повечето ни закопаха тук. Слуужат на алчните си гърла и на чужди интереси. Нинова е права - от разни директиви само я издухахме. Комунизма тоест социуса често е самоубийство.... какво ме грее мен, че няколко десетки хиляди юрокомисари вземат хиляди евро заплата и пенсии, като я духам аз? Нищо! При Ердогант ще е същото - той е диктаторски тип и защитава интересите на Турция не на България. Ти си турско лоби, не ни трябваш, не си ни полезен! върви си при Ердогана като ти харесва! Аз ен харесвам местните политици, но не харесвам и турските диктатури. Тъкмво си оправиха нещата турците и пак ги юрна Ердоган към диктатура. Абие тия ешскеназите и хазари докато ги има на тоя свят няма да оставят на мира хората - само интриги, войни, скарвания, абе няма живот. Да знаеш, и Турция и България и други се управляват от тях! Турция е създадена от евреи. но като всяка терминология шовинизъм все се избива на патриотизъм като нашите демагози - все за Левски плямпат и все Левски предават. Патологична работа е.
  • 18 ХОДИ ЛИ НА ДАСКАЛО НЯКОГА

    4 2 Отговор

    До коментар #10 от "Козлодуй 90":

    МАЙ СИ ЗАСПАЛ ЩОМ ДАЖЕ СИ КОЗЛОДУЙ И НЕ ЗНАЕШ КВО ИМА ПОСТРЕНО ТАМ ОТ РЕШЕТНОВИЯ БАЩА ПЪК СЯ НА ОБАМА ДЯДО МУ ИСКА ДА ГО ПРИВАТИЗИРА А АКА НЕ МОЖЕ ДА НИ СЪДИ ДЪРЖАВАТА ЩОТ НЕ МУ ГО ДАВАМЕ ЗА ДА ПЕЧЕЛИ НА НАШ ГРЪБ.
  • 19 глупак

    13 1 Отговор
    За мен нелогично, но истината е че Европа винаги се е опитвала да ни унищожи:
    - ПОДКРЕПЯ ТУРЦИЯ В БЕРЛИНСКИЯ ДОГОВОР
    - ПРИНУЖДАВАТ СЪРБИЯ ДА ДА НИ НАПАДНЕ ПРИ СЪЕДИНЕНИЕТО- истинското отношение на сръбския народ виждаме в резултата. Сърбите отстъпват при числено превъзходство и това е войната с най-малко жертви.
    НО СМЕ НАСЪСКВАНИ ЕДИН С/У ДРУГ НЕПРЕКЪСНАТО.
    - ЗНАЕМ ЗА ПЕРИОДА ДО И ПРИ ПЪРВАТА СВ.ВОЙНА -СЪЩОТО. всички с/у нас.
    - При втората, без вмешанието на Сталин, ЧЪРЧИЛ ЩЕШЕ ДА НИ РАЗДЕЛИ МЕЖДУ СЪРБИЯ И ГЪРЦИЯ....
    НО СЕГА УСПЯХА
    УНИЩОЖИХА НИ ЗАЕДНО С МАКЕДОНИЯ, СЪРБИЯ, БОСНА Ч.ГОРА....
    РЕАЛНО СМЕ ЕДИН НАРОД
  • 20 Ти си истински мъж

    15 6 Отговор
    Тази жена има повече кураж и достойнство от цяла плеяда големи мъжкари. Явно в ЕС през последните години са свикнали просто да нареждат какво да се случва в страна без обсъждане, без преговори, просто нареждат и от тук козируват, и изпълняват, не е чудно, че вече ни смятат за за втора и трета ръка хора. Поздравления за куража Нинова крайно време беше някой да каже на тези самозабравили се пауни, че ние сме имали държава тогава когато те са живели в племенни групи и това, че в последните години ни управляват пълни продажници, не прави по-малко горд народ или с нещо по-нисш от тях
  • 21 МММ

    19 2 Отговор

    До коментар #15 от "8877":

    Вдигай си гащите. Тука става въпрос за България и за национална гордост.Не искам да ме командват твойте гей-любимци от Брюксел.
  • 22 onq s konq

    4 15 Отговор
    Тая па коя е та да се зъби и с тези исказваня да ни подронва създадения авторитет ?
  • 23 хххх

    12 1 Отговор
    Кога ли глупаците ще разберат, че няма сини и червени, ИМА ПРЕСЪПНИЦИ И ЧЕСТНИ ХОРА.
    ВРЕМЕ Е ЗА ПЪЛНА СМЯНА НА ЕЛИТИТЕ.
    Всички вън
    ПП,,ВЪЗРАЖДАНЕ,,
  • 24 КРОМАЗА

    4 2 Отговор
    Ако направи и едно от всички тия неща за които говори Курнелия ,то аз лично ще я поздравя ,но тия изказвания просто ще си останат поредната предизборна демагогия на един долен комунист.
  • 25 123

    6 3 Отговор
    Как Нинова ще накара Юнкер да разбере, че българския народ е равноправен с европейския, като не иска да има независима съдебна система и разделение на властите. Ако БСП спечели изборите можем да станем равноправни със Северна корея.
  • 26 Гост

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "мъжкар":

    Сърбия и Албания, като не влязоха в Европа и НАТО по добре ли са от нас? Защо сега всички сръбски лидери се натягат на Меркел и Юнкер да ги приемат в Европа.
  • 27 БГ 171

    0 0 Отговор
    Вместо да си мълчат и да са доволни,че не поставиха БСП/БКП извън закона ,тия изпълзяха като гърмящи змии от дупките и сипят омраза и хули по Европа,затова ,че хората ни показват грешките.Не трябва да ги допускаме до власт,до което се докоснат изсъхва и умира.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове