Last news in Fakti

26 Февруари, 2017 20:45 2 579 24

БСП: Борисов обижда хиляди членове и симпатизанти

  • бсп-
  • герб-
  • бойко борисов
БСП: Борисов обижда хиляди членове и симпатизанти - 1
Снимка: БТА

Не приемаме казаното от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че “новите лица на БСП са кръвопийци и другите им са внуци, синове и така нататък”. Това е опит обществото ни отново да бъде разделен, се казва в разпространено до медиите изявление на пресцентъра на БСП.

Казаното от Борисов е обида към хилядите членове и симпатизанти на левицата. За пореден път думите на лидера на ГЕРБ са неадекватни, предвид факта, че самият той и голяма част от знаковите лица на собствената му партия са свързани с БКП: Бойко Борисов - напуска системата на МВР, за да не се откаже от членството си в БКП; Цецка Цачева – партиен секретар на Окръжния съвет в Плевен; Красимир Велчев – партиен секретар; Лиляна Павлова – внучка на партизанин от бригада Чавдар; Менда Стоянова – партиен секретар на звено “Приходи от народното стопанство” в Окръжен народен съвет в Пловдив; Росен Плевнелиев – първи секретар на общинския съвет на ДКМС и др., се казва още в изявлението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    11 17 Отговор
    Че вие с Борисов имате едни и същи шефове МА к----о г----а .Въпроса е КОГА ТЪПИЯ "н а р о д " ще ви потърси сметка за престъпленията и геноцида .
  • 2 Пешо

    27 13 Отговор
    Симпатизантите на бсп са предимно цветнокожи наши братя.
  • 3 onq s konq

    18 14 Отговор
    Ще кажа личното си мнение-Изобщо не ме вълнува дали начело на страната ми стои комунист,фашист,ром или извънземен бежанец-ВАЖНОТО Е ДАЛИ Я ВОДИ В ПОСОКАТА ,КОЯТО СМЯТАМ ЗА ВЯРНА.А че преди 10.Ноември ако човек чувстващ възможностите си и уверен в знанията си не членува в БКП ще бъде гарантирано аутсайдер-две мнения няма!Точно по тази елементарна причина много читави хора се принуждаваха с погнуса да "се влеят в редовете на партията",защото нетърпимо е на работното място тъп партиен секретар да гледа надменно и да издевателства над интелигентен вишист само защото НЯМА ЧЕРВЕНА КНИЖКА!Затова и е казано-"по делата ще ги познаете".
  • 4 3333

    23 13 Отговор
    БСП нещо много са го закъсали щом и по нощите пишат компромати срещу ГЕРБ.

    Коментиран от #7

  • 5 Да се слеят

    11 10 Отговор
    Най-добре БСП и ГЕРБ да се слеят в БКП, за да е съвсем ясно с кого си имаме работа. Ако си приберат и отрочетата ДОСТ и ДПС, ще са съвсем ясни. Останалите партии да направят БЗНС и няма да има нужда от избори :)
  • 6 Пешо

    30 13 Отговор
    Процентно разпределение на гласоподавателите на БСП за изборите 2017:
    - 60% роми
    - 20% пенсионери
    - 15% купен вот
    - 5% други баламурници
  • 7 Бесни Стари Пенсии

    11 2 Отговор

    До коментар #4 от "3333":

    Закъсали са :) http://www.novini.bg/poll-pid1510
  • 8 дедо от Сирищник

    19 11 Отговор
    ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ
  • 9 хххх

    10 14 Отговор
    няма сини и червени, ИМА ПРЕСЪПНИЦИ И ЧЕСТНИ ХОРА.
    ВРЕМЕ Е ЗА ПЪЛНА СМЯНА НА ЕЛИТИТЕ.
    Всички вън
    ПП,,ВЪЗРАЖДАНЕ,,

    Коментиран от #14

  • 10 Бай Ганьо

    21 8 Отговор
    Ей тези как не спря да дрънка глупости. И какви са тези които и вярват???
  • 11 Куку

    10 4 Отговор
    Сега не сме много добре според европейците ,щото въбще нямаме намерение да намалим корупцията . Това е наследствен мантилитет заложен в гена ни , така че , ще си останим винаги балканджии. Понеже се лутаме запад изток ,може винаги да се озовем в дълбока мизерия както преди , просто нямаше и хляб , празни равтове в магазините . Тези под 30 години незнаят що е комунизъм , що е всичко кът , имаш пари но няма стока. Като нищо можем да се озовем пак там.
  • 12 Morgoth

    15 5 Отговор
    Какво има да им обижда на привържениците на БСП, то да гласуваш за тези само по себе си е диагноза.
  • 13 Бай село

    13 4 Отговор
    Всички са от партия БКП, а БКП е съставена от децата и близките на старите фашисти ! В техните глави не може да се роди нещо добро за Българския народ, те са унищожители на Българската нация(ТЕРМИНАТОРИ) на собствения си народ!
  • 14 puuuu

    8 1 Отговор

    До коментар #9 от "хххх":

    еѝ, ставаш досаден вече. на всички статии пишеш едно и също. Разбрах, че с това си изкарваш парите, но като пишеш едно и също няма за ми промениш мнението за кой да гласувам!!!!
  • 15 Към ,,ГОСТ''

    5 1 Отговор
    Време ти е да се ограмотиш! И не говори от името на целия български народ !
  • 16 Боко Мазника от БРЕГ

    4 10 Отговор
    Смешника Бойко Борисов е идол на неграмотните български граждани. Целта е постигната – неграмотните български граждани гласуват за Бойко Борисов и ГЕРБ??? Правителството на Борисов докара най-много беднотия, несправедливост и доведе до тотална разруха, глад, мизерия и масови самоубийства в България???
    Нормален /трезвомислещ/ Български гласоподавател, никога не би гласувал за ГЕРБ???
  • 17 ПЕЕВ

    10 4 Отговор
    ПО ТОЧЕН ОТ КОМЕНТАРА НА БОЙКО БОРИСОВ НЯМА .БКП ОЩЕ ПРЕДИ 25 ГОДИНИ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ЗАБРАНИ =СЕГА ЩЕШЕ В ПЪТИ ДА СМЕ ПО ДОБРЕ.
  • 18 Гост

    1 3 Отговор
    В статията се говори какво е казала лидерът на социалистите, а в коментарите една и съща глупост на 10 гласа, вече си мисля, че тролът, който така яростно оплюва всяка статия свързана с БСП веднага щом се появи (през различните си профили) сериозно е загрижен, че сребърниците ще секнат, но това е добре, даже много добре, защото аман от близки и далечни потомци на поп Кръстю.
  • 19 antimediator

    3 1 Отговор
    Щом другарите не са се разграничили от миналото, поднасят цвета на правешкия цървул и стоят на колене пред Москва не заслужават никаква толерантност !
    Какво общо имат те с модерните европейски социалдемократически партии?!
    Прав е Бай Х, че са потомци на главорези и номенклатурчици.Затова отношението към тях трябва да бъде същото каквото е било тяхното отношение към тяхните противници.
    Т.е., трябва да бъдат натикани в Белене или интернирани в дълбоката провинция да копат!
  • 20 ахааа

    1 0 Отговор
    К.Рнелията дето се гордее, че е от бкп, обижда другите с това, че са били в бкп.
    К.Рнелия за България.

    http://timurcommandos.blogspot.bg/2013/08/blog-post_23.html
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове