26 Февруари, 2017 20:23 16 957 79

Марешки: Бензин до 1,80 лв за литър за цяла България

  • веселин марешки-
  • бензин-
  • цена

Обещанието на Веселин Марешки е при условие, че се гласува за него 

Марешки: Бензин до 1,80 лв за литър за цяла България - 1
Снимка: БТА

Две възможности за българския народ очерта на пресконференция Веселин Марешки - "да спечели картелът на горива и неговите марионетки в парламента и в изпълнителната власт и цените на бензина да достигнат до 2,50 лв/л по бензиностанциите, или да спечели свободната формация ВОЛЯ и до една година цените на бензина в цялата страна да бъдат 1,80 лв/л, както са в тези градове, които сме успели да освободим от картела".

С днешната пресконференция лидерът на Гражданско движение ВОЛЯ каза, че спазва обещанието си точно на 26 февруари, месец преди изборите, "да разкрие каква е истината за цените на горивата в България и да покаже на целия българския народ двете възможности, които има пред себе си".
Веселин Марешки представи детайли от формирането на цените на бензина, сравнявайки тези от октомври 2015 г., когато е отворена първата от веригите му бензиностанции, и февруари 2017 г., от които стана ясно, че цената и тогава, и в момента, въпреки разликите в международните цени на дизела и бензина, е една и съща - около 2,12 лв/литър.

Според Марешки реалната цена през 2015 г. е трябвало да бъде 1,75 лв/л. Точно на тази цена, която беше реалната, се продаваше и бензинът в моите бензиностанции, каза варненският бизнесмен.
В момента при сегашния курс на долара картелът потиска предизборно цената и продава на 2,12 лв/л, но веднага след изборите, ако спечелят, от април бензинът ще скочи на 2,50 лв/литър, каза Марешки. "Обратното на това е нашето обещание, че ако ние спечелим, ще въведем нормални цени в рамките на една година за цяла България - от около 1,85 лв/литър", посочи лидерът на ВОЛЯ.

Въпреки нападките срещу него, че продава на загуба, Марешки аргументира годишна печалба от 3 млн. лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Колев

    62 68 Отговор
    Браво един успял българин
  • 2 Озир

    57 66 Отговор
    Браво! Е, ще помисля, г-н Марешки. Не съм чел още платформите на партиите, подробно. Едно е ясно, че за тези, които ме прецакваха досега с годините няма да вотирам - ОДС-БСП-ГЕРБ-ДПС-ДОСТ-ЕвроРома------ и другите му там. Има няколко малки нови ще ги проуча и Вас. вероятно наистина Сте прав. По-добре ниска цена на бензина, което ще свали теоретично ид руги цени пораздути. Но тук теорията често се опровергава от практиката - едри складове вдигат цените при всеки поввод, оттам и дребните търговци. Но определено предложението Ви е интересно. Гледах предаването с Вас днес по ТВ. най-много ми харесаха думите - ние сме единственната партия и хора, които са дошли да дават, не да вземат. Останалите се борят за властта за да вземат. Което си е вярно де факто. Не зная дали да Ви вотирам, но много ми се иска да го сторя, признавам. по принцип Ви вярвам повече, отколкото на досегашните ни "оправячи". когато хората мряха, пищяха, те си купонясваха и лапаха постове и пари и имоти, нехаейки за съдбата ни. сега се правят на светци, сякаш са дошли от друга планета? А те създадоха ада тук.... Ако Сте искренн, Ви пожелавам УСПЕХ! Иска ми се да Ви вярвам, но вече не вярвам на никого в тоя свят. прекалено дълго бях прецакван и от роднини и от непознати, за да вярвам. но все пак Вие сте един от разумните избори в страната.
  • 3 С Вас съм

    57 73 Отговор
    Аз също мисля да ви се доверя г-н Марешки, също така съпругата ми, сестра ми, майка ми и баща ми и племенницата ми. От мен и семейството ми имате шест гласа. Успех! Отдавна изпитвам симпатии към Вас и смятам да ги изразя с вота си на 26.03.2017г.
  • 4 ддд

    40 35 Отговор
    чдесно
    колкото по скъп бензин
    по малко задръствания
    икато висите някъде в задръстване
    се сещаите за мен
  • 5 глупак

    44 45 Отговор
    Бай Ганьо, за литър бензин и хапче ли се продаваш на слугата на ГЕРБ? ?????
    Избираш м/у сини и червени измамници.
    Прост народ - слаба държава. Измет
    Време е да изберем честни хора.
    Пълна ревизия на прехода.
    ПП,,ВЪЗРАЖДАНЕ

    Коментиран от #41, #42, #43

  • 6 мъжкар

    60 22 Отговор
    Аз пък искам да попитам в момента това ли е най-големия проблем на България бензина?При наличието на ликвидирана икономика и индустрия при наличието на ликвидирано образование здравеопазване при това че България страда от огромен демографски дефицит не мисля че бензина е най-важното нещо в случая.Искам да попитам въпросния господин Марешки който също е от червените бизнесмени какво ще направи по останалите въпроси.Освен това ако българина получава над 2000лв на месец както нашите "равноправни" европейски партньори мисля че и 2.20лв цена на бензина няма да го събаря особено.А защо не попитате Марешки от къде стана такъв крупен бизнесмен каква е рецептата това да се случи по честен път по време на мафиотско бандитския преход.Аз ще ви отговоря такава няма.
  • 7 гларус

    31 42 Отговор
    Естественно е умните да не залагат на умрели коне Нямам друг избор освен Марешки На практика карам вече готина по евтино Единственно Герб нещо понаправиха Това са силните коне
  • 8 Гост

    39 35 Отговор
    Само Марешки.
  • 9 све

    51 20 Отговор
    Абе мъжкар, мислиш ли, че сганта,която се продава за по-евтин бензин ще разбере какво им казваш? ??? ЕДВА ЛИ.
    Карат си евтино таратайките. Гласуват за хапче и кебапче - леви или десни, все едно.
    Чалга да свири.... Слепци
    тъжно
  • 10 Миньор

    33 4 Отговор
    Аз реално бих желал да прочета какво мислят да правят по "Парижкото споразумение" ако то влезне в сила Българската енергетика в лицето на комплекса "Марица изток" загива , а загине ли енергетиката няма да имаме държава .Това според мен трябва да се дискутира от кандидат дундурковците
  • 11 Ххх

    49 3 Отговор
    Не само енергетиката, загина цялата бг армия, промишленост, земеделие, животновъдство. Единствените останали говеда са чалгаджии , политици, прокурори, съдии и техните слуги.
    В България ИМА ВЕЧЕ САМО СЕНКИ НА ХОРА
  • 12 Краси

    27 18 Отговор
    Г-н Торба лъжи, ще ли ми обясни, как така вади данъци и акцизи от сметките си и къде всъщност са му разходите? Или той няма разходи, горивата се телепортират, колонките работят на динамо, а персоналът пари за заплати не взима. Човек, който е подсъдим за рекет не заслужава доверие. https://m.youtube.com/watch?v=oMFsNl7BFkk
  • 13 Скорпион29

    41 16 Отговор
    Фалшивата патица номер 3 на ГЕРБ 1беше Яне Янев 2 Николай Бареков сега иде ред на 3 Марешки
  • 14 Стоянов

    25 31 Отговор
    Разберете,това,което прави Марешки,е за доброто на всички.Не го защитавам,не го познавам.Всички вие,които се карате по форумите,ще карате по-евтино.Това е добре и за икономиката.Зареждам бензин при него супер е,недейте слуша глупости.Карам коли от 1985 г.Това е.
  • 15 Ник

    42 1 Отговор
    Истината е че страната е в абсолютният колапс!
    Това е по вина на онези които управляваха до момента. Какво означава това? - Означава, че трябва да бъдат разкарани абсолютно всички стари. Не можеш да очакваш промяна.
    Не ви ли омръзна от лъжи, беззаконие, кражби и раболепие?
    Тогава какво е решението?
    1.- Да не гласуваш за никой от старите за да може да бъде подменено статуквото
    2.- Сопата в ръка и на разходка в центъра на София. Като започнеш от ЖП Гарата та до НДК сурвакаш наред, по всички държавни учреждения и естествено накрая минаваш през "жълтите павета"
    След сурвакането пак на избори и този път на каишката изкъсо. Трябва да знаят какво ги чака ако не си вършат работата ,за която са наети.
    Разликата между първият и вторият вариант е времето в което се подменя цялата система с нова.
    При избори без сурвакници, периода е по- дълъг за подмяната на системата.
    Със сурвакницата имаш за по-кратко време по- добър резултат
  • 16 Куман

    30 28 Отговор
    Аз спестявам около 100-120 лева месечно от по- ниските цени на Марешки.За година това са 1200 лева минимум.Става въпрос за нормална семейна кола за нуждите на семейството.Нямам спомен някой от избираните от мен депутати да ми е дал и една стотинка.А това са реални пари.А ако направя сметка колко пари съм дал в миналото на други бензиностанции,ме хваща бяс.Недоумявам защо някои хора са тръгнали да правят сметка на Марешки колко губел и как така продава евтино,а не правят сметка на тези които продават скъпо.Нелогично е.

    Коментиран от #27

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Хахаха

    32 14 Отговор
    Слугата на Боко е харесван от идиотите, които спестяват милиони от бензина му.
    Като чета имам чувството , че получават по 100лв при зареждане на бензиностанциите му. Та той почти не умее български.
    Какви ли хапчета ви дава в аптеките си ???
    След Боко, такъв ли ще изберете ???
    Прост народ - слаба държава
  • 19 Красимира Колева

    21 22 Отговор
    Тука само тролове бе.Хабите се напразно.А този руски продажник няма да влезе в парламента.Твърде е прост.Че и грозен.
    А трола със личната кола и спестените 1200 лв.да се научи да смята.Хо хо хо.
  • 20 венци

    23 19 Отговор
    В продължение на 1 месец зареждах всеки ден на бензиностанцията на Марешки в Свищов.Всеки ден сипвах дизел за 40 лв-23 лт.На други бензиностанции за 40 лв- 20 лт.Всеки ден по 3 лт повече!За 30 дни-90 лт повече!По 2лв=180лв!Спестени пари!В момента цената за литър е 1,84лв!Някой да има да каже нещо?

    Коментиран от #23

  • 21 Логично

    19 3 Отговор
    Има логика в избора на хората.
    Върви се стъпаловидно- от измамник към все по-тъп и по-тъп.
    Костов, Саксидиота, Боко...Маре.....
    логично
  • 22 нхнххххнхнх

    28 15 Отговор
    Абе вие смешни ли сте? Тоя иска да ви купи с 20ст. на литър?
    И вие се продавате? Тоя ви обещава - не дава нищо?
    Вие му вярвате? А вярвате ли че той, за да може изобщо да продава и да е в този бизнес - бензинжииския требе да продава по-ниско от Лукойл понеже никой няма да зареди на 1 към 1 цена на бензиностанция на Марешки - понеже хората имат доверие на големите вериги като ШЕЛ - ОМВ - ЛУКОЙЛ!
    Така че господина ако иска да продава трябва да е под цените на по-горните вериги. Отделно аз не бих си заредил от негова бензиностанция, понеже му нямам доверие - знам ли какво слага в горивото? Карам доста скъпа кола че спестени 10лв няма да ми покрият ремонти за 1000-2000лв покрай горивата му! Отделно не знам да има негова бензиностанция в София. Така че си карам на 2.10 и хич не ме боли за 1.80 примесен с нещо! Слезте на земята - мислете и не се излагайте!

    Коментиран от #26, #40

  • 23 ящонтн

    21 10 Отговор

    До коментар #20 от "венци":

    Венци Ти спестяваш от дизел - хехех добре
    но спести ли от електроенергия от храна от вода?
    Като теглиш чертата да не се окаже че си се набутал повече от този дето зарежда на 2 и 13 дизела?

    Верно ли сте тъпи - или сте платени?
    И верно ли сега е 1 и 84 дизела в прословутите му бензиностанции и ви е обещал да е 1 и 80 ако го изберете начи ако е така ви обещава цели четири стотинки на литър намаление - уха ще просперирате яко!!!
  • 24 сгоя

    16 4 Отговор
    Как е тръгнало тъпите политици трябва да ходят с пачки да обикалят по входовете и да звънят по звънците да предлагат кеш на хората за да гласуват за тях.
    Пример - звъни се на вратата.
    Добър ден - добър ден! Аз съм от БСП давам 100лв на човек за да гласувате за нас! После минават и от ДПС - ГЕРБ и другите и човек си избира и прибира парите.... и тогава да ходи да гласува!
    Иначе на обещания за какво да се разкарва, като знае че всички са лъжци и крадци! Празни обещания не хранят - дайте кеш на хората и оферти, нали сте бизнесмени!
  • 25 аяая

    19 5 Отговор
    Мислете логично бе момци!
    Възможно ли е да не се отчиташ и да вадиш милиони?
    На кой се отчиташ?
    Кой управлява?
    За кой гласуваш?
    И накрая ай честито :)
    Всички са пионки в голямата игра, за който и да гласуваш е все тая!
    Затова няма да гласувам за никой, понеже пари от тая работа не взимам! А и някак си не виждам личности !!!
  • 26 Куман

    15 15 Отговор

    До коментар #22 от "нхнххххнхнх":

    Красимирке ,12 месеца по 100 лева са 1200.За разбереш колко си тъпа трябва маалко акъл.Марешки не може да е руски продажник,защото подбива цените на Лукойл а това никак не се харесва на руснаците.Пиша това,защото това са фактите,а какво има в кухата ти саксия си е твой проблем.

    Коментиран от #28

  • 27 Plamen Dochev

    21 8 Отговор

    До коментар #16 от "Куман":

    Интересно по колко литра месечно си зареждал семейната кола, че да пестиш по 120 лв? Да кажем при разлика от 20 ст трябва да зареждаш по 600 литра месечно, да даваш 1000 лв за бензин и да изминаваш 10 000 км. Ти наред ли си??? Я пак смятай, че ставаш смешен!
    Хора за момент не се поддавайте на емоциите и вземете калкулатора. Той безпристрастно ще ви покаже колко пестите. Един семеен автомобил аконе е средство за работа средномесечно изминава 500-800км. Да кажем 800. При разход 6/100 това са 48 литра. Разлика 20 ст или на месец пестиш - 9,60лв или хайде 10 лв. Та на 4 членно семейство идва 2,5 на човек. Значи РЕАЛНО се продаваш за 2,5 на месец! Факт! Защото само това е единствената причина да дадеш гласа си. На практика освен пестенето на 2,5 с нещо друго да се подобрява живота ти? А ако в твоя бизнес или бизнеса на шефа ти дойде Матрешки с цени под вашите доставни? Ако трябва да затвориш или да останеш без работа? Тогава тези спестени 2,5 ще те компенсират ли?

    Коментиран от #29, #45

  • 28 краси красен краска

    16 3 Отговор

    До коментар #26 от "Куман":

    Абе кумане ти в час ли си изобщо ?
    Кви красимири виде кви красиовци?
    Тука иде реч че твоя идол г-н Марешки нема как да продава на цени на Лукойл и другите големи вериги понеже никой не би купил от него на 1 към 1 цена с тях! Така че и да не го изберете той пак ще продава по-ниско горивото си за да може изобщо да продава!
    Проста логика е това - не ми требва висше за да се сетя!
    А ти математика я кажи ако Марешки продава на 2 и 13 и ОМВ продава на 2 и 13 от къде ще заредиш - ама често кажи!
    И къде има бензиностанции на Марешки в София и колко са?
    Отговори на това!
  • 29 mmm

    9 6 Отговор

    До коментар #27 от "Plamen Dochev":

    Най - накрая доживях да прочета мнение на мислещ човек!
    Евала !!!

    Куманееее - кажи да не си самия Марешки ти че да агитираш така и да се мъчиш да всееш заблуда и смут и дезинформация сред читателите на този сайт --- а кумане?
  • 30 Gost

    7 2 Отговор
    Izlgate se da glasuvate za po eftin benzin prosto tqbva zaplatite da sa troini cenata na gorivo harana lekarstva e normalna sprqmo evropa zapltata e niska tova trqbva da se promeni ne benzina sabudetese prevarjanici na benzina
  • 31 тнтнт

    15 2 Отговор
    Точно така Госте, заплатата трябва да е целта а не цените!
    Цените са ОК но заплатата е ниска, трябва да се увеличи тя поне тройно, цените да си останат същите! Това трябва да лозунга на този за който, ще се вдигна да гласувам. Да ама такъв няма и затова няма да се гласува !
  • 32 Верка

    16 7 Отговор
    Аз няма да гласувам за Марешки!
    Не може да ме управлява човек, който и понятие си няма от политика.
    Не ми е за тези 10ст по-малко дето ми обещава на литър - аз бензин не ям и не пия!
  • 33 Гост

    9 3 Отговор
    Цените на бензина храната и на мн др неща е нормална спрямо ес заплатите не са нормални не трябва да пестим по 500 л за бензин на. Година а трябва да се взима минимална заплата по 1300 лв което спрямо сегашната минимална заплата се базира около 10000 лв повече годишно и не ни тябва да пестин 500 лв от бензин сабудете се бензинджии
  • 34 гегата

    18 6 Отговор
    Малеее колко платени тролове на Марешки пишат в коментарите, а останалите му "истински" защитници не ги разбирам за шепа хапчета и 2 капки бензин се дупят на ВОЛЯ ! Срамно и позорно е, но кебапчии ибрикчии винаги ще има. Тъжното е само че след изборите, като му осигурят на варненския месия властовия комфорт и имунитет от съда, ще им остане само да му лапат бензиновия шланг на ВОЛЯ !
    "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
    пак ще кажа и с това ще да свърша."
    П. Славейков
  • 35 Макаренко

    9 9 Отговор
    Аз карам от евтиното гориво на Марешки но карам евтината си кола!
    Ако имам турбо дизел кола никога няма да сложа от Марешки защото съм чувал че само в ОМВ и Лукойл било хубаво горивото на други места не и затова зареждам от там! Иначе мога да карам евтината си кола и с трансформаторно масло - олио - ракия и те ми излизат почти безплатно дори по-евтино от дизела на марешки!

    Коментиран от #49

  • 36 шерлок

    5 3 Отговор
    Първите три мнения според мен са на едно и също лице - което само си е давало плюсовете! Ся ще му дам минусите!
  • 37 Тошбиян

    2 4 Отговор
    Че кой от тук и народа кара само на бензин?всички сте на пропан и метан нака че не пискайте за цената на бензина ....
  • 38 Тошбиян

    5 6 Отговор
    Аз няма да гласувам за никои просто ще напиша псувни на листа и чал
  • 39 БАЙ ГАНЬО

    14 6 Отговор
    ганьо е гьонсурат :( ганьо не иска фабрики, заводи,болници... ганьо иска бензин и хапчета да яде :( ганьо вкара в парламента я.янев, додук бареков, валери семионов .... сега ще вкара и магаре :) ганьо е много хитър да му е наслука ;)
  • 40 жигитайците

    8 5 Отговор

    До коментар #22 от "нхнххххнхнх":

    Ти добре ли си? Точно горивата на лукоил са пълния кенеф, а Марешки е основно с вносни горива и са по-добри като цяло. Ти си сипвай на 2,10 като си много умен и пак ще ремонтираш а аз ще си сипвам на под 2 лв в София щото знам къде.
    Иначе, че има нещо мръсно в тоя е ясно - ако хората забравиха каква му е точно кариерата и кандидатурата за кмет на Варна на времето ама то вече не остана за кого да се гласува.
  • 41 Оня с лаптопа

    5 3 Отговор

    До коментар #5 от "глупак":

    А, кого да изберем? Аз предложих на хората да ме вотират за депутат, за да оправим справедливо законите, те ревнаха - БСП ДПс ГЕРБ.... Е, аз ли съм простият? Ами като няма хора като мен да оправят Законите да се изчистят по справедлив начин, за да живнат хората, ами откъде да зная кой какво ще прави? Значи за когото и да гласувам вече пак си е риск. Тозич овек поне обещава да свали цените на бензина, оттам ще тръгнат и други дейности вероятно - няма гтаранцияв мафиотският мутристан че ще е така, но теоретично е така. А кажи какво ще направят ПП Възраждане? Какви закони ще гласуват знаем ли? Ами ГЕРБ се ос..ха тотално с технитеп ростотии. Да строят паметници градинки спортин зали. но това ли прави икономиката? Маагистралите им се скапват още след строежа почват да наливат нови милиони в тях .крадат като за последно. И БСП бяха същите. ДПС и те. Кой да вотираш ккому да вярваш? А ти кажи като си умен? Симеонов вместо да оправят законите хукнаха да реставрират ченгесарският си ДС соц - трудови войски? Ще оправят ли живота ни трудовите войски? Няма. Ами прости алчни крадливи човечета навред. Аз ли съм прост, че вече не вярвам на никого? А и как да вярваш то бандит до бандита на постове?
  • 42 Оня с лаптопа до 5

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "глупак":

    В идеите на ПП Възраждане има и хубави неща, но има и почти неприложими. Ка ще прекратиш учения на армията нии тук? Ние сме в НАТО, правят се колективни планове учения. КАК? С патос? как ще забраниш на човека да сис трои в свой терен? Това е ликвидация на личното право на собственност, гарантирано и по Конституция, често осирано то политици с техните решения пресктъпления? Как? Как ще накажеш престъпни решения на политици, което подкрепям, когато те не искат да гласуват Закона да ги наказва? Как? Ще ревизираш прехода - подкрепям! Тогава ще трябва да арестуваш и затвориш и Гоце и Тиквата и поне 800 000 мародери и разсипници на стопанства, крадци на чужди гори от държавата и имоти - ще го сториш ли? Ами да те вотирам! Ако не го сториш ще си направиш ли сепуко от чест? Нямва нали? Тогава ще си поредният помияр който ни лъготи за светлото бъдеще? Аз просто щях да оправя ако можеф справедливо законите така, че всеки да знае правото си на личен периметър и ако тормози невинни - до стената! Не говоря за лично разчистване на неудобни! Един управник не трябва да си го изкарва на неудобни, а на виновни за престъпления! Но вие не знаете какво е справедливост как ще оправите Законите? Ето трялва да се коригират почти всички на много места, а никой не го прави? Защото не го искате май и не разбирате? Тогава как да вяпрвам някомму? Та вие не знаете как да го направитге, как да вярвам на политици ?Писах, молих, плюх и пак същото зло? Тогава няма надежда с вас политиците.
  • 43 Оня с лаптопа

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "глупак":

    Добре, умнико, ще ти вотирам Възраждането, но не правете концлагера соц кенефа ДС ченгесарница пак! Това е погрешно... Да се окъкате и вие на постовете, както се окъка и Валери като докопа влраст, та накрая да откажа даже да слушам за политици! ще ви вотирам, но ако се осерете и вие плюя ви и на държавата и на стадото гламаво! честно !Българин съм, но май вие не сте повечето? Все някакви грандомански идеи все някоакв кумири Ботев Левски, а все едни скапани несправедливи Закони дето лобират за тоя и оня на пост и НАШ ЧОВЕК? За какво размахвате Левски, когато нито сте справедливи повечето нито ще създадете реално прогрессираща икономика? Та вие спъвате инициативата с бюрократите на дребмният човек, ревете за велика икономика? Ами то от дребния 1 човек почва. Ако се докаже не с престъпления той ще стане среден едър . А вие съсипвате нас а толерирате някакви си държавни бюрократични структури и чужди корпорации? Няма живот и бъдеще за българи и България с такива крайни бих казал идиоти, но ще прозвучи обидно и не го твърдя, които ни размятат в крайностите на простотиите си. затова мрем стоим губим загиваме. От 2 вида престъпници на власт - комунистии - които всичко смятат за държавно и под свое командуване, и корпоративни лобита - продажвници поставящи ни под чуждси и местни мафиоти на робия. Няма да оправите като гледам и вие Законите. А от Законите, правилата в обществото тръгва всичко.... затова и на вас не вярвам, но ще ви вотна че да се о.ерете и вие. На
  • 44 истина една

    10 6 Отговор
    Като гледам как сформира цената на дъската Марешки все едно бате Бойко преподава ядрена физика на английски . Ще му повярвам ако ми обясни коя част от цената ще намали основната производствена която е определя Лукойл , и е около 1лв дали Акциза който няма как Марешки да намали дали ДДС -то което е обсурд да намали единственото което може да коригира е неговата търговска отстъпка която е около 22 ст за бензина и 32 ст за дизела но никой не работи без печалба или краднеш акциз в комбина с управляващи или правиш предизборна агитация и огромната печалба от лекарствата ти покрива бензина бъди прозрачен и обясни иначе приказката ще свърши бързо господин измамник
  • 45 гост

    11 7 Отговор

    До коментар #27 от "Plamen Dochev":

    А бе калкулаторе, на 16 че не му е вярна сметката - не е, ама и твоята не е. 800 км на месец излиза че си караш колата на къси разстояния само, дори и да е вярно(а то не е) колата ти не може да загрее нормално, а студена гори повече, тъй че не ми ги смятай по 6/100. Минимум 9-10/100, да не ти казвам и колко хора имат по 2 коли. Другото нещо е че ако го няма Марешки цените ще ги надуят не само с 0,20 ст а със 0,50 - 0,60ст минимум. Сега поддържат някаква дистанция с него от 0,20-0,30 ст за да не е фрапираща разликата и да няма голямо недоволство. Аз си спомням когато отвори Марешки, как веднага дизела стана по евтин от бензина и газта падна драстично. Дизел и газ бяха надути най-много, защото са най употребявани. И да разликата с другите бензиностанции дълго време беше около 0,50ст.
    Ами от по евтиното гориво следва да паднат и цените на хранителните стоки и на другите стоки, така, както преди се вдигаха всяка седмица и ни казваха че е от горивата.
    Ами лекарствата? Колко години вече, какво ли не го плюха Марешки, и там щеше да ти бъде повече от 0.20ст разликата. ;)
    Дано отвори и хранителни магазини и всякакви други, пожелавам му го. Това ще е добре и за теб, ама пак ще завиждаш и плюеш нали?
    Човека това може, това прави, все нещо е, а другите какво правят?

    Коментиран от #46

  • 46 истина една

    7 4 Отговор

    До коментар #45 от "гост":

    Ще ми се да си поговорим след някоя годинка за Марешки ти си бил и вярващия в пожарникаря сигурен съм.Във всеки град се сдушва все с мутрите вече този сценарии сме го гледали и на челото му пише че е МУТРА
  • 47 бббббб

    8 4 Отговор
    Обещанията му са свързани с неговия бизнес и печалба.Същото като на Бойко с магистралите и санирането.Нито той нито другите говорят за икономика,производство ,индустрия и работни места.Как да подобрят жижнения стандарт на хората,който не се постига от икономии ,а от по-високи заплати и голяма заетост в производство .Наличност на заводи,развитие на селското стопанство с развитие на селските райони и т.н. Щом трябва да икономисвам от бензина ,за да си купя едно кафе или хляб значи нещата са същите.Просто си преразпределям средствата ,за да оцелея.Ако,заплатата ми е 1500-2000лв. ще ми е все едно дали бензина - 1.80 или 2.30.Ще си купя нова на изплащане,ще си подменям мебелите и техниката по-често,ще пазарувам без да мисля дали хляба е 1-лев или 2-два.тако щех има за търговците ,икономиката ще се движи,производтвото също и т.н.а,сега виждам поредния голям балон.
  • 48 Българин

    7 2 Отговор
    В люлин строят много голяма бензиностанция(негова)Видях я изглежда почти готова.Браво!Няма да гласувам за него обаче причината е ,че на изборите за президент когато не спечели подкрепи Цачева.Не искам герп или хора подкрепящи ги да управляват България.Защото видяхме каква мизерия е всичко.Ако това стане отново ще емигрирам.
  • 49 gost

    1 2 Отговор

    До коментар #35 от "Макаренко":

    ''защото съм чувал'' явно чуваш петела :))))
  • 50 Читател

    15 3 Отговор
    Марешки определено не е харизматична личност, като Бойко Борисов.
    Кой как ще гласува - всеки сам си решава.
    Относно качеството на горивото му - цяло лято зареждах във Варна и Разград на негови бензиностанции. Горивото му не е по-лошо от бензина и газта на Лукойл, Шел, ОМВ. Но определено цените му са много по-добри. Октомври месец, като "теглих" чертата, установи, че летните ми пътувания са били с около 220 лв. по-евтини, благодарение на неговите цени. Нямам поглед в/у дизеловото му горивно. Но бензин и пропан-бутан - доволен съм! Реално Марешки е първият, който първо направи нещо за хората и след това се кандидатира за "политик". Ок, може да изглежда като подкуп. Но като слушаме обещанията в бъдеще време на останалите - това е ли пак подкуп? Обещания, които никога не се изпълняват. Е, Марешки първо направи нещо за нас. Поне.
    Ще го подкрепя, за да "шамаросам" ГЕРБ, БСП и останалите от сегашния парламент.
  • 51 Хайко

    5 5 Отговор
    Уважавам този човек, НО!
    Интересно ми е г-н Марешки колко ще струва бенза ако барел петрол удари 60-70$?
    Пак ли ще е 1,80лв/литър?
    Дано народа ни не се подлъже пак по разни спасители !!!
  • 52 Ванка от Сливен

    10 6 Отговор
    Аз ще гласувам за него
  • 53 AMG

    1 1 Отговор
    Ей тука голям чат станал....!
  • 54 jjijjk

    4 4 Отговор
    Тоя много малко им дава на тези дето драскат в темата!
    Подбрал е хора дето не стават - напънете се малко да си заработите парите! Смешни са тези Ванка от Сливен и подобни, дето биха гласували, за него! Този човек не е за парламента - нека си продава горива и подобни, но той няма общо с политиката, не разбира от такава. Така че не виждам защо са тези напъни да се докопа до властта на всяка цена, понеже нали бизнесът му е успешен?
    Продава евтино - милионер е ? Така че нека си движи бизнеса и не се занимава с неща, от които не разбира.
    -
    А и къде има бензиностанция в София този г-н Марешки, та и аз да пробвам от прословутите му евтини горива. Зареждам само от едно място и съм си засякъл разхода до милилитър така че ако заредя от Марешки ще видя колко КМ ще мина ...

    Коментиран от #55, #58

  • 55 Българин

    1 1 Отговор

    До коментар #54 от "jjijjk":

    Отиваш в люлин и се редиш на опашката пред бензиностанцията по която течът финални строителни работи.
  • 56 дизел

    5 1 Отговор
    Марешки трябва да отвори три бензиностанции в София-Люлин,Младост и Центьр.
  • 57 тиквоча

    11 2 Отговор
    Вижте цените на бензина в Румъния и Гърция после вижте заплатите там а сега вижте цените на бензина тука и заплатите тук , не ни товарат ами ни претоварват и в крайна сметка като заключение всичките са един дол дренки та предпочитам да гласувам за евтиния бензин от колкото за нищо .
  • 58 gost

    3 1 Отговор

    До коментар #54 от "jjijjk":

    а бе май на теб малко ти дават за да го плюеш а? Я си помисли? :)
  • 59 и аз да попитам

    8 2 Отговор
    тука пишещите,че имал висящи дела за рекет и с тези избори си купувал Марешки имунитет.Оня плъх христо бисеров да не би да го осъдиха,защо да инвестираш милиони,като си купуваш 1 съдия и решението е твоя полза!Други казват бил мутра,но ходи без охрана за разлика от държавните ни мутри с НСО гавази!!
  • 60 гост

    10 3 Отговор
    Всичките са един дол.Марешки поне намали цените на горивата.
  • 61 ввн

    3 11 Отговор
    Как така Марешки намалил цените на горивата бе ?
    Не ви ли стана ясно че той друг шанс да продава изобщо няма!
    При цени 1 към 1 с Лукойл - ШЕЛ - ОМВ никой няма да купи от Марешки! Така че намалил ги е за да може да продава - действал е непочтено спрямо колегите си като им прави дъмпинг на цената! Само най-слабия и калпав търговец продава по този начин! Друго си е да подобриш качество - обслужване да вкараш разни бонусчета ама от де толкова акъл у Магрешки! Ако Лукойл са на неговия акъл и слезат под него Марешки го няма за 1-2 години - понеже няма ресурса да устиска! А другите могат да си позволят дълго време да продават дори на загуба! Така че без да разбирате от бизнес не пишете - естествено че е намалил малко цената на горивата си за да продава и е в негов интерес а не във ваш!
    И няма шанс ако отвори една - две бензиностанции в София да се оправи понеже нали се сещаш че за да отида да зареда в Люлин и тръгна от Младост 4 докато отида и се върна ще изгубя заветните 20ст на литър отстъпка! Така че мислете с главите си и не гласувайте за глупаци дето хал хабер си нямат от политика!
    В пъти по-добре е да се гласува за хора със съответното образование - ерудирани и такива с подходящите контакти и връзки в чужбина!
    Нали се сещате колко сериозно би се приел Марешки ако стане премиер навън! Ще се спукат отново от смях с нас чужденците!
    Не се излагайте гласувайте за образовани и представителни хора!
  • 62 Марко

    4 7 Отговор
    Гласуваш ли за Марешки те чака Магарешки!

    Запишете си го това с големи букви някъде и го четете до заветната дата! Този изобщо ако влезе в парламента ще е позор за българския народ като такъв!!!
  • 63 asoos

    3 1 Отговор
    защо не се яви и един марешки да свали тока на 0.010лв тогава ще има двойно потребление на ток и няма да се отоплява ме на дърва и пилети
  • 64 hmhmhm

    4 2 Отговор
    Поне по евтин бензин а другите и толкова не дават. Така че аз съм за Марешки
  • 65 внвнвн

    3 2 Отговор
    Марешки е смешник но по-големи смешници ще са тези които биха гласували за него. Ще се смея яко на изборите и ако тоя тупан влезне в парламента стягам куфарите за някъде! Не искам да ме управляват такива хора!
  • 66 грозен

    4 2 Отговор
    Поредната измама в бг.
  • 67 Иво

    4 2 Отговор
    Едно време купуваха глупаците с кебапчета , а сега е модерно с евтино бензинче. Бълъците нямат край. Хитряк е тоя Марешки. Продава литъра на доставна цена и това е. Важното е да се влезе в политиката и голямата лапаница почва.
  • 68 Бай Тошо

    6 0 Отговор
    Българина най лесно се манипулира, стигат му малко обещания и е готов, така и се съсипа държавата за 26 години от обещания от хитри и находчиви партии които добре боравят с думите и казват това което иска да чуе наивния народ
  • 69 НеМиДреме

    2 1 Отговор
    Във Варна специлално г-н Марешки продава на 1 стотинка под цената на ЛукОйл и ОМВ...Имам карта за ОМВ,с която ползвам 3 стотинки отстъпка...Следователно зареждам бензин А95 на цена 1,84 при цена при Марешки 1,84 лева...Тези може да ги говори на хора от вътрешността на страната Г-н Марешки...Във Варна гласуват за него хората,които взимат по 50-100 лева от него на ръка...
  • 70 НеМиДреме

    2 1 Отговор
    При Марешки е 1,86 лева А95..Объркал съм цената на бензина с тази на дизела..Ама на ОМВ ми идва 2 стотинки по евтино...Защо ми е да зареждам при него...Да продава 20 стотинки надолу,да ме грабне...
  • 71 нднддд11

    2 1 Отговор
    Този Марешкия трол пак си е играл с минусите и плюсовете.
    Утре и аз ще си поиграя :) - сега ме мързи!
    С евтин пиар и пропаганда не става - запомнете го!
    Истината е една - целта на Марешки е голямата лъжица - лапачка!
    Шефовете му от горе ще му дадат още по-голям къс от баницата, ако успеят да го издигнат до премиер. Но от това губим ние хората.
    Разберете го най-накрая. Не може човек който подкупва електората си и се разбра за същото да очаквате да управлява неподкупно.
    Затова слезте на земята и изберете наистина по-доброто от лошото.
    Понеже е ясно че добър избор в момента няма - поне изберете по-доброто от лошото. Тези дето не ви крадат и последния залък от устата с измислени повишения на това и онова...
  • 72 ГОСТ

    1 0 Отговор
    и този е същия,щели да станат 2,50 горивата ако неспечелел е сега нали нали не е на власт защо не са 2,50 за литър
  • 73 ГОСТ

    2 1 Отговор
    определено е протеже на герб,номера с доброто и лошото ченге:)който се разочаровал от герб да гласува за марешки пак те сте се обединят.нали невярвате на тези глупости въпросният голям бизнесмен дори няма данъчен склад за да внася гориво взема от полисан камо ли да го остави някой да диктува пазара на лукойл звучи несерозно но е марионетка и така явно може
  • 74 Гост

    0 0 Отговор
    Цената на горивото как се формира включва се и 13% мениджмънт на литър гориво и други куп глупости да се докаже по-голяма цена,а цената на горивото влияе на цените на всички стоки.
  • 75 asdf

    1 0 Отговор
    Не разбрахте ли най-накрая, че крадат на смени. Накрадат се едните после другите и така до безкрай. От трън та на глог са казали хората. Толкова ли ви е трудно да го видите, само крадат пари и власт не им стигнаха. Дебелите шопари в коли със лампи ще се возят и предимство искат да не закъснеят за закуска и за обед. Няма да се оправи тази прекрасна страна заради тези дебели и нагли свине. Повредени са горе във главите, повреждат и децата си и после ги слагат на тяхно място, колко тъжно...
  • 76 синия войник

    0 1 Отговор
    Ще гласувам за Марешки и точка.Човека не е бил в политиката и мисля,че вота за него ще е около 10%.Ще го видиме във властта и ако излезе магаре като предишните тропосери ще го отсвирим!
  • 77 гост

    0 0 Отговор
    Българският избирател еволюира с всяко изминало десетилетие. В началото нищо не изискваше просто гласуваше по цвят или за някой там "нов". Сега очаква от този за когото гласува да направи нещо дребно - като магистралите и сега бензина.
    Някой ден кой знае... нашите внуци може да изискват правосъдие.
  • 78 кака станка

    1 0 Отговор
    Нема да гласувам за Марешки - понеже ме чака магарешки!
    Няма как човек който не разбира от политика да управлява.
    А и се разбра че давал подкупи на електората си, за да гласуват за него, за да правят това и онова. Не ми изглежда законно и честно това и няма да гласувам за него!
  • 79 филарат

    0 1 Отговор
    Чувствам се някак привлечен от този човек бих гласувал за него!
    Де да имаше такива хора и в манастира
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове