28 Февруари, 2017 03:31 8 119 14

Жена с 5 деца проституира, за да живее

  • проститутка-
  • деца

Ангелина, е петричка проститутка, която всички познават. Местостоянката и е в нон стоп заведение в близост до бинго зала града. Там спират гръцки ТИР-ове, чийто загорели шофьори Ангелина обслужва сексуално срещу мизерно заплащане. Родила е пет деца от мъжа си, който миналата година умрял, пише "Струма.ком".

Безработна, самотна и отчаяна тя избира да се посвети на най-древната професия, уж, за да изхрани децата и. Миналата седмица по сигнал социалните служби щурмуваха дома и, видяха тежките условия, при които живеят децата и и настаниха най-малкото на 4 години в инфекциозно отделение на болницата в града, защото е с чревна инфекция.

Днес е решено трите деца да се отглеждат от родителите й, а най-малкото това в болницата е поверено на грижите на сестра й. Ангелина с този занаят, не може да гледа децата, категорични са от социалната служба в Петрич.

А тя има обяснение на дейността си, разказва разплакана.
Починал мъжът и, тя едва събрала пари да го погребе. Нямала пари за хляб,за ток, за вода, за дрехи на децата. Пробвала да работи в чистотата, но нямало кой да и гледа децата. Затова решила, по съвет, на други от махалата да "оправя" гърците срещу пари. "В махалата има много като мене, започва разказа си Ангелина, търсят шофьори правят това онова и получават пари, понякога до 200 лева стигат дневно. Почнах и аз това да правя.

Сега вече оправяме по минимум 4-има тираджии, но изкарвам пари за децата. Не е вярно това ,което казват социалните, че водя най-малкото с мен на работа, ето на, вижте моята приятелка при нея го оставям.
Ангелина е нова в бранша. През август месец 2016г. загубила мъжа си след тежко боледуване от рак, това е преломният момент в живота и. Ето какво казва още Ангелина:

" За мен се говорят много неща, но всъщност никой не знае на мен какво ми е. След загубата на мъжа ми останах съвсем сама с децата си. Моите родители ми помагат, но не могат да гледат децата ми изцяло.
Искам на хората да им стане ясно, че децата ми са от моя си мъж, а не така както говорят, че не се знае от кой са. Мъжът ми докато беше жив, никой не си е позволявал да говори глупости за мен. От както той почина нещата се промениха. Изцяло се грижа за петте си деца и заради това смених много работи. В Гърция отивах да работя каквото има, само да взимам някакви пари.

От няколко месеца обаче съм принудена да проституирам, защото няма как да си изхранвам децата. И аз не искам да го правя, но се налага. Всички говорят, че хода да спя с мъже, но никой не ме е питал дали го искам или не.

На мен също не ми е приятно да ме натискат и мляскат грозни, дебели, стари и мръсни, но нямам избор, казва Ангелина със сълзи на очи, която заяви,че заминава за Гърция да работи и да изкарва пари, за си върне децата! Кой знае?!
От социалната служба в Петрич твърдят, че майката не полага достатъчно добри грижи за децата си, затова от днес те са поверени на близки и роднини.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДеРмократчни ценности!

    46 8 Отговор
    ЕС ни отвори необятни простори! Майчинство до една годишна възраст на детето, детцки добавки, трудов стаж за майката, безплатна медицина и безплатни лекарства за децата, детски ясли, детски градини с мед.сестра и кухни, учебен процес и занимания. Ко да ти говоря брат ? Ум да ти зайде! А сега ЕС - проституционна култура и проституцонна пропаганда! Та ти таковам на Е ценностите!
  • 2 Коко

    16 4 Отговор
    Искам нова рубрика: Новите българи от сив произход, за такива случки ще е екстра. Разделете го на две сайта и почвайте. Новата ви целва група само да я образовате(да чете де). Коментари ви не требват !

    Коментиран от #3

  • 3 китайче

    33 2 Отговор

    До коментар #2 от "Коко":

    Само дето тая няма нищо общо с българките а с индийките

    Коментиран от #5

  • 4 Хасан

    7 18 Отговор
    Уж има християнски ценности, уж има православие или европейски ценности. Скапана и измираща култура
  • 5 kiro

    12 7 Отговор

    До коментар #3 от "китайче":

    С тази разлика ,че тази го прави от принуда за да храни децата си,а някои ,които не са „индийки“,го правят от много пари понеже са се надрусали яко. Всички знаем какво правят в училище и по купоните,тези които не са „индийки“, а и не са повече от 12-13 годишни,но за тях нищо не се пише,нито коментира. „Първо извади гредата от твоето око и тогава ще видиш съчицата в окото на другия“
  • 6 До Хасан

    13 4 Отговор
    Хасане, точно пък турчин да говори за ценности, хайде моля ти се. Нали знаеш защо на турците викат амдертлии? Готови са и майка си да продадат за слива. Ами туркините? Те се плякат като разпрани. Аз съм ходил с доста такива, дето мъжлетата им работят я по Белгия, я по Германия, я по Холандия. От Кърджали съм, така че им познавам и кътните зъби. Затова не ми изтъквай, че вашите мюсюлмански ценност са нещо кой знае какво. Може да са такива в арабския свят, но не и сред мюсюлманите опитали от сладкото, защото това са нормални човешки щения.
  • 7 Оня БЕЗ коня

    14 1 Отговор
    5 деца? 5!!! Защо 5? Що не направи едно или две? Или в тоя ред на мисли, защо не 10 или 15? Как така си нащракала 5, без изобщо да помислиш за дните напред? На такива трябва да се раздават презервативи от най-ранна детеродна възраст...
  • 8 Гоуст

    20 1 Отговор
    Тъпа овца. Кой те кара да имаш 5 деца ма? И най-вероятно си на 25 години. Писна ми от циганите и от техните циганета. Като лами/змейове сте, когато им срежат глави, даже по-зле, защото като срежеш една глава, излезнат две, а вие като снесете един м...л, той снася още поне 5.
  • 9 Гост

    9 3 Отговор
    За критикуващите жената, само да отбележа: Бай Бабо мечка да не ме среща!
    Независимо колко са децата, едво, две , три и т.н. всеки може да попадне в подобна ситуация и тогава ще видите нещата под друг ъгъл. И две деца да са, ако единия от двамата съпрузи си отиде скоропостижно, нищо чудно другия да не може да изхранва децата си, особено ако са малки. Случаите не са един и два....Не си мислете, че всички жени го правят, защото много го искат...
  • 10 скания

    3 3 Отговор
    Супер, ето, че жената си е намерила работа и своето поприще, където има възможност да се издигне в кариерата и заплащането е изключително добро.
    Има много жени на нейната възраст, които работят, като шивачки, работят на полето или в някой цех от сутрин до вечер за много по малко пари, които изкарва Ангелинка.
    Тази статия трябва да е за успешната кариера на една майка, въпреки, че има пет деца.
    Браво на жената и да продължава все така да радва мъжете и най-вече тираджиите.
  • 11 РАСИСТ

    7 2 Отговор
    НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С М....ЛИТЕ.
  • 12 atilazmeq

    5 0 Отговор
    Да попитам колко здравомислещи имат по 5 деца. Циганката да не се оплаква ами да е мислила и да казва на малките циганки да не раждат по 5 и повече деца ами да ходят на училище.
  • 13 Космо-СИК(ерим).

    3 0 Отговор
    Ами няма акъл, да беше отишла в Германия,Австрия,Швейцария,Холандия,Белгия ще направи яко пари. Българки и Румънки това са 95% от секс-труженичките по Германия и Австрия.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове