1 466 3

Мъж се обеси на стълб във Варна

Мартин Христов

Тяло на мъж, обесен на електрически стълб край жп-линията, бе открито на ул. „Девня“ във Варна. Сигналът за инцидента е подаден вчера в 11 часа, съобщиха ОД на МВР-Варна, цитирани от "Монитор".

В него се съобщавало за обесен мъж в района на ромското гето „Максуда“, между “Топливо“ и „Топлата вода“.

Криминалисти изясняваха обстоятелствата около трагичния случай, както и самоличността на самоубиеца. Според описание на очевидци, жертвата е слаб мъж на средна възраст и с прошарена коса. Много от зяпачите от близката махала пък казаха, че познават обесения, който живеел наблизо. По-късно от полицията потвърдиха, че самоличността на мъжа е установена - той е на 48 години, от Варна. Първоначалният оглед на криминолозите сочи, че по тялото няма следи от насилие.

Варна / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Има! Как тъй няма да има насилие!
  Отговор
  1 04:22  28.02.17
  Изкараха го от училище- не ли насилие? Изкараха родителите му на улицата без работа и средства - не е ли насилие? Затвориха фабрики и заводи - не е ли насилие? Социалните осигуровки се орязват - не е ли насилие? ЕС - ни насилия! То било голяма работа туй Запада бе само БМВета и маанета, ядене и пиене на корем а други висят обесени от щот няма ко да ядем! Паисий е прав: " О. о . о неразумний юроде!" Ама кат четем разбираме ли?

  Коментиран от #2

 • Няма насилие
  Отговор
  2 10:13  28.02.17

  До коментар #1 от "Има! Как тъй няма да има насилие!":

  Е как него го изкараха пък мен не ме изкараха?Как моите родители като загубят една работа си намират друга а неговите не си и търсят? Като затвориха едни фабрики и заводи отвориха нови -по чисти и по производителни! Какви осоциални осигуровки да получава човек без един ден трудов стаж? ЕС нито ни насиля нито плаче за нас ! На нас ни е необходим ЕС ! Дали Запада е "голяма" работа може да си направиш сметка като погледнеш какво беше Западна и какво беше Източна ГЕРМАНИЯ!!! Безплатен обяд няма !!! Паисий го е написал много добре но само за тоя който може да чете!!!
 • Бай кире
  Отговор
  3 12:30  28.02.17
  Що не иде в Расия ма ? Там всичките са равно бедни.

Напиши коментар:


Публикувай