791 26

Корнелия Нинова: Борисов се притеснява от личен сблъсък

Ако има формат лидер-лидер и отделен екип -екип, дебат ще има

Стефанаки Йоанис

„Дали ще има лидерски дебат зависи от ГЕРБ и Борисов. Бихме искали да има лидерски дебат между нас двамата за визията за развитието на България. Борисов държи това да стане с експерти, което за нас не е приемливо”. Това заяви пред bTV лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Тя обясни, че екипите на двамата са обсъждали възможности и са стигнали до това- лидерите да влязат с екипи и да ги представят, да кажат няколко думи и да започнат да дават думата на експертите. „Това не е подходящо. Ние не сме конференсиета. Ние сме лидери и трябва да се срещнем очи в очи”, заяви тя.

Корнелия Нинова изтъкна, че предложението на левицата е два формата на дебат – лидерски между нея и Борисов и отделно между експертите. „Борисов се притеснява от личен сблъсък”, предположи тя.

Нинова припомни, че от самото начало БСП е отправила покана за отделен лидерски дебат и не е променяла позицията си.

„Лидерски сблъсък очевидно няма да се случи, защото Борисов не желае. Днес ще продължим да разговаряме. Ако има формат лидер-лидер и отделен екип-екип, дебат ще има”, каза още тя.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 08:55  28.02.17
  Ей тази не спря да дрънка глупости и лъжи

  Коментиран от #2

 • а де
  Отговор
  2 08:59  28.02.17

  До коментар #1 от "Гост":

  И какво излъга сега? А пък за глупостите ще видим ако се срещнат .

  Коментиран от #6

 • Бай Ганьо
  Отговор
  3 09:02  28.02.17
  Тази уж от променените (новите)политици кадето навряха жените ,деца ,племенници и братовчеди в партията си и сега вече много честни. Глупости на таркалета. Безочливо нагли!!!
 • Пеньо
  Отговор
  4 09:22  28.02.17
  Защо не си спретнат една канадска? Изходът не е предрешен.

 • Morgoth
  Отговор
  5 09:28  28.02.17
  И какво ще разберем от един лидерски дебат? Кой е по-устат ли? Лидера трябва да може да ръководи и да се харесва на хората, неговата основна цел е да събере кадърен екип който да върши работата, ако ще се влиза в детайли именно екипите трябва да са там.
 • Morgoth
  Отговор
  6 09:32  28.02.17

  До коментар #2 от "а де":

  Слушах я на две на три тази сутрин. Говори точно през главата си - цялата им работа на БСП е "Дай да изхарчим каквото има, после ще обложим с повече данъци когото успеем за да изкараме още малко за изхарчване, пък след нас и потоп". Преди няколко дена икономическите им експерти направиха хубав дебат - бяха доста адекватни и двамата.
 • пеев
  Отговор
  7 09:45  28.02.17
  комунизма трябва да си отиде .стига вече лъжи и празни обещания.
 • ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ
  Отговор
  8 09:53  28.02.17
  Е какво значи "лидерски дебат " без експерти ? Пак ли ще правим комунизъм?
 • глупак
  Отговор
  9 09:53  28.02.17
  Не е необхпдим дебат. И без това знаем, че всички партии и политици участвали досега в управлението СА ПРЕСТЪПНИЦИ! !!!!!! псевдо-леви или десни Дано народът да се е събудил вече. ТРЯБВАТ НИ НОВИ ЧЕСТНИ ХОРА. !!!!!

  Коментиран от #10, #26

 • ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ
  Отговор
  10 09:56  28.02.17

  До коментар #9 от "глупак":

  -Новите ще ги внасяме ли от някъде , или както след 9 септември 44 овчарите застанаха на ръководни постове?
 • хххх
  Отговор
  11 10:20  28.02.17
  ПРЕСЪПНИ КОЛОНИЯЛНИ ПРАВИТЕЛСТВА , като на ГЕРБ, БСП, НДСВ, СДС и слугите им , направиха от ДЪРЖАВАТА до 1990, за 27г. само ТЕРИТОРИЯ С объркан, побъркващ се народ. ПП,,ВЪЗРАЖДАНЕ,,

  Коментиран от #22

 • социалист
  Отговор
  12 10:29  28.02.17
  Тая не спря да говори глупости. Нали от началото на промените до сега са били почти винаги във властта защо не направиха нищо от това което говори сега. Нищо не е точната дума защото ръководството на БСП станаха милионери и милиадери на гърба на изтрадалия народ. Когато върнат заграбеното можем да повярваме, че се променят.
 • Аз съм за
  Отговор
  13 10:37  28.02.17
  Всеки, който следи нещата знае, че Нинова не от вчера кани Борисов на дебат и въпреки глупостите изписани от писалите преди мен аз подкрепям такъв лидерски дебат защото именно лидерът е човекът, който трябва да вижда и да сглобява цялостната картина на случващото се и на онова, което предстои да се случи, той е човекът, който насочва екипа в каква посока да работи, а не това, което министрите обявяват в сутрешните блокове премиерът да го отрича във вечерните новини, примери за това безброй последните и едни от най-грозните: министърката на образованието събра учители от цялата страна в Арена Армеец за да им обяви повишаване на заплатите, а вечерта премиерът ги отряза, социалният щеше да вдига пенсиите премиерът ги замрази за 3 години и още и още няма да изпадам в подробности всеки сам решава дали иска промяна или желае да продължава да живее в страна, чиято външна политика е козируване на Брюксел и дуп.не на Ердоган
 • Попа
  Отговор
  14 10:44  28.02.17
  Айде всички, които говорят за БСП да си опреснят паметта след ВСЯКО тяхно управление до какъв крах стигаше страната. То, че ГЕРБ не струват никак е вярно обаче комунисти пак да управляват...трябва да сме малоумни.
 • хххх
  Отговор
  15 10:47  28.02.17
  ПРЕСЪПНИ КОЛОНИЯЛНИ ПРАВИТЕЛСТВА , като на ГЕРБ, БСП, НДСВ, СДС и слугите им , направиха от ДЪРЖАВАТА до 1990, за 27г. само ТЕРИТОРИЯ С объркан, побъркващ се народ. ПП,,ВЪЗРАЖДАНЕ,,
 • Крум
  Отговор
  16 10:59  28.02.17
  Бай Ганьо има две очи - по 1 за БСП и ГЕРБ. Наистина май вече сме 60% тъпаци… . Всичко се свежда до леви и десни , комунисти и анти, ченгета и анти….. ХОРАТА СА ЧЕСТНИ И ИЗМАМНИЦИ
 • filo
  Отговор
  17 11:25  28.02.17
  Според мен няма нормален човек, който да вярва на глупостите на леля кури и бандитската шайка около нея. Всъщност няма голяма разлика между БСП и ГЕРБ, борбата е кой да краде. Все пак при ГЕРБ поне нещо се направи видимо в инфраструктурата, но в много сфери се провалиха и затова сега хората се чудят за кого да гласуват и резултатите на двете големи партии е равен. Повечето хора, който ще гласуват ще го направят с мисълта, че подкрепят по-малкото зло.
 • Корумпий Рушветков
  Отговор
  18 11:46  28.02.17
  Ей тая е вулкан от лъжи и евтин популизъм! Как не се умори да лъже, и от къде и идват в главата такива невъзможни и неосъществими амбиции и аз не знам! Ние ще това, ние ще онова...... и накрая все лай**!
 • АМАН ОТ ПАРАЗИТИ
  Отговор
  19 12:49  28.02.17
  Тази фантазиорка и крад..... а , забравя за кво беше уволнена от Станишев , усилено се стрвми да ни пришие към ЕВРАЗИЯ и това е. Тя няма заслуги за нищо полезно в тази държава , с какво свършено от нея ще се гордее.? Може да сключат пак с такива договои като белене и други такива ,ама държавата плаща. Време е да подновят делата срещу нея , та да видим , кой за какво се бори?
 • психолог
  Отговор
  20 13:17  28.02.17
  По лъжлива госпожа не бях виждал....лъжа до лъжа. Госпожата от битака...
 • да трут
  Отговор
  21 14:19  28.02.17
  Има една група хора в нашето общество, класа ли е не знам как да я формулирам, но това са едни празноглавци, накадърници, но много лъжливи и алчни с огромно самочувствие, надменни и меркантилни и най-вече изключително мързеливи, казват им политици и им дават право на дума по всички медии, които пък са на хората, за които въпросните политици работят. 28 години тези хора бълват глупости и простотии, 28 години си пълнят гушите за сметка на аудиторията от овчедушни и смирени душици, като ги убеждават, че трябва да гласуват за тях. Обаче след, като душиците поизмряха, а децата им избягаха в чужбина си приеха закон за задължителното гласуване. Политиците имат крещящата нужда от обществено признание, без, което лъжите им не струват нищо.
 • Гост
  Отговор
  22 14:46  28.02.17

  До коментар #11 от "хххх":

  Ти май съзнателно пропускаш ДПС и уродливото им отроче Атака?

 • Варна
  Отговор
  23 14:59  28.02.17
  Виждам, че тук някои са против от подобна така да се каже схватка... - Причината може да бъде само една и тя е че Борисов никога не е участвал в такива "дуели" по причината че е всички ще видят абсолютното му безхаберие. Спомнете си миналата година в Лондон какво му се случи след като направи ненарочна среща с емигрантите. Направиха го на ХХХ - такъв какъвто е в същност разбира се! Забележете че борисов никога не участва в дебат! - Абсолютно никога! Има някакви насрочени интервюта и това е! Освен това интервютата не са при кой да е, а само при едни и същи! - Това е факт! Аз може да не харесвам Нинова, но с удоволствие ще гледам тоталното разпердушинване на това откровено говедо Борисов! Той е смел в цифрите, но когато няма опонент. Той лъже постоянно и който не вярва нека да проверява думите му под лупа . Освен това той е лидер, а не говорител! Лидер означава да води, да има позиция идеи и способи за постигане на целите. А той е прост, необразован и идея няма на къде вървим. Той е добър манипулатор и много добър по шантажите, но нищо повече. Нека припомня, че Форбс, Глобъл Ресърч - Канада и Дойче Веле определиха съвсем чистосърдечно Борисов за откровен Тъпанар, което аз намирам за обсолютната истина
 • Бай ХОЙ
  Отговор
  24 20:09  28.02.17
  Ей голяма мераклийка си му на Бат Бойко!А те барне ша та обръща като косена люцерна!
 • МАНЧО
  Отговор
  25 20:23  28.02.17
  Корнелия Нинова се опитва да изиграе големият юнак, който ще победи змея, но въпреки напъните си, няма да успее да подведе нормалните и мислещи хора. Соцлидерката има излъчване и поведение на превъзбудена бригадирка и създава усещане за революционна обстановка, в която тя като народен трибун ще заклейми лошите и злите. Има излъчване на човек, който не само няма да се посвени да си послужи с лъжа, но и ще отрича очевидното докрай. Проблемът не е дали БСП лъже, винаги са го правили. Те си имат една виктимизирана група от избиратели и каквото и да се случи, те ще гласуват за тях. Въпросът е, че Нинова в момента представлява една смесица от образи, които събуждат самочувствието на социалистите. Досега те бяха отчаяни от неспособността на столетницата да излъчи някой енергичен и действен лидер. Освен това Нинова е достъпна, не е като Сергей Станишев, който беше един ялов интелектуалец, тип проф. Иво Христов.
 • същата стока
  Отговор
  26 15:26  02.03.17

  До коментар #9 от "глупак":

  Да всички политици са престъпници-крадат и лъжат.Но и 99 процента от народа сме крадливи и лъжливи-новите депутати ще бъдат избрани от нашата ни родина,не от друга държава и всичко ще бъде пак ,,керванът си върви,кучетата си ла т,,Да има нужда от нови честни хора,но по нашите географски ширини липсват.

Напиши коментар:


Публикувай