692 6

ВОЛЯ иска дебат и отговори от лидерите на статуквото

Венцислав Михайлов

ГЕРБ и БСП искат да управляват държавата, а се крият от възможността да се изправят очи в очи с единствената системна алтернатива. Призоваваме ги да застанат с лицата и имената си зад това, което са правили през годините, а не да се крият от неудобните въпроси и да бягат от отговорността за провалите си. Това се посочва в изявление на лидера на Движение ВОЛЯ Веселин Марешки до медиите.

Той отново кани председателите на двете уж водещи политически сили на публичен дебат. До момента няма никаква реакция от централите на двете партии. ВОЛЯ ще изпрати и официални писма до щабовете им.

Дебатът само между ГЕРБ и БСП ще е фарс, защото и двете формации са част от статуквото в политиката. Бягството от диспут с ВОЛЯ означава гузност и нежелание да се отговаря на въпроси, чийто отговори народът очаква да чуе. Означава и нежелание да се даде отчет за грабежа, в който те самите участваха и прикриваха през годините, .

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Хахаха
  Отговор
  1 19:24  28.02.17
  Дебат с подобен илитерат ????????? Слугата на Боко е харесван от идиотите, които спестяват милиони от бензина му. Като чета имам чувството , че получават по 100лв при зареждане на бензиностанциите му. Та той почти не умее български. Какви ли хапчета ви дава в аптеките си ??? След Боко, такъв ли ще изберете ??? Прост народ - слаба държава
 • хххх
  Отговор
  2 19:26  28.02.17
  ПРЕСЪПНИ КОЛОНИЯЛНИ ПРАВИТЕЛСТВА , като на ГЕРБ, БСП, НДСВ, СДС и слугите им , направиха от ДЪРЖАВАТА до 1990, за 27г. само ТЕРИТОРИЯ С объркан, побъркващ се народ. ПП,,ВЪЗРАЖДАНЕ,,
 • kolonka
  Отговор
  3 19:52  28.02.17
  Ако приемем че това с лекарствата и бензина е номер можем да направим заключение работи добре. Ако всички са доволни не може да се каже нищо лошо. Ааааа не. Това не е на добре. И най-важното е всичко си го правим ние.
 • Варна
  Отговор
  4 22:29  28.02.17
  Аз ще Ви обясня защо ще гласувам за него въпреки че не го харесвам 1- Ненавиждам Борисов заради кражбите, безхаберието, раболепието, наглостта му и още поне 10 основни причини 2- Не харесвам БСП пак поради същите причини, макар, че те подновиха съставът си. Но историята помни събития, които не ми позволяват да си изкривя душата. 3- Не харесвам Патриотите заради Валери Симеонов, който се оказа мазмантия и кукуто Волен 4- Реформаторите.. Тези дори не си заслужават да се коментират. По големи женски полови органи не съм виждал! 5- ДПС и ДОСТ... Тук съм склонен на геноцид. Сиреч разбирайте, че съм крайно десен и радикал когато става въпрос за мюсюлмани, турци и араби... Какво се случи последните 27 години? - София като столица, е виновна с решенията си за разграбването и унищожаванетона държавата. Единственият град който расте след 89год. е София защото просто харчи парите ни за себе си. Северна България е тотално унищожена и разграбена, както и това че и се пречи да се развива. В Парламента няма хора от моя град. В парламента е пълно с хора от Перник, Пловдив, Благоевград, Кърджали и естествено с кухите Софийски шопи. Колко Варненци има? При условие че е третият по големина град, би трябвало да има осезаемо присъствие в парламента. Ако ги има, то те ще държат за своят град и няма да позволяват цигани като Московски, Борисов и още няколко идиота да съсипват и затварят цели отрасли от моя град! Ето поради тази причина ще гласувам за Марешки. Варна вн
 • месия след месия
  Отговор
  5 22:42  28.02.17
  Марешки, ще те видим и теб, ако те изберат плебеите на хапчета и бензинови изпарения! Ще си същия, като се налапаш и ти с власт и по същия начин, ще бягаш, както сега бяга от дебат шефа ти Борисов. Двамата сте си лика прилика месии само дето единия от западна другия от източна България. Е шефа ти поне има харизма за пред кокошките ти и толкоз нямаш!
 • Филарет
  Отговор
  6 09:52  01.03.17
  Гласувам ли за Марешки ме чака Магарешки. Затова бих гласувал! Сигурен съм че ще ме оправи! Дай боже и в манастира да се яви един такъв !

Напиши коментар:


Публикувай