1 045 6

На 3 март патриотите поискаха властта

Атака иска да притисне ЕС за мигрантите

Стефанаки Йоанис

Хиляди патриоти се включиха в грандиозното шествие на Обединени патриоти по случай Освобождението на България от турско робство. На националния празник Трети март НФСБ, АТАКА и ВМРО показаха за пореден път силата на обединението на патриотичните сили и поведоха тържествения митинг от Националния дворец на културата.

Начело на шествието бяха Волен Сидеров заедно със сина му Волен-младши, Красимир Каракачанов, Данчо Хаджиев, Десислав Чуколов и сина му Волен Чуколов, Ангел Джамбазки и кандидати за народни представители от коалиция Обединени патриоти.

Празничното мероприятие мина през централните софийски улици. Множеството се спря пред сградата на Европейския парламент в столицата, където последваха мощни освирквания в знак на несъгласие с т. нар. европейски ценности.

Под звуците на патриотични маршове и песни, както и възторжени възгласи „България“, шествието стигна до храм-паметника „Св. Александър Невски“.

Пред журналисти Волен Сидеров заяви, че обединението на националистите се приема много добре от хората и е пример за политиците в България, че трябва да са единни в името на Отечеството.

Той направи забележка, че в официалните речи на властта не се казва от какво сме се освободили. „От османско робство. Това е пълен мрак за нашата история, от който ни изважда руската империя. Русия освобождава България, не НАТО, не САЩ, не ЕС. Напротив, тогавашният Европейски съюз помага на Османската империя и отдалечава нашето освобождение. В Берлин тогавашният ЕС нарязва България като баница и после десетилетия водим войни за нашето обединение, но безуспешно. Вечна памет на падналите 200 хиляди руски войници и офицери, на финландските, на румънските и на нашите опълченци на Шипка, които показаха на целия свят как се брани родна земя“, заяви лидерът на АТАКА.

Пред хилядите българи Сидеров подчерта, че на 1 януари 2018 г. България става домакин на Европейския съюз. „Ние сме най-сериозни критици на Европейския съюз, който трябва да се промени, но това домакинство трябва да бъде в ръцете на Обединени патриоти, за да можем да поставим въпросите, които вълнуват България и Европа. Ако ние управляваме ще поставим въпросите, които не се поставяха досега - за границите на Европа. Има ли такива изобщо? Пази ли ги? Ние сме на самата граница. Как ще продължава европейската политика по този въпрос? Ще идват ли още престъпници, за които Европа отваря обятия и ги приема? Не! И не трябва. Но това трябва да го кажем ние.

България ще се развива ли икономически или ще бъде втора, трета категория? България ще развива ли собствена енергетика? Това са въпросите, които само патриотите могат да поставят, никой друг“, заключи Сидеров.

На митинга пред храм-паметник „Св. Александър Невски“ председателят на ВМРО Красимир Каракачанов заяви, че 26 години политиците от ляво и дясно се подлагат на протурската политика. „Затова ние, „Обединените патриоти”, си подадохме ръка, защото България е в опасност. България днес е с най-ниската раждаемост, с най-високата смъртност, с най-много ракови заболявания на глава от населението в Европа, с най-ниски доходи, с най-ниски пенсии и заплати. Отново турски партии се опитват да определят бъдещето на страната ни. За разлика от другите партии, които всяка сутрин питат своите началници в Брюксел какво да правят, ние нямаме началници нито в Брюксел, нито във Вашингтон, нито в Анкара, нито в Москва. Нашето семейство е целокупният български народ. Не спазваме и не се интересуваме от никакви измислени европейски ценности, трети пол и вид гей тоалетните. Ние се интересуваме от това, че нашите български съграждани, над 2 милиона български пенсионери живеят с най-ниските доходи в Европа“, заяви пред хилядите патриоти Каракачанов.

Той беше категоричен, че компромиси с българския интерес няма да правят.

Данчо Хаджиев от НФСБ заяви, че без Трети март нямаше да има 6-ти септември, 22-ри септември, нямаше да празнуваме и 24-ти май. Без Трети март можеше да бъдем подложени на унищожителен геноцид.

Той обясни, че председателят на НФСБ Валери Симеонов и ръководството на партията не присъстват на митинга, защото приеха мандата на Обединените патриоти да бъдат с нашите братя в Бесарабия - в Украйна и Молдова на националния ни празник. „Да им вдъхнат кураж, да знаят, че в България има достатъчно патриоти, които мислят за българите навсякъде по света и ние не ги делим“, заяви Хаджиев.

Той заяви, че ще продължат борбата за окончателно изчистване и никакво допускане отново на властови позиции на антибългарските противоконституционни партии ДПС, а вече и на ДОСТ.

Хаджиев сподели, че е нетърпелив да види успеха на Обединени патриоти на 26 март и цитира Сидеров, който беше казал „Сърцето ми пее, като виждам колко сте многобройни“.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • царят е гол
  Отговор
  1 18:45  03.03.17
  Добре са преминали партиен елит и кандидат депутати ,защото при следващите избори ,половината от тях ще са кандидати на ДПС - майката кърмилница на "патриотите"!!!
 • VMORO
  Отговор
  2 21:17  03.03.17
  Омаскарихте национализма, негодници!
 • Гост
  Отговор
  3 23:31  03.03.17
  Жалко е че все още има които да вярват на червените агенти Сидеров ,Симеонов и Каракачанов . Тия не са националисти , а национални предатели ,които рано или късно ще ги застигне народното възмездие .
 • Хасан
  Отговор
  4 08:42  04.03.17
  Патриоти които чакат с хляб и сол Червената армия да окупира България.. Продажни мекерета
 • Родолюбец
  Отговор
  5 09:24  04.03.17
  Срам ме е от вас! Да живее България! Долу ананимни драскачи-безделници!
 • Гого
  Отговор
  6 18:47  04.03.17
  Сигурно на нашите менте патриоти на гърба им има надпис Made in China. Ако знаеха Ботев и Левски какви корумпета са тези "патриоти" по вероятно нямаше да искат освобождение на България.

Напиши коментар:


Публикувай